- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
- 78
Eylul 15de olmsstum.ekim 15 ide geciyorm gecms oluyo
O zamaaann sabah ilk idrarla gebelik testi yapıp olumlu sonuçlarını beklemedeyiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylul 15de olmsstum.ekim 15 ide geciyorm gecms oluyo
Belirtiler zaten çok benzer ama hayırlısı tabi Inşallah bebiş çıkar, yarını bekliyoruz:)Bnmkide ayni heveslendrmk istemiyrm kendmi sanki sabh adet olcam gbi.bilmiyrm sabh olsa bii
Sabh deilde gun icinde yapablrm belki yarnda imkanimda olmayablr yarn olsa bi insallah hayrlisi cok tskr edermO zamaaann sabah ilk idrarla gebelik testi yapıp olumlu sonuçlarını beklemedeyiz![]()
Bence sen her ihtimale karşı bugün bi çalışma da yap eğer yumurta çatlamışsa boşa gitmesinYaa gercektenmi ancak yarin yapabilirim
Belimde arda bir agri ve sag kasigimda arada bir azbse agri oluyo yarn olsa bi cagresine bakarm calisyrm ya gun icinse test alablrsem eger bakalm insallah cok umut olsunuz bana cok tskr ederimm ❤❤❤Belirtiler zaten çok benzer ama hayırlısı tabi Inşallah bebiş çıkar, yarını bekliyoruz:)
Ayy mis gbi yattm hayatta ugrasamamBence sen her ihtimale karşı bugün bi çalışma da yap eğer yumurta çatlamışsa boşa gitmesin![]()
Vallhi cok sevndimYarın sabah ilk idrarla yapıcam canım sonra adet günümü bekelrin toplu tst almadığım için phalıya mal oluyoryarın yumurtalmamın 12. günü adete 3 gün kalmış oluyor hatta 2 falan hayırlısı ile Rabbim nasip etsin isteyen herkeseee
Ilk idrar olmasina gerek yok zaten ovu testi baya koyu çünkü eğer gebelik varsa mutlaka çıkar teste sen her ihtimale karşı bi kaç tane al :)) burda tecrübelerimizi paylaşıyoruz, böyle umut olmakta güzel oluyor tabi, heyecana sevince ortak olmakBelimde arda bir agri ve sag kasigimda arada bir azbse agri oluyo yarn olsa bi cagresine bakarm calisyrm ya gun icinse test alablrsem eger bakalm insallah cok umut olsunuz bana cok tskr ederimm ❤❤❤
Azcuk vardi ama 2 3 katina cikti gebelikleAnacim bu hormonlar yapti biz melektik normalde![]()
Sabh deilde gun icinde yapablrm belki yarnda imkanimda olmayablr yarn olsa bi insallah hayrlisi cok tskr ederm![]()
Hadi insllh sende de vardrSabh deilde gun icinde yapablrm belki yarnda imkanimda olmayablr yarn olsa bi insallah hayrlisi cok tskr ederm![]()
Kiz ben ilkiyle de iknciyle de yaptm ikncjsi daha nettiilk idrar daha iyi sonuç veriyomus sanırım bilmiyorum pozitif sonuç görmedim hiçama ne zaman yaparsan çıkar bence diye düşünüyorum ovu testin baya belli ediyo gibi insAllah güzel sonuçlar olcak
![]()
Yok kizz yokturrr benceee kendimden bilirim mesela annem bugun zaten cok zordun dahada zor oldun Allah kocana sabir versin dedi kendi oz annem bence abartiyoAzcuk vardi ama 2 3 katina cikti gebelikle![]()
ceksinler artik bizi napalm
Aynen inşallah canım olumlu düşünmeye çalısıyorumStres yapma canım inşallah o gebeliktendir ağrıların bacak göğüs ağrısı hepsi hamilelik belirtisinde de oluyor ☺
Canımmm inşallahBenim de 4 kala böyle cıktı kaset teste güvenmedim diğerinden yaptım daha belirgin cıktı, hemen ardından gebelik testi yaptım onda da cıktı çok silik, sanki sende de var gibi :)
Canım resmi varsa at bakalımIyi aksamlar kizlar size bir sorum olucakti.eylulum 15 inde oldum ve ekimin 15sndeym adet olmadim ve ovulasyon testi yaptm iki cizgide koyu ckti hamilelik olablrmi.heveslenmek istemiyorum sizece dusuncelernz busekil yasayan varmi![]()
Canım instagramdanmı almıştın testini birgebeningunluğu sayfasından?Evet bende şaşırdım ama cidden iyiler testler
Bana da dediler Allh kocana yardm etsin diyeYok kizz yokturrr benceee kendimden bilirim mesela annem bugun zaten cok zordun dahada zor oldun Allah kocana sabir versin dedi kendi oz annem bence abartiyo![]()
Kocami falan bogma planlari da yapmiyorum
![]()