Rabbim dahada iyi etsin bebişin durum nasıl başladımı belirtilerin görüşemedik çoktan aklımdasın iyiyim çok şükür cnm bndr yok valla hiçbişey denemiyorum bu araHamdolsun canımın içi evde takılıyorum sen nasılsın bakalım yeni şeyler deniyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim dahada iyi etsin bebişin durum nasıl başladımı belirtilerin görüşemedik çoktan aklımdasın iyiyim çok şükür cnm bndr yok valla hiçbişey denemiyorum bu araHamdolsun canımın içi evde takılıyorum sen nasılsın bakalım yeni şeyler deniyor musun?
Arada mide bulantısı arada alt bölgede sancı öyle çok büyük sorunum yok hamdolsun.Rabbim dahada iyi etsin bebişin durum nasıl başladımı belirtilerin görüşemedik çoktan aklımdasın iyiyim çok şükür cnm bndr yok valla hiçbişey denemiyorum bu ara
Aaa çok sevindim canım demekki o testler gebeliktenmiş çok sevindimKızlaarrr süpriizz
Yok yok insallah bebisdir ii dusun ii olsun ama ki adet olursan uzulme insallah bebis olcak icime dogduInsalahhh bakalim belki de bu ay adet bu sekilde gelir
Ayyyy masallah hayirli olsun allah anali babali nasip etsin saglikli bisekildeKızlaarrr süpriizz
Artik uzulmem ya kanama da olursaYok yok insallah bebisdir ii dusun ii olsun ama ki adet olursan uzulme insallah bebis olcak icime dogdu![]()
alistim bi sekilde bu duruma bebek olursa aglarimGözün Aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesinKızlaarrr süpriizz
Oturuyorum sen napıyorsun canımNapiyorsunuz kizzzzceeelllleeeeerrrrr
Gözünaydın canım, hayırlı olsun.Kızlaarrr süpriizz
Hayırlı olsunnn![]()
Teşekkür ederim doktor arıyorum şimdi muayenr için özeller bile dolu hastalıktanEpey yüksek çıkacak canım benimki de aynı böyleydi![]()
Tebriklerrrr canmmm rabbim saglikla devamini getirsin darisi isteyenlere ve banada![]()
Gozun ayyyyyydddiiiiiinnnnn![]()
![]()
![]()
Aaa çok sevindim canım demekki o testler gebeliktenmiş çok sevindim![]()
Hepinize teşekkür ediyorumAyyyy masallah hayirli olsun allah anali babali nasip etsin saglikli bisekilde![]()
Gözün Aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin![]()
Teşekkür ederim darısı olmayanaGözünaydın canım, hayırlı olsun.![]()
Hayrli olsuuunKızlaarrr süpriizz
İnşallah hep böyle rahat geçer bitanem amin cnm amin Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallahhhArada mide bulantısı arada alt bölgede sancı öyle çok büyük sorunum yok hamdolsun.
Sebepsiz ayrı kötü bi sebebi olsa o da ayrı kötü Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun kuzum...İnşAllah bu günler de geçecek geride kalacak![]()
İyiyim kuzum tv bakıyorum sacma sapan haberler var..Oturuyorum sen napıyorsun canım![]()
Cıkmaz acele etme bi.. Adet zamanını bekle...Arkadaşlar benim yumurtlamam 22 martmis testlerime tekrar baktım yani o gün siliklesmis çatlamış . Şimdi bugün yumurtlama sonrası 11. Gün oluyor degilmi . Yarın laboquick erken test var yapsam cikarmi acaba bekleyeymmi ,ne zaman yapayım.bosa harcamak istemiyorum . Cevaplarınız çok önemli lütfen akıl verin
harcamak iatemiyorsan bekleyebilirsin en azondan adet gunu yaparsinArkadaşlar benim yumurtlamam 22 martmis testlerime tekrar baktım yani o gün siliklesmis çatlamış . Şimdi bugün yumurtlama sonrası 11. Gün oluyor degilmi . Yarın laboquick erken test var yapsam cikarmi acaba bekleyeymmi ,ne zaman yapayım.bosa harcamak istemiyorum . Cevaplarınız çok önemli lütfen akıl verin