- Konu Sahibi papatya7203
-
5 Sevgi Dili'ni okumanı tavsiye ederim. Okutabilirsen o da okusun. Gerçekten işe yarıyor kitap daha ılımlı anlayışlı bir evlilik için yardımcıCanım beni çocuk için strese sokmuyor ki genel olarak sokuyor .. kendi ısrar etmez stres yapmaz asla ama beni ayrı konularla stres yapıyor mesela şimdi tartıştık bardak kırdı sinirle şimdi de kalkmış ortalığa süpürge atıyor
Oyle ya gerçekten suan stres en üst seviye de .. kavga etsen olmuyor kızsan olmuyor .. en iyisi sal çayıra mevlam kayıraaCanım erkekler genel olarak anlasılması zor varlık bence, takmamaya calısmak kendi ruh saglıgın ıcın daha iyi olur yoksa surekli stres altında bi hayt gecırmye devam edersın buda herşeyını olumsuz etkiler, ya sen takmıcan yada o anlayana kadar anlatcaksın boyle sacmalamaması gerektiğini
Ben kitap cok severim zaten oda okur okuturum vallah 2 yıllık evliyiz çocukta olmayınca kendimizi yıprattık baya ( çocuğu kafaya takmıyoruz ama olsa fena olmazdı5 Sevgi Dili'ni okumanı tavsiye ederim. Okutabilirsen o da okusun. Gerçekten işe yarıyor kitap daha ılımlı anlayışlı bir evlilik için yardımcı
Kitap gerçekten mükemmel bizde anlaşmazlık yaşadık ayni evde birbirimizi anlamayip bağırıp çağırarak konuşuyorduk kitaptan sonra herşey normale döndü. İnş sizinde işinizi görürBen kitap cok severim zaten oda okur okuturum vallah 2 yıllık evliyiz çocukta olmayınca kendimizi yıprattık baya ( çocuğu kafaya takmıyoruz ama olsa fena olmazdı
Denemeniz üzerine kesinlikle okuyup okutucamKitap gerçekten mükemmel bizde anlaşmazlık yaşadık ayni evde birbirimizi anlamayip bağırıp çağırarak konuşuyorduk kitaptan sonra herşey normale döndü. İnş sizinde işinizi görür ☺
Eki Görüntüle 2584055 Eki Görüntüle 2584056
İkincisi sabah yaptigim ilki de az once. Sinirden ağlıycam yemin ederim. İşe gidiyorum sabah 9da gelicz eve. Gitti bu ay da
Bu yuzden gerginim diodum iste biliodm boyle olacagini. Ya sabah cok gec olursa gitti bi ay daha offKuzum sabah yaparsınız.
Yeni çatlamış canım, sabah değerlendirin.Eki Görüntüle 2584055 Eki Görüntüle 2584056
İkincisi sabah yaptigim ilki de az once. Sinirden ağlıycam yemin ederim. İşe gidiyorum sabah 9da gelicz eve. Gitti bu ay da
Merhaba canım bende ovü testine devam ediyorum ama silikleşme cok yavas oluyor genelde mi oyle olur yoksa bende bi tuhaflık mo var bılemıyorum bak boyle bugun 20.gun döngüm
Kesinlikle sabah iliski olsun canim. Sabahlari olunca daha iyi oldugunu soylerler hatta simdi gördün sabah oldu hooop bitti olmuyor zaten sabah degerlendirin ve sonraki ara verip diger günde degerlendirin benceBu yuzden gerginim diodum iste biliodm boyle olacagini. Ya sabah cok gec olursa gitti bi ay daha off
İnsalkah güzel haber alirsin canimYarın kan vermeye gidiyorum kızlar bana dua edin
Hadi güzel olsun herşeyYarın kan vermeye gidiyorum kızlar bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?