• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana sormadin canim 1 defa sordugunu hatirliyorum ben canimm ilk sordugunu hatirlamiyom onuda sen dedin bana sordum diye o da ordan ciktii☺😂🤣
Cünkü aktif bir topik arada kaynayan yazısmalar olabiliyormus demekki takılmayalım böyle seylere ben görene kadar yazın etiketleyin beni🤣 mesaj atınki arada kaybolmasın diye cok demisimdir bu topikte coook🤪

Cünkü aktif bir topik arada kaynayan yazısmalar olabiliyormus demekki takılmayalım böyle seylere ben görene kadar yazın etiketleyin beni🤣 mesaj atınki arada kaybolmasın diye cok demisimdir bu topikte coook🤪
Nerden bilem ben benim once gmailim onaylanmadi onla ugrastim 1 hafta sonra sizin gruba dustum pat diye yeni yeni cozduk iste birbirimizi ala ala satmis batmis ne bilem ben 😂🤣 doktor gibi konusyonuz anlasasiya anca oldu ☺😂

Ben kocami parcalicam dun yine kavga cikarttim dedim cocugu anamin evinde dogurucam gidicem burdan sonra kedi gibi geldi ayak ucuma agladi kiyamadim bende agladim sarildi sarildim sonra itekledim geri dedim yaklasma 😂😂 bu 8 ay nasil gecicek bilmem insallah tek parca kalir canim kocam 😂😂
Kız bu adam neler çekiyor senin elinden 😁😁

Nerden bilem ben benim once gmailim onaylanmadi onla ugrastim 1 hafta sonra sizin gruba dustum pat diye yeni yeni cozduk iste birbirimizi ala ala satmis batmis ne bilem ben 😂🤣 doktor gibi konusyonuz anlasasiya anca oldu ☺😂
Ya iste bat neydi diye sormustun ben sordugumda orda söylememistin bak kendini ele verdin konuda orada dagılmıstı🤣🤣🤣🤪😇😂🤣 neyse anlastık ve düzgün yazılmıssın problemyok cicegim🤣

Ya iste bat neydi diye sormustun ben sordugumda orda söylememistin bak kendini ele verdin konuda orada dagılmıstı🤣🤣🤣🤪😇😂🤣 neyse anlastık ve düzgün yazılmıssın problemyok cicegim🤣
Sordum canim sormadim demiyom ki ben 🤣😂 tamam canimin ici ☺😂😍 seviliyosun icim cok isindi sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X