2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Her yerde 2saat diyorlar genel prosedür ama 1saats çıkıyor ortalama
Acile kanama şikayeti ile gidiyorsun ilgilenmek zorundalar yaa. Hangi hastaneye gittin sen hangi şehirdesin??

Her yerde 2saat diyorlar genel prosedür ama 1saats çıkıyor ortalama
Acile kanama şikayeti ile gidiyorsun ilgilenmek zorundalar yaa. Hangi hastaneye gittin sen hangi şehirdesin??
Az önce üniversite hastanesine gittim cok şükür 7/24 açıkmış kadın doğum orda baktılar aktif kanama yok dinlen dedi kalp atışını da duydum çok şükür

Kizlar kese görmeye transferin kaçıncı günü gittiniz? Hem kese görüp hem kalp atışı duyabilen var mi ayni zamanda ? Benim bayrama denk gelicek muhtemelen de öncesinde olur mu diye merak ediyorun. Yarin 12.gunum kan testini tekrarlicam, ilk testim 105 cikti

Doktorum beni cumartesi günü çağırdı bugün benim de 12. Günüm

Beni Cuma çağırdı 11. Günüm bugün. Vaginal ultrason ile keseyi görebiliriz dedi. Bakın böyle görünüyormuş erken zamanda

Eklentiler

• 6F0EDCF8-DD39-4D5B-9CE3-EFF9CA6D00DE.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 65
Teşekkürler kizlar o kadar erken göründüğünü bilmiyordum bana doktor bi 10 gün sonra dedi de şaşırdım acaba hem kese hem kalp için mi öyle dedi

Sat göre 4+5 günlüktüm usg de 4+4 günlük görünüyordu değerim 6200 dü karından gördüm kesemi dünde 6+3 günlüktü vajinalden kalp atışı duydum kese transfer sonrası 15.gün kalp atışı 29.gün

selamlar kizlar nasil gidiyor hersey yolunda mi? Umarim herkes iyidir, aramiza yeni katilanlarin hamileliklerini de tebrik ediyorum umarim sag salim bir sekilde hepimiz kavusuruz bebislerimize

biz de dun gittik kontrole, cok sukur hersey yolunda. 1.5 cm olmus bile minik fasulyem hersey o kadar degisik geliyor ki hala, her gittigimizde kut kut atan kalbini dinlemek dunyanin en guzel duygusuymus, allahima sukurler olsun tamamina erdirsin insallah. dun doktorum estrofeme 10. haftaya kadar devam edecegimizi soyledi, benim gibi devam eden var mi? bulantilari olan var mi? cok sukur bende yok, bazen kokulara karsi hassas oluyorum ama onun disinda rahat geciyor. goguslerim cok agriyor, ozellikle yan yattigimda bir gogusum digerinin ustune dusunce inanilmaz aciyor. her gun progesteron ignesi vuruluyorum artik popom da mosmor oldu, bezeler oldu yer kalmadi. ama olsun, herseye deger. tum cektigimiz acilara, zorluklara, hepsine deger. sukurler olsun. yeter ki sag salim olduklarini her kontrolde gorelim dunyanin en mutlu insani oluyoruz hersey bir saniyede unutuluyor

Oh maşallah sağlıkla devam etsin bende bugün ultrasonda 6+3 günlük bebeğimi gördüm dün akşam kanamayla acile gittim kadın doğun serviisinde ilgilendiler kalp atışınıda net duydum ama bugün polk.doktor bir türlü dün akşam ki kadar net duyamadı sürekli de dinlemeyi denedi şimdi de korkmaya başladım acaba duymak için verdiği dalgalar bebekte sorun yaratır mı dıye 8 9 kere denedi 2 3 sn baktı net değil kapattı biraz sonra bırdaha 2 dk uğraştı acaba cok mu uzun tuttu nette duyamadı hiç zaten inşallah bir zararı olmaz

canim oncelikle endiselenme, sakin ol, insallah hersey yolundadir. ultrasonun bebekte bir zarari olacagini sanmiyorum sen kafani takma oyle seylere. bende de 6. haftada kanama olmustu, cok sukur birsey olmadi. doktorum cok fazla kanama ve beraberinde agri sanci olmadigi muddetce endiselenmene gerek yok dedi. simdi 8. haftadayiz cok sukur kanama durdu. her gun igne vuruluyorum. senin de gececektir emin ol. bebegin de insallah sag salim ordadir. eger kendinde degisik bir durum hissedersen o zaman doktorunla konus. ama bence hersey normal gibiyse bir sikintin yoksa bebek de iyidir.

Şuan kanamayla ilgili bir sıkıntım yok bugün vajınal bakarken kalp dinlemek için fazlaca uğraştı doktor duyabılmek adına ses dalgalarını sürekli açtı kapattı belkide 10 kere 2 3 sn den olsa uzunca bir süre o zararlı oluyor diyorlar bebeğe ısı veriyormuş o kafama takıldı sımdı yoksa kanamam durdu cok sukur ultrasonun kendiside zararlı değil de kalp atışı duymak için yayılan dalga korkuttu

az kaldi canim merak etme artik vajinal bitecek. aslinda makine iyiyse karindan da gorebilirdi, ben 6. haftada karindan duymustum kalp atislarini. belki teknolojiyle alakalidir. bence bir sonraki ultrasonun artik karindan olur.

bu arada benim bir kuzenim var, hamileligini 4. ayinda ogrenmisti adet duzensizligi ve myomlari vardi, 2-3 ayda bir adet oldugu oluyordu. hamileliginin ilk aylarinda da kanama gecirince adet oldu zannetmis. beli de cok agriyomus o sira, bir de gitmis MR cektirmis dusun ki ne kadar tehlikeli bebek icin.. ama ona ragmen masallah dort dortluk cok saglam bir oglu oldu, suan ilkokulda yani diyecegim o ki ultrason bunun yaninda cok dusuk kalir. hic endise etme bebekler dusundugumuzden daha dayanikliymis

Malesef benm gittiğim hastanede kalp atışı duyana kadar jinekoloji bakıyor sonra gebe polk.büyük ihtimal çokta iyi cihazları yok cok şükür kalp duydum da gebeye gıdebileceğim çünkü aynı ultrasonda 6200 değerle vajınal kese göremeyen bir doktor ve cihaz gebe bakanda daha iyidir dıye umuyorum çünkü yatan hasta doğumhane kısmında dün gece çok güzel duydum net vajınalden yıne cunku kanama vardı mecbur baktı.rabbim ol derse oluyor da işte biz evhamlanıyoruz napalım elde değil rabbim koruyor meleklerimizi

Merhaba kızlar bugün benimde kontrolüm vardı çok şükür sıkıntımız yok bebeğim haftasıyla uygun ilerliyor kanama alanı göründü ama aktif değil kahverengi akarsa korkma dedi düşük riskimiz devam ediyor istirahat ve gün aşırı. Protestan iğnemize devam hergünden kurtuldum yine Allahım yardımcımız olsun N narantikibi canım gözün Aydın kalp atışları duymuşsun çok sevindim

Çok geçmiş olsun canım benim. Güzel düşün, ‘herşey yolunda’diye bebişine de söyle sık sık İnşallah sağ Salim alacaksın bebişini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…