• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar, pazartesi sabah adete dört gün kala yaptığım testte ikinci çizgiyi görmüştüm. Dayanamadım dün akşam tekrar test yaptım tam 48 saat geçmemişti üzerinden ama çizgi koyulaşmış. Kan vermeye gitmedim henüz bata 2 gün var. Ne zaman kan versem beklesem mi bilemedim. Eki Görüntüle 2545506
Gözün aydın istediğin zaman verebilirsin kan şuan değer biraz düşük çıkar ama bekleyebilirsen bat günü verebilirsin 😊😊

Umudumsun insallah guzl sonuc alirsin aklim kalbim dualarim seninle kuzum az bi zmn kalmis zaten insallah ciglik cigliga mutlulugumuz olur ellerim havada bagarmaya hazir seni bkliorum 🤞🤲🤲🤲🤲🤲🤣
E Eslem91 cnm heyecanla bekliyorum sonucunu inan
Evet yaaa ben de cok merk ettim. Insllh guzl haberle gelir
E Eslem91 canımm herkes seni bekliyor allahım sen kalbimizi biliyorsun amin🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Hadi ver müjdeyi❤️❤️❤️❤️
E Eslem91 ben de sonucunu merak ediyorum arada bakıyorum
85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah😍😍😍

85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah😍😍😍
Allahhhhhhhhhh💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Yandan yandan hooop kız çıldır bi çığlık at hadi🕺🏻🕺🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻💃🏻🕺🏻🕺🏻 Allahım şükürler olsun sen kimseyi evlatsız bırakma rabbimmmm aminn oh beee valla karnım şişti kuzu😂😂😂😂 benim bebek kızcak bana bende böyle olmadın diye ahahahah🤣🤣 Rabbim sen evlatlarımızı sağsalim ver kucağımıza aminnnnnnn

Allahhhhhhhhhh💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Yandan yandan hooop kız çıldır bi çığlık at hadi🕺🏻🕺🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻💃🏻🕺🏻🕺🏻 Allahım şükürler olsun sen kimseyi evlatsız bırakma rabbimmmm aminn oh beee valla karnım şişti kuzu😂😂😂😂 benim bebek kızcak bana bende böyle olmadın diye ahahahah🤣🤣 Rabbim sen evlatlarımızı sağsalim ver kucağımıza aminnnnnnn
Valla cok sevndmm kiz sen neguzel yazmssn ole bayldm valla eslem adina cok sevindm bide ben kanimi verse valla yandan yandan oynar deliririm mutluluktn herkese ararm hemen 😁😁😁😁😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X