Gebeliğe Hazırlık 2020 bize uğurlu gel 🤰❣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten mi süpeeeer. Bak diyorduk sana var diye. Çok geç mi çıktı peki, ama baya belirginse vardır yaa. Yarın hemen kan testi yaptır bence. Ay valla çok sevindim inşallah vardır yaa canım

Gerçekten mi süpeeeer. Bak diyorduk sana var diye. Çok geç mi çıktı peki, ama baya belirginse vardır yaa. Yarın hemen kan testi yaptır bence. Ay valla çok sevindim inşallah vardır yaa canım

7de falan yaptım.
12de baktım teste. 4 saat geçmiş yani
Ama o çizgi ne zaman çıktı 1 saat sonra mı 2 mi onu bilmiyorum.
Kuruma çizgisi gibi geliyor bana.
Ama diğer hiç bi testte çıkmadı böyle.
Hem ben hastayım hem oğlum.
Havada buz yarın çıkaramam onu.
Anca akşam eşim test getirebilir yarın.
Adet olacak gibide hissediyorum. Hiç umutlanmak istemiyorum ya

Fotosunu atsana canım merak ettim. O zaman aynen bi test daha yap. Başından da gitme hemen kontrol et

Fotosunu atsana canım merak ettim. O zaman aynen bi test daha yap. Başından da gitme hemen kontrol et

Benim kameram sıkıntı bu ışıkta netlemiyor. Fotodan çok daha belirgin

Eklentiler

• IMG_20200206_013155.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20200206_001826.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 37
Merhabalar. Ben de bu ay bebiş için çalışmaya başladım. Ben 3 şubatta piki gördüm. 1-2-3 şubatı değerlendirdik ama 4 şubatı değerlendiremedik. Umarım güzel haberler alırım bat 16 şubat. 2 gündür kasık ağrım var ara ara kramplar halinde. Pik gördüğüm günü ekliyorum eke belki birisine yok gösterir. Sevgiler

Yumurtlamamız yakın seninle canım ben de 4 ve 5 şubat pik gördüm. Bat ne zaman?

Merhaba kızlar 2020nin başı bana uğurlu gelmedi maalesef, bugün kürtaj olmak zorunda kaldım, sagligimi toparlayinca en kısa sürede bebiş istiyoruz, hepiniz ovulasyon testlerini yapiyor musunuz? Daha da strese sokar mi acaba? daha once hic kullanmadım

Canım geçmiş olsun çok. Umarım bir an önce tekrar hamile kalır, sağlıkla alırsın kucağına.
Ovulasyon testi yumurtlamayı görmek açısından baya iyi oluyor tavsiye ederim. Ben 2 aydır kullanıyorum, belirtilere baksan daha önce yumurtladım sanardım.

Cok tesekkur ederim...doktorum strese sokma kendini diyor ama daha ne kadar stresli olabilirim ki bilmiyorum...eşim de doktordan yana.sanırım gizli gizli yapacağım

Çok geçmiş olsun canım bende geçen yıl yaşadım aynı şeyi Rabbim aratmadan en kısa hayırlı vakitte yeniden nasip eder inş. ovü. Testini bende bu ay ilk kez kullanıyorum ama daha da strese sokmuyor aksine ümit oluyor bende kendi kafama göre şuanda yumurtladım zannederdim ama henüz yumurtlamadım bekliyorum ,en azından ne zamanlarda ilişki olması gerektiğini bilip strese girmiyorsun,tavsiye ederim yani

Cok tesekkur ederim, simdi benim de icimde bir umut belirdi ❤ daha da olumsuz olur mu diyordum..testte gorundugu gunden itibaren gunasiri iliski oneriliyor degil mi?

Cok tesekkur ederim...doktorum strese sokma kendini diyor ama daha ne kadar stresli olabilirim ki bilmiyorum...eşim de doktordan yana.sanırım gizli gizli yapacağım

canım en azından bi dene baktın stres yapıyo o zaman bırakırsın gün aşırı ilişki ile devam edersiniz.

Eki Görüntüle 2585370

Daha yapmiycm test artik bitms gibi azck cikiyor
Bende internette bir video izledim ikizi olsun isteyenler testi bırakmasın ilk yumurtlamayı gördükten sonra adete kadar ikinci bir yumurtlama oluşabiliyor diyordu onda da ikiz olma ihtimali varmış ,beş kişi de denemişler ikisinde tutmuş ,bir taşla iki kuşum olsun diyenler için bir deneme fikri

Cok tesekkur ederim, simdi benim de icimde bir umut belirdi ❤ daha da olumsuz olur mu diyordum..testte gorundugu gunden itibaren gunasiri iliski oneriliyor degil mi?
İnşallah olmaz ama arkadaşın dediği gibi de olumsuz olursa bırakırsın,canım ben yumurtlamayı görünce üç gün peşpeşe ilişki diye dinledim bir videodan, öyle de uygulamayı düşünüyorum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…