• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ay cidden cook bereketli oldu hamislerin çoğu haziran doğumlu:) yakında haziran anneleri diye grup açılır artık:)
Ay evet yaaa ne bereketli ay oldu🤗🤗 var Haziran anneleri diye sayfa ama pek konuşulmuyor ya yada bu topiğe alıştım diyemi bilmem😂😂😂😂

Selam canlarım. Biliyorsunuz ben bugün aşılama tedavisine başladım. Menegon iğneye başladık bugün. Gunde 1 tane 5 gün boyunca vuruncam. Pazartesi tekrar gel dedi doktor kontrol edecekmiş. Hadi hayırlısı olsun inşallah 🤲
Hadi hayırlı olsun canım rabbim inşallah sanada verir bebiş her vurduğun iğne şifa olsun inşallah bebeğin olsun🤲🏻🤲🏻 İğndeyi vurmadan önce duanı et gerisi rabbime kalır🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗🤗🤗

Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil😍
Amin demeden gecmeyin🤲
🤲evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim🤲

❤ Totem ❤

🐞 Ekim 🐞
@hazallikosu bat 15
E Eslem91 bat 17
rosebatum rosebatum bat 19
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@Misst bat 20
burcusami burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@NisanCicek bat 23
@Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Feminas bat 26
@Dostumdostum bat 28
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31

💃 Kasım 💃
@cileklilimonata bat 2
@Loriklorik bat 5
@Andyou bat 6
@bi prenses annesi bat 6
@Karakarsu bat 7
Kedi sever Kedi sever bat 11
N Nana Ana bat 14
@eylem91 bat 26

🤱 Beybililerimiz 🤱
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
Memeli Mestan Memeli Mestan sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
M Minik mucizee sat 13 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
beren20 sat 24 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
Deryakadir sat 4 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Aminnn aminnn insallah bende bu ay hayurli haberler alirimm yaa

E Eslem91 canım çok sevindim haberini bekliyordum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bu arada 2020 baya bebekle gelecek gibi.. Ne çok ikizler burcu var takvimlerinizde 😱 Herkese hayırlı olsun Rabbim biz isteyenlere de nasip etsin. Çok inanıyorum ki hamile arkadaşların duaları tutuyor. Tanımadığın kişiye içten dua ediyorsun ne güzel birşey. Dualarınızı bizler için de eksik etmeyin 🤲😊

Hadi hayırlı olsun canım rabbim inşallah sanada verir bebiş her vurduğun iğne şifa olsun inşallah bebeğin olsun🤲🏻🤲🏻 İğndeyi vurmadan önce duanı et gerisi rabbime kalır🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗🤗🤗
Inşallah canım inşallah 🤲 bugün ilk iğne vurulurken yaptım duami canım Allahım kabul etsin inşallah cunlemizinkini 🤗

E Eslem91 canım çok sevindim haberini bekliyordum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Bu arada 2020 baya bebekle gelecek gibi.. Ne çok ikizler burcu var takvimlerinizde 😱 Herkese hayırlı olsun Rabbim biz isteyenlere de nasip etsin. Çok inanıyorum ki hamile arkadaşların duaları tutuyor. Tanımadığın kişiye içten dua ediyorsun ne güzel birşey. Dualarınızı bizler için de eksik etmeyin 🤲😊
Amin cnm dualrımızın gücüne bnde inanıyorum Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah kuzu hepinize duamdasınız her zaman 😍

canım sen hiç ovulasyon yaptınmı onunla da koyuluk olursa gebelik belli oluyor varsa yapsana hem fikir edinmiş olursun
Ohaa yaptığım gibi çıktı t çok koyu🤣🤣

Eklentiler

• FE03C941-47B0-43F4-A6DE-E4B5FA76BB80.webp
    FE03C941-47B0-43F4-A6DE-E4B5FA76BB80.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 33
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X