- 25 Ocak 2019
- 1.267
- 2.067
- 133
- Konu Sahibi papatya7203
-
Bi iki gun daha dursn bakalim belki biterAdet bitmeden ovulasyon olmaz zaten canım. Onu düşünme. Bence bi kontrole git 10 gün regl sürmesi pek normal değil.
Olabilir iltihap falan ihmal etme canım.Hafiften de bi agrim var kramp gibi. Gunde bobrk agrisindn oluyordum acile gittm igne yaptilar. acaba ondan mi usuttum faln da ondn mi bitmio diorm
cnm nevar neyokOlabilir iltihap falan ihmal etme canım.
İyi canım yeni aya hazırlık, ovulasyon testlerine devam. Sen naptın rahim filmi çektiricem diyordun?cnm nevar neyok
Ne zaman çıkıcak sonuç canım?Kızlar kan verdim günüm baya geçmişti inşallah çıkar kandil
yarun cnmİyi canım yeni aya hazırlık, ovulasyon testlerine devam. Sen naptın rahim filmi çektiricem diyordun?
A hadi bol şans canımyarun cnm
Negatif 2.0 cıktı dün adet oldum zaten canim kimyasal galiba bu ayda geçen ayda ayniydiNe zaman çıkıcak sonuç canım?
Üzüldğm canım yaNegatif 2.0 cıktı dün adet oldum zaten canim kimyasal galiba bu ayda geçen ayda ayniydi
Bekle canım belli olmaz regl gelmedikçe.Kizlar benimde bat bugün ama bütün testler negatif bekliyorum
Mrb.nasi gecio süreç ben bi iyiyim bi kötü cok bise hissetmiyrm doktor kontrollerin ne durumdakizlar ne zamandir yazamadim neler yapiyorsunuz nasil gidiyor
Başla bence canım benim de app’e göre 6siydi bugün pik gösterdi test.Kizlar durumlar nasil. Benm tahmini ovu. 6si o yuzden teste baslamadim.
buay olurinsalah cnmBenim bugün döngümün 12. günü, pik gördüm testte. Bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?