- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
Canım iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl?kizlar ne zamandir yazamadim neler yapiyorsunuz nasil gidiyor
Var gibi silik bi çizgi canımKızlar meraba durumlar nasıl benim normalde dün regl günümdü ama yumurtlamaya göre yarın olucam test yaptım bugün sizce
Canım iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl?
benim bu ay da olmadı regl oldum bugünOlsun devam diyorum daha yolun başındayız
devam kuzum olucak insallahCanım iyiyiz sen nasılsın bebiş nasıl?
benim bu ay da olmadı regl oldum bugünOlsun devam diyorum daha yolun başındayız
canim silik bir cizgi var gibi ne yaptinKızlar meraba durumlar nasıl benim normalde dün regl günümdü ama yumurtlamaya göre yarın olucam test yaptım bugün sizce
Hâlâ olmadım canım bikac gündür sancimda var yarını bekliycemcanim silik bir cizgi var gibi ne yaptin
Canim test sonucun ne olduGunaydin bugünde olmadım birazdan test yapicam inşaallah vardır çıkar kizlar
Bilmiyorumki ama bende öyle bir etkisi olmadi dönemsel fatklilikta olabilir canimKizlar bisey sorcam. Folik asit kullaniorm ikinci ayim bu. Normalde de adetim uzun surer ama 4 5inci gun azalirdi bugun 6. Gun hala ilk gun gibi acaba folik asit yuzundn mi
Negatif canimCanim test sonucun ne oldu
Ya adet olmadinsa bekle biraz daha inşallah vardırNegatif canim
Ya adet olmadinsa bekle biraz daha inşallah vardır
[/QUOTE
Normalde 2 gün önce olmam lazımdı ama yumurtlamaya göre bugün kullandigim ilaca gorede bugün hala olmadım çarşambaya kadar bekliycem kan vericem inşaallah olmam vardır bebegim
Ilactn once yoktu boyle bise valla anlamadmBilmiyorumki ama bende öyle bir etkisi olmadi dönemsel fatklilikta olabilir canim
Ben ilk folik asite başladığım ay, 2 hafta kullanmışken daha 4-5 gün erken olmuştum regl. Sonra düzeldi. Şimdi 1-2 gün oynuyor en fazla. Etkisi var mı emin değilim, ama ben de sormuştum burada yoktur etkisi dediler.Ilactn once yoktu boyle bise valla anlamadm
Muhtemelen yokdur ama biseyleri de değiştirdiği kesinBen ilk folik asite başladığım ay, 2 hafta kullanmışken daha 4-5 gün erken olmuştum regl. Sonra düzeldi. Şimdi 1-2 gün oynuyor en fazla. Etkisi var mı emin değilim, ama ben de sormuştum burada yoktur etkisi dediler.
Bugun 10. Gun hala oluyorum azaldi sadece ama bitmediMuhtemelen yokdur ama biseyleri de değiştirdiği kesin
Canım 10 gün biraz fazla değil mi bi doktora görün bence.Bugun 10. Gun hala oluyorum azaldi sadece ama bitmedi
Fazla tabi ki hayir ovulasyn yaklasio bise yapamiorzCanım 10 gün biraz fazla değil mi bi doktora görün bence.
Adet bitmeden ovulasyon olmaz zaten canım. Onu düşünme. Bence bi kontrole git 10 gün regl sürmesi pek normal değil.Fazla tabi ki hayir ovulasyn yaklasio bise yapamiorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?