Hiçbir fikrim yokDimii dimi insallahhhh test alcam ofisde yapcamm eczaneler acilmstr coktan herlde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir fikrim yokDimii dimi insallahhhh test alcam ofisde yapcamm eczaneler acilmstr coktan herlde![]()
Hastaneye kanmi vercen cnm cok sagolun canm yaHiçbir fikrim yokbizede haber ver hastanede girebilirsem bakcam cnm sonucuna
![]()
Evet kuzu kan vercemHastaneye kanmi vercen cnm cok sagolun canm ya![]()
Hadi bakalm insallah bebis vardr ozamann senindemi ilk bebisEvet kuzu kan vercem![]()
Bende olmadı.brn taze zencefil kullandım hep.gecmis olsunİçine zencefil katsam sıkıntı olur mu
Evet canım bende ordan aldım ama senin almana daha gerek kalmaz inşallah:)
Benim.goguslerimde hiç bi belirti yoktu, biraz bel ağrısı arada kaşık.batmasi bazende karında gerginlik :)
Valla henüz hamiş değilim ama benim göğüslerim acıyor şuan![]()
Bende ağrı yok
Gebelik testi sonucum canimmmEvet kuzu kan vercem![]()
Canım ben tıp fakültesinde yaptırdım 2 ayda çıktı sonuç bence sende bi araştırma hastanesine git baştan yaptır.Canım merhaba sana mesaj atmıştım daha önce hatırladım.Su an en azından sebep bulunmuş hamile kalır kalmaz önlem alacaksınız bu çok güzel.valla rahat olmak gerekiyor.yakinda olur illaki allah'ın izniyle.sem rahat olmaya çalış güzel düşün.ben de kafayi yiyorum pihtilasma var mi yok mu diye.cevremdekiler yaptırma sende yoktur diyor.kac günde çıktı pihtilasma sonucu senin canim
tebrikler canımmmmmKizlarrrr ya gebelk testnde bole ckti bn napcgmi bilemedm![]()
Ayy bi gobusu bebisli daha geldii darisi esleme tum istiyenleree kizzz esleme dua et asilama oldu insallah tutmustur onunda haberini aliriz bugun hamilerin duasi kabul olur sende etGebelik testi sonucum canimmm
Hayırlı olsun canım bak sana demiştik o bebiştendir koyuluğuKizlarrrr ya gebelk testnde bole ckti bn napcgmi bilemedm![]()
Canimm dur heycanlandrma beni cidden hamilemiyim ya inanism gelmiyo ama bilmiyrm ama yaa Allahim insallah tutmustur isteyen herkese versn AllahimmmAyy bi gobusu bebisli daha geldii darisi esleme tum istiyenleree kizzz esleme dua et asilama oldu insallah tutmustur onunda haberini aliriz bugun hamilerin duasi kabul olur sende et![]()
Çok sevindim cnm hayırlı olsun evet ilk olacak tüp bebek tedavisi gördüm bugün belli oşacak nasipseGebelik testi sonucum canimmm
Ya canim benim cdden hamilemiyim valla inanamiyrm ki kalbm pır pır atiyo suan esim dyoki bikacgun dur kan ver dyo ama bn yarn veririmHayırlı olsun canım bak sana demiştik o bebiştendir koyuluğu![]()
Allah razı olsum cnm yoldayım gidiyorum hastaneye
Insallah insallah tutmusturr canim benm ama bn inanamiyrm bilmiyorim hamilemiym ynede tesekkr edermmÇok sevindim cnm hayırlı olsun evet ilk olacak tüp bebek tedavisi gördüm bugün belli oşacak nasipse