Merhaba canım bende 4 senelik evliyim hiç bir sorun bulamadılar ne eşim ne bende biraz yaydık 2 sene sonunda basladık kosturmaya başarısız 2 aşılama oldu başarısız 1 tüp bebek derken 2. Nasip tuttu. Bekleyin diyolar ama gercekten istiyosan kimseyi dinleme bence kendini dinle beklemeninde bir mantıgı yok aslında. Aşılama bende olmadı ama aşılamayla ikiz üçüz olan var belki bu aşamalara gerek kalmaz sende denemekten zarar gelmezSelam kızlar tüp hakkında bi fikir danışcaktım size, evliliğimin 10. ayındayım başından beri istiyoruz çocuk, bir başarısız klomen deneyimi oldu, çikolata kistim var, meganon denicez bide olmazsa aşılamayı falan atliyip direk tüpe geçmeyi düşünüyorum ama sizce erken mi bunun için yaşım 27, beklemek istemiyoruz birde aşılama çok bi fark etmiyor diye düşünüyorum, ovulasyon takibi de yapıyorum bu arada
Canım ben dikkat ediyorum ama ev işleri mecbur makineyi toplarken bosaltırken bile eğilip kalkıyorsun illa ki onları yapıyorum ama temizliğe girmiyorum uzun bir süre de ben yapmayacagım dikkat etmekte fayda var tedbiri alalım takdir AllahtanKizlar hareketlerinize hala transfer surecindeki kadar dikkat ediyor musunuz ? Ev işi yapmıyorum ama yemek, ortalik toparlama ister istemez egilip kalkiyorum, yuksekten bisey alıyorum uzanmamaya çalışıyorum tabi ama icim huzursuz oluyorsiz dikkat ediyor musunuz hala ?
Canım ben dikkat ediyorum ama ev işleri mecbur makineyi toplarken bosaltırken bile eğilip kalkıyorsun illa ki onları yapıyorum ama temizliğe girmiyorum uzun bir süre de ben yapmayacagım dikkat etmekte fayda var tedbiri alalım takdir Allahtan
Bu arada uzanma işleri vs maalesef bende unutup illa ki yapıyorumCanım ben dikkat ediyorum ama ev işleri mecbur makineyi toplarken bosaltırken bile eğilip kalkıyorsun illa ki onları yapıyorum ama temizliğe girmiyorum uzun bir süre de ben yapmayacagım dikkat etmekte fayda var tedbiri alalım takdir Allahtan
Bende öyle bazen yemeği deTemizligi ben de esime yaptırıyorum canım
Ben sizin kadar şanslı değilim malesefBende öyle bazen yemeği de
Allah kolaylık versin bende işten yeni ayrıldım suanlık evdeyim ama olacagı varsa her sekilde oluyor bence yatsakta kalksakta tüp bebek diye ekstra bi özen gösteriyoruz ama aslında normal bir gebelik diye düsünmeliyiz sanırımBen sizin kadar şanslı değilim malesefev işi de yapıyorum işe de gidiyorum yemek de yapıyorum bulaşık da yıkıyorum
Evet haklısın canım rabbim ol derse oluyorAllah kolaylık versin bende işten yeni ayrıldım suanlık evdeyim ama olacagı varsa her sekilde oluyor bence yatsakta kalksakta tüp bebek diye ekstra bi özen gösteriyoruz ama aslında normal bir gebelik diye düsünmeliyiz sanırım
Çok sevindim gözünüz aydın canımmKızlar ben hayatıma eskisi gibi devam ediyorum. Sadece ağır kaldırmıyorum. Eğiliyorum , yüksekten bişey alıyorum, ev süpürüyorum. Allah esirgesin güzel düşünelim. Hatta inanmayacaksınız bazen hamile olduğumu unutup saçma sapan fevri hareketler yapıyorumyürüyüş çok önemli, rahmin kanlanması, hareketsizliğe bağlı kanda pıhtı oluşmaması lazım. Benim doktorum özellikle işe başla Evde yatma dedi. Bu Arada bugün keseyi gördüm, içinde de mercimeğim var ama daha kalp atışını duyamadık erken diye
Ben sizin kadar şanslı değilim malesefev işi de yapıyorum işe de gidiyorum yemek de yapıyorum bulaşık da yıkıyorum
Hayır canm dikkat etmiyordum ancak benım kahverengi kanamalarımm oluyor sık sık sıcakta yürüyünce fazla yorulunca fln belki sebep değildir ama muhakkak etkiliyordur.Doktorum o yüzden istirahat verdı kanamalarım başlamadan önce normal devam ediyordum sürekli eğil kalk yapıyorm cok cok zorlayarak değil ama insan yukardan birşey alscak oluyor uzanıyor ağır kaldırmak koltuk kanepe itmek dışında devam valla eşimle mobılya bıle kurduk 3 4 kilo şeyleri kısa süre taşıyorum meselaKizlar hareketlerinize hala transfer surecindeki kadar dikkat ediyor musunuz ? Ev işi yapmıyorum ama yemek, ortalik toparlama ister istemez egilip kalkiyorum, yuksekten bisey alıyorum uzanmamaya çalışıyorum tabi ama icim huzursuz oluyorsiz dikkat ediyor musunuz hala ?
Ben normalde makyaj yapan bırı değilim ama gerekince yapacağım hatta kuzenımın düğünü var kuaföre gideceğim birşey olacağını sanmıyorm canm ben transfer yaptırdıktan sonra sürekli ara ara sivilcelendim yani bir geçti bır kaç güne yine hala devam ediyorGece gece ne cok soru sordummakyaj hakkinda ne düşünüyorsunuz kizlar ? Makyaj malzemeleri kurşun içerdigi icin gebelikte makyaj yapmayın diyolar. İşe başlayınca makyajsiz olmicak, siz ne yapiyorsunuz ?
Hayır canm dikkat etmiyordum ancak benım kahverengi kanamalarımm oluyor sık sık sıcakta yürüyünce fazla yorulunca fln belki sebep değildir ama muhakkak etkiliyordur.Doktorum o yüzden istirahat verdı kanamalarım başlamadan önce normal devam ediyordum sürekli eğil kalk yapıyorm cok cok zorlayarak değil ama insan yukardan birşey alscak oluyor uzanıyor ağır kaldırmak koltuk kanepe itmek dışında devam valla eşimle mobılya bıle kurduk 3 4 kilo şeyleri kısa süre taşıyorum meselaveren Allah
Ben normalde makyaj yapan bırı değilim ama gerekince yapacağım hatta kuzenımın düğünü var kuaföre gideceğim birşey olacağını sanmıyorm canm ben transfer yaptırdıktan sonra sürekli ara ara sivilcelendim yani bir geçti bır kaç güne yine hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?