Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hissedilmez o zaten. Ve dediğin gibi dışarı akması normal. Vajinanın dar olması da engel değil gözle görülemeyecek kadar küçük spermler. İğne deliğinden bile geçerler merak etme ☺
inşallah bebek olmadikca herseye takiyorum sanirim

Kızlar ben de özellikle bu ay bebiş olmasını çok istiyorum. 16’sı eşimin doğum günü. Bat 20. Tutsa da keşke 16’sı öğrensem eşim havalara uçardı. Yumurtlamama az kaldı

Kızlar ben de özellikle bu ay bebiş olmasını çok istiyorum. 16’sı eşimin doğum günü. Bat 20. Tutsa da keşke 16’sı öğrensem eşim havalara uçardı. Yumurtlamama az kaldı
inşallah olr cnm benimde esim martta yurtdisina gidecek proje icin buay olsun cok istitorum marti degerlendiremicez hemde sürpriz olurdu ama kismet

inşallah olr cnm benimde esim martta yurtdisina gidecek proje icin buay olsun cok istitorum marti degerlendiremicez hemde sürpriz olurdu ama kismet

Şans bizle olsun o zaman Stres yapma canım çok düşünme, olumsuz hiç düşünme. Vücudu çok dinleyince de stres oluyor insan. Olacak inşallah

O merak degil mi hep bizi bu hale dusuren zaten benim bir oğlum var 5 yașında benim bata 5gun kaldi 28gunde goruyorum adeti cok merak ettim dayanamadim yaptim tabiki negatif cikti butun hevesim suya dustu bu ay da olmazsa birakcam bu isin pesini diyorum kendi kendime artik napsam olmuyor koyvercem artik kendi haline cunku benimde esimde de bisey yok tahlillerimiz temiz ikimizinde ee yumurtlama takibide yapiyorum gunleri degerlendiriyorum hayıt tohumu kullaniyorum yine bu ayda olmazsa salcam bayira mevlam kayira artik insanın beyni yoruluyo valla ya bide etrafinda herkes hamileyse tamam psikolojik çökuntu kacinilmaz oluyor

En az 3 ay kullanmanız gerekiyor etki için. Bu dönemde yumurtlama takibi yapmayın. Gün aşırı hamileliği düşünmeden ilişkiye girin. Güzel haberlerinizi alırız ben inanıyorum

Grup nerde? Herkes hafta sonu miskinliğinde mi? Bugün yapamadım test ya sanki hep aynı geliyor ama yılmıyorum gaza geliyorum. Sizde durumlar ne?

Grup nerde? Herkes hafta sonu miskinliğinde mi? Bugün yapamadım test ya sanki hep aynı geliyor ama yılmıyorum gaza geliyorum. Sizde durumlar ne?
Merhaba canım bende ovü testine devam ediyorum ama silikleşme cok yavas oluyor genelde mi oyle olur yoksa bende bi tuhaflık mo var bılemıyorum bak boyle bugun 20.gun döngüm

Eklentiler

• 413C29EB-0FAC-43AA-81C0-B23ABCFD1920.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 34
Eşim olacak öküz aptal mal beni strese sokmasa bende istiyorum bebek ama hamuru bozuk adama neden çocuk veresin ben sinirliyim oda ben sinirliyim diye bana sinirleniyor mallllllllllll

Oriana
Senin 18i ne güzel değerlendirdiniz inşallah? Benim gördüğüm testlerde silikleşme yavaş yavaş oluyordu. Kaçıncı gününde oldu yumurtlama?

Eşim olacak öküz aptal mal beni strese sokmasa bende istiyorum bebek ama hamuru bozuk adama neden çocuk veresin ben sinirliyim oda ben sinirliyim diye bana sinirleniyor mallllllllllll
Ona bu dönemin ne kadar yorucu ve bazen uzun sürebildiğini tatlı dille anlat. Seni anlayacak en iyi insanın o olduğunu aslında birlikte aynı beklenti için mücadele etmeniz gerektiğini. Evet ilk söylediğinizde anlamayabilir her seferinde bahsedin onunda üstündeki stresi almış olursunuz. Biraz sakin

Oriana
Senin 18i ne güzel değerlendirdiniz inşallah? Benim gördüğüm testlerde silikleşme yavaş yavaş oluyordu. Kaçıncı gününde oldu yumurtlama?
Yani yumurtlama olmuş dimi kuzucum 18inde yani adet döngümğn 18.günğ oldu ozaman yumurtlamam, 28 günde bir adet oluyorum ya 14-15 . Gün olmazmı her zaman yumurtlama oyle dedi bazı arkadaslar ve okudugum yerler, bakalım değerlendirdik inş tutar

Canım beni çocuk için strese sokmuyor ki genel olarak sokuyor .. kendi ısrar etmez stres yapmaz asla ama beni ayrı konularla stres yapıyor mesela şimdi tartıştık bardak kırdı sinirle şimdi de kalkmış ortalığa süpürge atıyor

Canım erkekler genel olarak anlasılması zor varlık bence, takmamaya calısmak kendi ruh saglıgın ıcın daha iyi olur yoksa surekli stres altında bi hayt gecırmye devam edersın buda herşeyını olumsuz etkiler, ya sen takmıcan yada o anlayana kadar anlatcaksın boyle sacmalamaması gerektiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…