Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar. Bugün çok sancım oldu dayanamadım test yaptım. Sizce var mı emin olamadım ?

Eklentiler

• 46555BAD-AE45-4DD2-B66B-7B85248EFB29.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 50
canim yumurtlamadan 8 gun sonra yaptigim test benim aynen boyleydi 2 gun sonra tekrar yaptim daha belirginlesti
Bi test alıp 2 gün sonra tekrar edeyim o zaman. Ateş takibine göre 2 kere yumurtlamışım ilkinde sancı bişey olmamış ikincinin 7nci günü. Bir sürü belirti var.

Allah hayirlisiylabkicagina almayi nasip etsn ins.. Doktor takibi yaptiramiorm malesef vardiyali calistigim icin pek gidemiorm doktora o yuzdn bu test daha mantikli geldi. Allah nasip eder ins

kizlar merhaba daha dun aksam evime yeni geldim sizlere yazamadim neler yapiyorsunuz son durumlar nedir

Canım selam aynı her şey ben yumurtlamayı bekliyorum. bugün reglimin 11. günü, geçen ay 12. gün pik görmüştüm bakalım yarına pik olacak mı? Geçen ay pikten 2 gün önce akıntım başlamıştı, hiç belirtim yok bu sefer yumurta akı akıntım falan garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…