- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
pik gibi duruyor canımmm
canim pik bence ayni koyulukta gibi
bence pik canım t c den daha koyu , benım boyle olmuyor mesela hıc
Bazı aylar farkedilmiyirmus rahim icinde kalabiliyormis ona takilmasağolun kızlar.
Bir şey sorucam; hiç yumurtlama akıntım yok ama pik çıktı. Geçen ay akıntı olmuştu. Normal mi sizce?
gecen ay benimde Kintim yokken pik olmusti canimsağolun kızlar.
Bir şey sorucam; hiç yumurtlama akıntım yok ama pik çıktı. Geçen ay akıntı olmuştu. Normal mi sizce?
Bnmde akintiyla pik oldu ama siliklrsmeye basladi akintim hala devm edio cok dikkate almamak lazm benrr onugecen ay benimde Kintim yokken pik olmusti canim
olmaz insallah Allahin izniyle kuzum cok gecmis olsun neyin var ne oldu usuttun mu yoksaKızlar o kadar kötü hastayım ki 3 gündür.
Bugün dayanamadım acilde serum takıldı.
O günden beri test yapmadım ben.
Bugün de acilden çıkınca aklıma takıldı.
Hiç aklıma gelmedi gebelik şüphesi demek.
Sadece emzirmeye uyumlu 2 3 ilaç takıldı antibiyotik yok içinde.
Olmadığını biliyorum ama iştw bi ihtimal acaba bebek varsa bişey olmaz demi ya
Geçmiş olsun canım sorun olacağını sanmam serumun.Kızlar o kadar kötü hastayım ki 3 gündür.
Bugün dayanamadım acilde serum takıldı.
O günden beri test yapmadım ben.
Bugün de acilden çıkınca aklıma takıldı.
Hiç aklıma gelmedi gebelik şüphesi demek.
Sadece emzirmeye uyumlu 2 3 ilaç takıldı antibiyotik yok içinde.
Olmadığını biliyorum ama iştw bi ihtimal acaba bebek varsa bişey olmaz demi ya
olmaz insallah Allahin izniyle kuzum cok gecmis olsun neyin var ne oldu usuttun mu yoksa
Geçmiş olsun canım sorun olacağını sanmam serumun.
canim yaklasmis gibi duruyor 3 4 gune sankiKızlaar bu ay ilk defa yapıyorum da ovü.testini , böyle gördükten ne kadar süre sonra yumurtladınız?
Hadi ya daha 3,4 gün mü vaarcanim yaklasmis gibi duruyor 3 4 gune sanki
Valla bnm 3 gun fln boyle cikti sonra kopkoyu oldu l. 14. Gun yapmaya baslamistimKızlaar bu ay ilk defa yapıyorum da ovü.testini , böyle gördükten ne kadar süre sonra yumurtladınız?
kisiye gorede degisebilir ben ortalama soyledim canim insallah biran once yumurtlamayi gorursunHadi ya daha 3,4 gün mü vaarçok erken başlamışım demek ki yapmaya ,9. Gün başlamıştım bugün 17. Gün ,34-35 günde bir adet görüyorum,hesaplamaya görede 21. Gün çatlıcak galiba ,niye bu kadar geeç
Aaaaaaa hamilesinİnşallah canım❤
İlki dün, 2.si bugün.Kızlar dün pikti, bugün de mi pik bu, çatlamamış mı?
Bence aynı catlamamsİlki dün, 2.si bugün.
bazen 2 yada 3 gunde catliyormus ya kuzum degerlendir bugunuKızlar dün pikti, bugün de mi pik bu, çatlamamış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?