- Konu Sahibi papatya7203
-
Sonuc barkodunu unutmaGidiyorum ama öğlene ancak çıkar
Sonuc barkodunu unutma
Canım yazarı kimdi acaba ..5 Sevgi Dili'ni okumanı tavsiye ederim. Okutabilirsen o da okusun. Gerçekten işe yarıyor kitap daha ılımlı anlayışlı bir evlilik için yardımcı
ayni cnm sennaptinkizlar merhaba daha dun aksam evime yeni geldim sizlere yazamadim neler yapiyorsunuz son durumlar nedir
hayalet bir cizgi var sanki hemen cikti mi pekiMerhaba arkadaşlar. Bugün çok sancım oldu dayanamadım test yaptım. Sizce var mı emin olamadım ?
bende beklemedeyim hala canimayni cnm sennaptin
Evet 1-2 dakika içindehayalet bir cizgi var sanki hemen cikti mi peki
canim yumurtlamadan 8 gun sonra yaptigim test benim aynen boyleydi 2 gun sonra tekrar yaptim daha belirginlestiEvet 1-2 dakika içinde
8gunde belli oluyor demekkicanim yumurtlamadan 8 gun sonra yaptigim test benim aynen boyleydi 2 gun sonra tekrar yaptim daha belirginlesti
Bi test alıp 2 gün sonra tekrar edeyim o zaman. Ateş takibine göre 2 kere yumurtlamışım ilkinde sancı bişey olmamış ikincinin 7nci günü. Bir sürü belirti var.canim yumurtlamadan 8 gun sonra yaptigim test benim aynen boyleydi 2 gun sonra tekrar yaptim daha belirginlesti
erken gebelik testi yapmistim canim normalde hic bir sey cikmadi8gunde belli oluyor demekki
analdim cnm hayırlı olsunerken gebelik testi yapmistim canim normalde hic bir sey cikmadi
Allah hayirlisiylabkicagina almayi nasip etsn ins.. Doktor takibi yaptiramiorm malesef vardiyali calistigim icin pek gidemiorm doktora o yuzdn bu test daha mantikli geldi. Allah nasip eder insBende 31 32 arasi,bu son ay adetten hemen sonra yumurtlama oldu vücudun isine akil ermiyor resmen normalde15. 16. Gunler olmasi gereken durumlar akinti şu bu adetten hemen sonra ve adete 3 gun kala beta 1861 di cok ilginc durumlar,bence en garantisi allahin izniyle tabi duzenli iliski gerisi allah tan yada doktordan yumurta takibi istemek,rabbim hakkimiza hayırlısını versin
Insallah canm insallahAllah hayirlisiylabkicagina almayi nasip etsn ins.. Doktor takibi yaptiramiorm malesef vardiyali calistigim icin pek gidemiorm doktora o yuzdn bu test daha mantikli geldi. Allah nasip eder ins
Merhaba arkadaşlar. Bugün çok sancım oldu dayanamadım test yaptım. Sizce var mı emin olamadım ?
kizlar merhaba daha dun aksam evime yeni geldim sizlere yazamadim neler yapiyorsunuz son durumlar nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?