Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 Sevgi Dili'ni okumanı tavsiye ederim. Okutabilirsen o da okusun. Gerçekten işe yarıyor kitap daha ılımlı anlayışlı bir evlilik için yardımcı

Oyle ya gerçekten suan stres en üst seviye de .. kavga etsen olmuyor kızsan olmuyor .. en iyisi sal çayıra mevlam kayıraa

5 Sevgi Dili'ni okumanı tavsiye ederim. Okutabilirsen o da okusun. Gerçekten işe yarıyor kitap daha ılımlı anlayışlı bir evlilik için yardımcı
Ben kitap cok severim zaten oda okur okuturum vallah 2 yıllık evliyiz çocukta olmayınca kendimizi yıprattık baya ( çocuğu kafaya takmıyoruz ama olsa fena olmazdı

Ben kitap cok severim zaten oda okur okuturum vallah 2 yıllık evliyiz çocukta olmayınca kendimizi yıprattık baya ( çocuğu kafaya takmıyoruz ama olsa fena olmazdı
Kitap gerçekten mükemmel bizde anlaşmazlık yaşadık ayni evde birbirimizi anlamayip bağırıp çağırarak konuşuyorduk kitaptan sonra herşey normale döndü. İnş sizinde işinizi görür

Kitap gerçekten mükemmel bizde anlaşmazlık yaşadık ayni evde birbirimizi anlamayip bağırıp çağırarak konuşuyorduk kitaptan sonra herşey normale döndü. İnş sizinde işinizi görür ☺
Denemeniz üzerine kesinlikle okuyup okutucam Cok teşekkür ederim canım

Hayırlı akşamlar hanımlar inşallah isteyen herkese bu ay bebek nasip olur. İlk bebeğime 2016 şubatta hamile kalmıştım 2. Gebeliğim de 3 ay önce kalbi durduğu için kürtaj oldum. Bu ay korunmayı bıraktım inşallah benim içinde hayırlısı olur

Kızlar nasılsınız ben geldim
Malumunuz en son adet oldum falan yazmışım.
Lakin o günde olan lekelenme ardından ne gelen var ne giden.
Bugün avm de gezerken 3 kere aha adetim söküldü diye lavaboya gittim yok.
Eve geldik aha şimdi geldi dedim baktım yok.
Yoğun ve ılık bir akıntı hissediyorum gerisi yok.
Dün test yaptım yine yeniden.
Negatif
Delirmeye az kalmışken salıya randevu aldım kadın doğuma.
Zaten o gün kan testi negatif çıkarsa kesin kes hamile değilim.
Çünkü şüpheli ilişkiden sonra hem az oldu hemde korunduk.
Yani yoksa artık şüphe kalmaz kafamda.

Duyacaklarımı tahmin ediyorum. Pko, duvar kalın, adetin ondan gelmiyor bla bla bla

Belki bir sürpriz olur güzel haberle gelirim içimde hiç his olmasada

İkincisi sabah yaptigim ilki de az once. Sinirden ağlıycam yemin ederim. İşe gidiyorum sabah 9da gelicz eve. Gitti bu ay da

2020 sonunda eşimle bende düşünüyorum hayırlısı ile henüz hiç denemedik Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah.

Merhaba canım bende ovü testine devam ediyorum ama silikleşme cok yavas oluyor genelde mi oyle olur yoksa bende bi tuhaflık mo var bılemıyorum bak boyle bugun 20.gun döngüm

18’i pik sanırım canım. Ben de bu testi kullanıyorum, ilk yapınca daha canlı oluyo sonra soluklaşıyo. İlk hali böyleydi benim geçen ayki. Sonraki halini çekemedim attım çünkü.

Eklentiler

• 13B2E867-54E9-42F9-A8A9-131DF2286EB2.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 33
Hep aynı seviyede ilerliyor daha yakalayamadım. 1 gün değerlendirme 1 gün boş geçiriyoruz.

Eklentiler

• IMG_20200202_230529.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…