• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah cnm inan inan ben nırdayım diyor yavrun 😍
E Eslem91 canımm rabbim yüzünü güldürsün inşallahhh hayırlı haberler alırsınnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Her ne olursa olsun moral bozmucaksın ama poztifse ver veryansını ver coşkuyuu🤗🤗🤗 kalbim seninle dualrım seninle❤️❤️❤️❤️❤️

N Nana Ana canımmm burdan uzaklaşmak kafanı dağıtmaya iyi gelicekse tabikide uzaklaş..ama insan kendi kendine yapıyor aslında kafayı takmaya inşallah 1ay kafan dağılır ve hiç beklemediğin anda hamiş kalırsın🤗🤗❤️❤️

Ben aynı dakikada hastaneye koşup kan vermiştim var canım senin bebişin de çok net çünkü çizgiler ☺
Ya canim inanasm gelmiyo hep negatfti ya bilemedm frenlemeye calsyrm kendmo ama yarn sbh kan vericm ilk isim o olcak 😁insallah ya insallah hamileymdr kandada gorsem rhatlicm 😁

Amin insallah bosa sevinmiyormdr ama yarn kan vericem en saglami cok tskr ederm cnm eger hamileysem gercekten 😁🙏❤❤
Ya tabikide sevinicez canım yani insan içinde can olduğunu bilip sevinmezmi var tabikide hamişsinnn🤗🤗🤗 dua edelim annelerine sıkı tutunup sağlıcaklar gelsinler🤲🏻🤲🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X