• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy çok cok sevindim kuzum yaaa rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin ins
Allahhhhhhhhhh💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 Yandan yandan hooop kız çıldır bi çığlık at hadi🕺🏻🕺🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻💃🏻🕺🏻🕺🏻 Allahım şükürler olsun sen kimseyi evlatsız bırakma rabbimmmm aminn oh beee valla karnım şişti kuzu😂😂😂😂 benim bebek kızcak bana bende böyle olmadın diye ahahahah🤣🤣 Rabbim sen evlatlarımızı sağsalim ver kucağımıza aminnnnnnn
Allah razı olsun kızçeler duygusallığım geçsin çığlıkta atcam 😀

inşlah bende olurum bu yumurtalık takıp testını hiç bilmiyorum denemedim de bilgisi olan yazımı cevaplayabilir mi ? ne kadar nerden alınır nezaman yapılır bende cocuk istiyorum diye dolanıyorum hiç takıp etmedim
Ben gittigidiyordan 30ovu+10 gebelik 32 tl aldım regl uzunluğuna göre başlayıp her gün 2-4 saat arasında hiç sıvı tüketmeden aynı saatte tekrar ediyorsun koyu çift çizgi yumurta olgunlaştı demek silikleşincede çatladı demek. Ovulasyon testi her zaman çift çizgi çıkar bizim için iki çizgisinde aynı koyulukta olduğu gün önemli

Valla cok sevndmm kiz sen neguzel yazmssn ole bayldm valla eslem adina cok sevindm bide ben kanimi verse valla yandan yandan oynar deliririm mutluluktn herkese ararm hemen 😁😁😁😁😁
Ay bian heycandan coştum vallaaaa😂😂 seninde iyi çıkıcak sonucun hayırlısıyla rabbim herkese versin bu mutluluğuı🤲🏻🤲🏻 Ayyy ne güzel bişey yaaa sendede yandan yandan attırırım canımmmmmmm💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻💃🏻🕺🏻

[/QUOTE]
Allah razı olsun kızçeler duygusallığım geçsin çığlıkta atcam 😀
Msjı bile yazamadım bak😂😂 ayyy ne mutlu kuzum rabbim güldü yüzüne❤️❤️❤️ L Loriklorik te görseydi gerçi yazmışsındır ona inşallah ondanda alırız hayırlı haberler yaaa🤲🏻🤲🏻

Msjı bile yazamadım bak😂😂 ayyy ne mutlu kuzum rabbim güldü yüzüne❤️❤️❤️ L Loriklorik te görseydi gerçi yazmışsındır ona inşallah ondanda alırız hayırlı haberler yaaa🤲🏻🤲🏻
[/QUOTE]
Bide beni gör silip silip yazıyorum elim ayagım titiriyor verdim verdim haberi var tüm bekkeyenlere inşalllah

Msjı bile yazamadım bak😂😂 ayyy ne mutlu kuzum rabbim güldü yüzüne❤❤❤ L Loriklorik te görseydi gerçi yazmışsındır ona inşallah ondanda alırız hayırlı haberler yaaa🤲🏻🤲🏻
Bide beni gör silip silip yazıyorum elim ayagım titiriyor verdim verdim haberi var tüm bekkeyenlere inşalllah
[/QUOTE]
Canim tek emriyomu koyulmustuu ☺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X