Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
18’i pik sanırım canım. Ben de bu testi kullanıyorum, ilk yapınca daha canlı oluyo sonra soluklaşıyo. İlk hali böyleydi benim geçen ayki. Sonraki halini çekemedim attım çünkü.
İnşallah tutmuştur canım sende varmı peki suan gebelik

günaydın kızlar hepimiz inşallah hayal ettiğine bugün biraz daha yaklaşmıştır

Dun 18di. Dunkine gore baya silikti ama koyu ama düne oranla açılmış renk biraz
işte o zaman silikleşme baslamıs yavas yavas normalde ne kadar zamanda adet oluyorsun canım 28 gün mü

31 32 arasi degisiyor. Ins gec kalmadik aksam bi daha deneyelim diorm ama yarin daha mi ii olur acaba bilemedim
benım bıldıgım birgün yapıp bırgun yapmamak en ıyısı oluyormus, sperm kalıtesı acısından bu onemlıymıs hergun oldugunda spermler kendını tam toparlayamayaılıyormus doktorda oyle demıstı ama siz biliyorsunuz tabı inş tutar bu ay canım

Biliorm en erkn bir gun ara vermk Lazim ama hazir yakaladk bosa gitmese mi diorm. O kdr uykm var ki kafam calismio valla

Biliorm en erkn bir gun ara vermk Lazim ama hazir yakaladk bosa gitmese mi diorm. O kdr uykm var ki kafam calismio valla
yapabiliiriz diyorsanız deneyın bence ne zaman tutacagı belli olmaz sonucta

31 32 arasi degisiyor. Ins gec kalmadik aksam bi daha deneyelim diorm ama yarin daha mi ii olur acaba bilemedim
Bende 31 32 arasi,bu son ay adetten hemen sonra yumurtlama oldu vücudun isine akil ermiyor resmen normalde15. 16. Gunler olmasi gereken durumlar akinti şu bu adetten hemen sonra ve adete 3 gun kala beta 1861 di cok ilginc durumlar,bence en garantisi allahin izniyle tabi duzenli iliski gerisi allah tan yada doktordan yumurta takibi istemek,rabbim hakkimiza hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…