- 9 Ekim 2019
- 1.357
- 1.742
- 83
- Konu Sahibi papatya7203
-
Kese göründü bgun,adet durumu yok demi hala test yaptinmi
kasik batmalari iliskiden beri var zaten kuzum birde biraz uyku hali var oglen uykum geliyor hep cok hafif bir bulanti var birde ama rahatsiz etmiyor sende durumlar nasil yumurtlama haftasina geldiniz mi kuzum
insallah kuzum insallah bu ay sende minigine kavusursun icimde oyle bir his var canimOo başlamış hafiften, umarım rahat geçer canım. Benim daha yumurtlama başlamadı bekliyorum. Haftaya falan olur sanırım.
hayirli olsun canim cok sevindim senin adina insallah iki mutluluguda yasarsinKızlar dün iş görüşmesi için çağrıldım yarın başlıyorumÇocuk konusunu da konuştuk yeni iş ilk çocuk burda olur inş dediler dahada mutlu oldum. Ovulasyona devam
Çok teşekkür ederim inşhayirli olsun canim cok sevindim senin adina insallah iki mutluluguda yasarsin
Cok teşekkürler alttan göründü ama bakalim hayırlısı karindan gorunmediCanım gözünaydın, sağlıkla ilerlesin☺
Yok hayir,15 gun sonra kalp atışı, senin icinde insallah en hayirlisi olsun ya gercekten cok zor durumlaryok kuzum adet 1 hafta gecti test yapmadim bir daha kanda cikinca cok sukur sevindim kalp atisini duydun mu kuzum
hayirlisiyla onuda duyariz insallah canimYok hayir,15 gun sonra kalp atışı, senin icinde insallah en hayirlisi olsun ya gercekten cok zor durumlar
Ne zaman gitcen doktorahayirlisiyla onuda duyariz insallah canim
10 subat gibi dusunuyorum canim zaman gecsin biraz daha diyeNe zaman gitcen doktora
Himm hayirlisi insallah direk keseyi gorursun10 subat gibi dusunuyorum canim zaman gecsin biraz daha diye
insallah canimHimm hayirlisi insallah direk keseyi gorursun
Hayirlisi olsun canim güzel haberler aliriz insallah ❤Benim Bat 21 Şubat. Biteli 3 gün oldu ama sanki pik görücem gibi koyu olunca değerlendirdik.
Cok güzel haberler alacagiz canim hissediyorum ve dua ediyorum ❤❤ beklemek cok heyecanli güzel haberleriiyiyim cok sukur canim beklemdeyim iki hafta bakalim bende sonra doktora gidicem kuzum insallah guzel haberler aliriz bu ay herkesten❣
Amin canim benim insallah mübarek gün ezan okunuyo suan hepimiz icin dua ediyorum rabbim duysun hayirlisini versin hepimiz icin ❤Selamlar Benim de Bat 15 Şubat ovülasyon testi silik çıktı devam ediyorum inşaallah hayırlı sonuçlar alırız
Sadece bi kere kimyasalmi gecirdin sen belki sana takviye bisiler verirdi aslinda10 subat gibi dusunuyorum canim zaman gecsin biraz daha diye
Canim yine de icmesen mi maydonoz vs ne olur ne olmaz bilemezsin. Biraz daha beklesen mi sen test yaptin miKızlar nasılsınız.
Ya dünde benden leke geldi.
Bugün yok.
Maydonoz da içtim sökülsün diye.
Bebeğe yormuyorum hiç.
Doğumdan önce böyle bişey yaşamazdım. Yine 2 3 ayda bir olurdum ama birden başlardı adetim.
Doğumdan beri 2 senedir böyle sürünüyor.
Bıktım durumdan ya.
Yarın randevu varsa gidicem doktora.
Kesin yine rahim kalınlaşmasından dolayı sökülemiyor.
Bence içme biraz daha bekleyip kan testi ver ne olur ne olmaz sonra üzülmeKızlar nasılsınız.
Ya dünde benden leke geldi.
Bugün yok.
Maydonoz da içtim sökülsün diye.
Bebeğe yormuyorum hiç.
Doğumdan önce böyle bişey yaşamazdım. Yine 2 3 ayda bir olurdum ama birden başlardı adetim.
Doğumdan beri 2 senedir böyle sürünüyor.
Bıktım durumdan ya.
Yarın randevu varsa gidicem doktora.
Kesin yine rahim kalınlaşmasından dolayı sökülemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?