- 24 Şubat 2019
- 685
- 654
- 23
Dr öyle baz aldı canım son adetten. ben buraya yanlıs yazmısımyumurta toplamadan diye düşünüyordum
En son 26 nisanda oldum 1 mayıs bitti reglim canım. 28 29 günde bir adet oluyorum. 10 mayısta yumurta toplamam oldu 16 mayıs transferdi ne kadar olmus oluyorCanim 3 hafta görünüyor seninkinde, ne kadar zamanda bir adet oluyorsun ?
Pardon 15 mayıs transfer ama farketmez 1 günden heraldeEn son 26 nisanda oldum 1 mayıs bitti reglim canım. 28 29 günde bir adet oluyorum. 10 mayısta yumurta toplamam oldu 16 mayıs transferdi ne kadar olmus oluyorDünde olası regli günümdü hala olcam diye korkuyorum bende ağrılar var sürekli
Ben primanın doğum hesaplama sisteminden hesapladım olası doğum tarihini yanlış mı oldu acaba 16 mayıs transferim olduEn son 26 nisanda oldum 1 mayıs bitti reglim canım. 28 29 günde bir adet oluyorum. 10 mayısta yumurta toplamam oldu 16 mayıs transferdi ne kadar olmus oluyorDünde olası regli günümdü hala olcam diye korkuyorum bende ağrılar var sürekli
Pardon 15 mayıs transfer ama farketmez 1 günden heralde
Ben oraya yanlıs yazdım canım nasıl düzelteceğim bulamadım daSenin en az 4 haftalik olman gerekmez mi? Takvim kısmında 3 yaziyor da ondan kafam karisti
Ben oraya yanlıs yazdım canım nasıl düzelteceğim bulamadım da
Hesap detaylarından düzenleyebilirsin canımBen oraya yanlıs yazdım canım nasıl düzelteceğim bulamadım da
Ayyy inşallah canım, nasıl iyi mi üçüzlerÜç gündür sancım vardı bugün çoğalınca korktum acile gittim kızlar üçüzlerim olacak inşallah herşey yolunda idrar yolu enfeksiyonu varmış iyiki gitmişim ilaç verdi Dr haftaya kalp atışı için gidicem inşallah
Çıktı mı kız sayısı ikiye üçeKorkmaya başladımbenimde 12.gün 836 15.gün 2876 16.gün 6200 dün baktırdım tek gözüküyordu sonradan cıkmasınlar
Ay yok olandan olacaz Allah ım sen koru çok beter koyu kahverengi akıntım oldu bir avuç bir anda boşalıverdi acile gittik bakmıyorlar kan testi istediler 2 saate cıkacak doktor ona göre karar verecekmiş özele gittik doktor yok aktif kanamada olmadığı için sabah gelsin dedi ağlamaktan helak oldum şimdi uzanıyorm yarını beklıcez artık devlet hast.ağlaya ağlaya cıktm 2 saat bekleyecek miyim kanamam tekrar olursa ya bırsey olursa dıye dıye çıkış istedim kanıda tahlile yollamamışlardır herhaldeÇıktı mı kız sayısı ikiye üçe
Canım geçmiş olsun kahverengi kanamanın Sakıncalı olduğunu sanmıyorum tüp bebek de olağan şeylermiş rahim ilaçlarla fazla geliştiği için Bebek yerleşince aşırı gelişen rahim de döküntüler olurmuş buda bazen kırmızı kan bazen kahve rengi bir şekilde akıntılarla Dışarı atılırmış Doktorum bu şekilde izah etti bende baya kırmızı kanama yaşamıştım bir anlık geldi gitti Ama çok korkmuştum bebeğim iyiydi kanamanın arkasından ultrasonla baktırdık yarın yine kontrolümüz var inşallah güzel şeyler duyarız merakla yarını bekliyorum umarım senin bebeklinde sıkıca tutunmuştur ve bi aksilik yokturAy yok olandan olacaz Allah ım sen koru çok beter koyu kahverengi akıntım oldu bir avuç bir anda boşalıverdi acile gittik bakmıyorlar kan testi istediler 2 saate cıkacak doktor ona göre karar verecekmiş özele gittik doktor yok aktif kanamada olmadığı için sabah gelsin dedi ağlamaktan helak oldum şimdi uzanıyorm yarını beklıcez artık devlet hast.ağlaya ağlaya cıktm 2 saat bekleyecek miyim kanamam tekrar olursa ya bırsey olursa dıye dıye çıkış istedim kanıda tahlile yollamamışlardır herhalde
Aa niye ilgilenmediler ya? Değer takibi yapmak için sanırım kan almışlardır.. Progestan kullanıyor musun?? Benim de kanamam olmuştu ilk haftalarda progestan içtim geçti çok şükür umarım sen de atlatırsınAy yok olandan olacaz Allah ım sen koru çok beter koyu kahverengi akıntım oldu bir avuç bir anda boşalıverdi acile gittik bakmıyorlar kan testi istediler 2 saate cıkacak doktor ona göre karar verecekmiş özele gittik doktor yok aktif kanamada olmadığı için sabah gelsin dedi ağlamaktan helak oldum şimdi uzanıyorm yarını beklıcez artık devlet hast.ağlaya ağlaya cıktm 2 saat bekleyecek miyim kanamam tekrar olursa ya bırsey olursa dıye dıye çıkış istedim kanıda tahlile yollamamışlardır herhalde
Bende ultrasonda görebilseydim içim rahatlayacaktı yarın zaten kontrol günüm bu akşamda birden böyle oluverdi çok korktum inşallah bir şey yokturCanım geçmiş olsun kahverengi kanamanın Sakıncalı olduğunu sanmıyorum tüp bebek de olağan şeylermiş rahim ilaçlarla fazla geliştiği için Bebek yerleşince aşırı gelişen rahim de döküntüler olurmuş buda bazen kırmızı kan bazen kahve rengi bir şekilde akıntılarla Dışarı atılırmış Doktorum bu şekilde izah etti bende baya kırmızı kanama yaşamıştım bir anlık geldi gitti Ama çok korkmuştum bebeğim iyiydi kanamanın arkasından ultrasonla baktırdık yarın yine kontrolümüz var inşallah güzel şeyler duyarız merakla yarını bekliyorum umarım senin bebeklinde sıkıca tutunmuştur ve bi aksilik yokturDualarda bulaşmak üzere canım
Evet takip için ama onunda bir aciliyeti olmalı 2 saat sonra cıkacakmş ona göre kadın doğumcu bakıp bakmamaya karar verecekmiş 2 saatte kim öle kim kala kanamam var diyorum kimse bakmıyor dedim cıktım insan korkuyor tüp bebek olduğunuda söyledim benim komple çamaşırım kirlendi hiç yani.günde 1 iğne 3 defa da vajinal progestan hap kullanıyorum ona rağmen oldu.inşallah yarın güzel şeyler duyarmAa niye ilgilenmediler ya? Değer takibi yapmak için sanırım kan almışlardır.. Progestan kullanıyor musun?? Benim de kanamam olmuştu ilk haftalarda progestan içtim geçti çok şükür umarım sen de atlatırsın
İyiyim canım çok şükür üçüzler de iyi kalp atışını da dinledik şimdilik her şey yolundaAyyy inşallah canım, nasıl iyi mi üçüzlermaşallah
Hayırlı olsun canım daha da katlansın inşallah.. doktorun kimdiKizlar merhaba sonunda ben de araniza katildimbugun 10.günümdü 105 çıkti değerim. 2 tane 5.gun embriyosu koyulmuştu. Bitanesi tutmuş gibi degil mi ? Değeri böyle olup da ikiz olan var mi merak ettim.
Canım inşallah bir şey yoktur dualarımdasınEvet takip için ama onunda bir aciliyeti olmalı 2 saat sonra cıkacakmş ona göre kadın doğumcu bakıp bakmamaya karar verecekmiş 2 saatte kim öle kim kala kanamam var diyorum kimse bakmıyor dedim cıktım insan korkuyor tüp bebek olduğunuda söyledim benim komple çamaşırım kirlendi hiç yani.günde 1 iğne 3 defa da vajinal progestan hap kullanıyorum ona rağmen oldu.inşallah yarın güzel şeyler duyarm
Hayırlı olsun canım daha da katlansın inşallah.. doktorun kimdi
Allah razı olsun cok sağolCanım inşallah bir şey yoktur dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?