Evet canım benim sabah aksam crinone jel kullanıyorum bende demek ki ondan cok sagol canımSlm canım crinio jel kullanıyorsan ondan oluyor ben sürekli havlu kağıt koyuyorum her seferinde günlük perle rahat edemiyorum.Halada devam ediyor hatta yeşilimsi parçalarda geliyor görürseniz korkmayın dok sordum normal dedi yürüyorum her seferinde yinede geliyor.Birde benim karnımda kasigisimda bacağimda ağrılar oluyordu bebek vucutta değişim yapıyormuş içiniz rahat olsun diye yazdım bende çok korkuyordum dok güveniyorum içiniz rahat olsun sizinde
Çok haklısın canım benim en güzeli akışına bırakmakEvet hala kendimizi dinlemeye devam ediyoruzama şu bi gerçek ki vücut sağlıksız bebekleri düşürürmüş. Yani ilaç ne kullanırsan kullan önlenemiyor. Benim görümcem 3. Ayına kadar bilmedi hamile olduğunu. Emziriyodu o sırada. Diğer çocuğu sürekli kucağına alıyodu, ev işi yapıyodu, ağır kaldırıyodu, ve troid hastasıydı. Ona rağmen Nur topu gibi çocuğu oldu. O yüzden bizde güzel düşünelim. Yaşanacak bişey varsa engel olmaya gücümüz yetmeyecek zaten. Dua edip, güzel olanı düşünmekten başka çaremiz Yok. O yüzden kendini dinleme artık❤
Tebrikler canım gözün aydın cok sevindimKizlar cok sukur araniza katildim bende gozlerim sevinc gozyasi dolu hala
Gözün aydın ailemiz büyüyorKizlar cok sukur araniza katildim bende gozlerim sevinc gozyasi dolu hala
Selam. Tup bebek doktorunu ne zaman birakmak gerekir? Doktorumdan cok memnunum ama sigorta gecmiyor. Mecbur degistirecegim ama ne zaman olmali bilemiyorum
Çok şükür canım sağlıkla ilerleyip kucağına almak nasip olsun.onu ultrasonda gördüğünde sevinç göz yaşı hic bitmiyorKizlar cok sukur araniza katildim bende gozlerim sevinc gozyasi dolu hala
Canım bende senin gibiyim malesef dok iyi ama çok pahalı biz 13. Haftaya kadar gitmeyi düşünüyoruz olduğun yerde Allahın izniyle doğum yapabileceğin iyi bir dok araştır ben öyle yaptım şuan ikisinede gidiyorumSelam. Tup bebek doktorunu ne zaman birakmak gerekir? Doktorumdan cok memnunum ama sigorta gecmiyor. Mecbur degistirecegim ama ne zaman olmali bilemiyorum
Merhaba ben tüp bebek transferinden sonra yazısmanın dısında hiç gitmedim devlette yaptırdım tüp bebeği üniversite hast. Suan özele gidiyorum 4.gidişim bu arada kızlar ilk ultrasonumuz bugün oldu hatta hemen bıraktımSelam. Tup bebek doktorunu ne zaman birakmak gerekir? Doktorumdan cok memnunum ama sigorta gecmiyor. Mecbur degistirecegim ama ne zaman olmali bilemiyorum
O zaman bizim aynı ilerliyor canım hemen hemenMerhaba ben tüp bebek transferinden sonra yazısmanın dısında hiç gitmedim devlette yaptırdım tüp bebeği üniversite hast. Suan özele gidiyorum 4.gidişim bu arada kızlar ilk ultrasonumuz bugün oldu hatta hemen bıraktımtabi onu da yazısarak haberdar ediyorum herseyden hem kan alındı hem vajinal bakıldı kanda 778 çıktı değerim vajinal ultrasonda da göründü hafif kese 4 hafta 4 gün diyebilriz dedi. Arefe günü tamamen görünür artık dedi bakalım hayırlısı
Evet canım aramızda 1 gün vardı zaten seninleO zaman bizim aynı ilerliyor canım hemen hemenbenimde 2 gün önce 500 küsür çıkmıştı yarın ultrasona gitcem
Eveeeet insallahhhOcak sonunda beraber alıcaz bebişleri kucağımıza
Merhaba canım bugün aynısını bana dedi artık gelmene gerek yok bayramdan sonra 10 haziran haftası gel dedi o zaman görünecekmiş net ondan demiştir belki sana daKizlar bana doktorum 2 kere kan tahlili yaptirdi sadece, bayramdan sonra gidersin ultrasona dedi. Adet tarihine göre 6+5 olcak insallah, acaba hem kese hem kalp atisi birlikte duyulsun diye mi oyle dedi
Merhaba canım bugün aynısını bana dedi artık gelmene gerek yok bayramdan sonra 10 haziran haftası gel dedi o zaman görünecekmiş net ondan demiştir belki sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?