Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gece geç saatte değerlendirdik, sperm açısından da bugün ara verip yarın değerlendirelim diyoruz. Eşim de çok yoğun bu ara yorgun biraz. Umarım olur. Yarın hem çatlamış olur herhalde.
cnm sen tedavi goruyor musun

cnm sen tedavi goruyor musun

Canım yok. Sadece çocuk düşünmeye yeni başladığımız için kontrole gitmiştim doktora. Hormon testi falan yapıldı. Amh düşük demişti, yaş da 36 olunca bi de rahim filmi çekelim garanti olsun dedi doktorum. Çektik iyiymiş her şey. Takviye olsun diye prowomen verdi. Onu içiyorum bir tek. Eşime de promen verdi. 6 ay denicez, olmazsa bir daha kontrole gidicem. Bu 3. Deneme henüz.

rahim filmi buay olmSa banada cekeceklr
Ben çok korkuyorum nasıl zormu
Anestezili isteyeceğim ben.bana adetin songunu geldedi

rahim filmi buay olmSa banada cekeceklr
Ben çok korkuyorum nasıl zormu
Anestezili isteyeceğim ben.bana adetin songunu geldedi

Aa hiç korkma canım. O anestezili falan olanlar eski sistemmiş. Şimdi gelişmiş 2-3 dk sürüyor, anestezi vermiyor. Normal alttan muayene gibi acı falan hissetmiyorsun hiç. Tedbir için 5 günlük bir antibiyotik verdiler. O kadar. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben İstanbuldayım, sonomed kadıköyde çekildim. Özeldekiler bu yeni sistemmiş sanırım. Bir araştır, doktorun da yönlendirir zaten.

samsundayim doktor buay olmazsa bebek diger ay rahimfilmi dedi oan birsey soramadım ozel hstane cok korkuyorum çunku bneim vajinamdar birkere vajinal muayanede alttan cok canim yandi agladim bagirdim oyle olursa nasil dayanacagim

samsundayim doktor buay olmazsa bebek diger ay rahimfilmi dedi oan birsey soramadım ozel hstane cok korkuyorum çunku bneim vajinamdar birkere vajinal muayanede alttan cok canim yandi agladim bagirdim oyle olursa nasil dayanacagim
anestezi isteyeceğim yaa inşllah kabul eder

anestezi isteyeceğim yaa inşllah kabul eder
Vajinanın dar olması ile ilgisi yok bence. İncecik smear testindeki gibi bi şeyle sıvıyı veriyor geçiyor. İnan anestezilik bir durum yok. Benim de canım çok tatlıdır hiç acı duymadım. Boşuna vücuduna ilaç verdirme bence. Sen bilirsin tabii de cidden gereksiz yani.

hmm nebilim vajinal muayenleede hepcanim yandi hic alisamadim oyuzden korkuorum

Kızlar acil bişey sormam lazım, uzun zamandır gebe kalmaya çalışıyorum yumurtlama sıvısını son üç aydır falan ancak tam keşfettim ve yardımınıza ihtiyacım var kaç aydır yumurtlama sıvısı geldiği zamanlar eşimle olamadık. Dün gece ve bugün öğle saatlerinde yoğun yumurtlama sıvım geldi ve değerlendirdik ama işin tuhaf tarafı ovulasyon testi silik yani negatif böyle bişey yaşayan var mı yardımcı olursanız çok mutlu olurum

canim bende o sıvıdan 3 4 gun sonra falan yumurtlama oldu

Yumurtlama yakındır. Teste devam et canım.

canim bende o sıvıdan 3 4 gun sonra falan yumurtlama oldu
Öyle mi ben bu işi pek çözemedim zaten peki yumurtlama olduğunu nerden anladın ki yani 3-4 gün sonra olduğunu, ben sıvı geldiği zaman yumurtlama olfuğunu düşünüyordum. Çok mu cahilim acaba

Kızlaaaar koşuuunnnn

Ben akşam test yaptım. 3 5 dk baktım bişey yoktu.
Demin çöpe atmak için aldım. Şok 2. Çizgi var gayet belirgin
Şimdi ben napayım umutlanayım mı yanlış mıdır ay gelde uyu meraktan.
Akşamdan beri kasığım ağrıyor adet olacak gibi

Öyle mi ben bu işi pek çözemedim zaten peki yumurtlama olduğunu nerden anladın ki yani 3-4 gün sonra olduğunu, ben sıvı geldiği zaman yumurtlama olfuğunu düşünüyordum. Çok mu cahilim acaba

Canım ovulasyon testi yaptık hepimiz.
O sıvı yanıltıcı olabiliyor.
Bazen öncesinde bazen sonrasında geliyor. En garantisi ovulasyon testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…