• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TOTEM GEBEYİM, GEBEYİM, GEBEYİM,GEBESİN, GEBESİN, GEBESİN, GEBEYİZ, GEBEYİZ, GEBEYİZ İNŞALLAH İNŞALLAH RABBİM NASİP ETSİN SAĞLIKLI VE SIHHATLİ, ELİ AYAĞI DÜZGÜN VE HAYIRLI... ÇOK AMİN 🤲
İnşallah canım rabbim sanada yaşatsın en kısa zamanda🤲🏻🤲🏻 Hayırlı evlatlar versin cümlemize🤲🏻

Amin inşallah Rabbim'e duamdır eğer hayırlı ise, sağlıklı ve sıhhatli eksiksiz noksansız verecekse versin. Amin 🤲
Amin canım aminnnnn🤲🏻🤲🏻 Ama düşünme hiç rabbim beklenmedik anda veriyor düşünüpte canımızı sıkanlar oarak ve beklenmedik şekilde süpriz olunca anladımmm🤗🤗🤗

Amin canım aminnnnn🤲🏻🤲🏻 Ama düşünme hiç rabbim beklenmedik anda veriyor düşünüpte canımızı sıkanlar oarak ve beklenmedik şekilde süpriz olunca anladımmm🤗🤗🤗
Ahh işte ben onu beceremiyorum bir türlü 🤣 sahi yapan sizler nasıl kafanızdan sildiniz bir beceren varsa beri gelsin de anlatsın işin püf noktasını. Cidden bu konuya takığım canım. Ben başaramıyorum.. Hani her ay regli gününe kadar beklemediniz mi?

Amin bitanem iyi eglenceler 😍

Amin bitanem sıra sizde 😍

Allah razı olsun bitanem sağ salim devam eder inşallah 😍

Teşekkür ederim taş bebeğim darısı sana inşallah 😘

Darısı başına cnm 😍

Amin cnm amin darısı başınıza 😘
Amin canım, yüsra da hamile kalsın sıra bana geliyoor 😀

85.16 cmrtesi tekrar bakılacak kızlar sag salim devam eder inşallah😍😍😍
Yaaa canım😍😍😍🥰🥰😘😘 hayırlı olsun çoook sevindim 🙏🙏🙏 sağlıkla ilerler inşallah Rabbim tüm bekleyenlerin isteyenlerin yüzünü güldürsün 🤲🤲🤲🤗🤗🤗❤️❤️❤️ Bizden sonra patır patır dökülüyor ne güzel yaa🤩🤩🤩

Ben 3 aydan fazladır folik asit kullanıyorum sadece diğer değerlerime baktırmalıyım acaba diye düşünüyorum demir eksikliğim falan var çünkü bi zararı dokunmasın ☺
Bende aynen hazirandan beri kullanıyorum:) kan tahlillerin için aile hekiminede gidebilirsin, hatta tam.tahlil iste herşeyine baksınlar sonuçlarla doktora gidersin, hem onlarada bakar ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X