- Konu Sahibi papatya7203
-
Papatya canım nasıl gidiyor benim haftasonu kanamam oldu hastaneye yatış yaptm yeni çıktım progestan iğne vuruluyorum düşük tehlikesi var dedi doktor dinleniceksin hep iş yok dedibu sefer hemen mi cikti canim
Bide bu hesaplamalar yanlş 6 hafta 4 günlüküm kalp atışını duydum 111 lerde dedi ama normale göre biraz düşükmüşPapatya canım nasıl gidiyor benim haftasonu kanamam oldu hastaneye yatış yaptm yeni çıktım progestan iğne vuruluyorum düşük tehlikesi var dedi doktor dinleniceksin hep iş yok dedi
Rabbim korusun kuzum cok gecmis olsun ben beklemedeyim nasipse cumartesi doktora gidecegimPapatya canım nasıl gidiyor benim haftasonu kanamam oldu hastaneye yatış yaptm yeni çıktım progestan iğne vuruluyorum düşük tehlikesi var dedi doktor dinleniceksin hep iş yok dedi
kan tahlili yaptir canim var gibiBu sefer de hemen çıktı 1-2 dakika içinde
İlk fırsatta yaptırcam inşallahkan tahlili yaptir canim var gibi
Var canım hayırlı olsunSon halini atayım. Eki Görüntüle 2584823
Sağlıklıdır inşallahVar canım hayırlı olsun☺
T biraz daha koyu olmalı galiba.
Dun ve onceki gun koyuydu su an acilmaya basladiT biraz daha koyu olmalı galiba.
O zaman ok çatlamış canımDun ve onceki gun koyuydu su an acilmaya basladi
Kimse yok muuu?Kızlar pik di mi bu ne diyorsunuz?
Amin canım inşRabbim korusun kuzum cok gecmis olsun ben beklemedeyim nasipse cumartesi doktora gidecegim
bence pik canım t c den daha koyu , benım boyle olmuyor mesela hıcKızlar pik di mi bu ne diyorsunuz?
canim pik bence ayni koyulukta gibiKızlar pik di mi bu ne diyorsunuz?
pik gibi duruyor canımmmKızlar pik di mi bu ne diyorsunuz?
merhaba canim suan rahatim cok sukur bir belirti yok cumartesi gidicem nasipse sen nasilsin neler yapiyosunpapatya canım nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik? gittin mi doktora tekrar..
iyi canım bat bekliyoruz biz de işte son bi hafta bakalımm :) ama az önce ovu yaptım ordan bi şey çıkar mı diye 0 ikinci çizgimerhaba canim suan rahatim cok sukur bir belirti yok cumartesi gidicem nasipse sen nasilsin neler yapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?