Amin canım inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsunCanim insallah hamilelegin cok guzel ilerler, üçünü de saglicakla kucağına alirsin
Kizlar ben cok mu abartiyorm bilmiyorm ama esim araba kullanirken yapilan ani araba hareketlernden yada uzerime bocek konunca falan korkuyorm biraz refleks yapiyorum ama sonra cok pisman oluyorum. Bunlar hayatin icinde olagan seyler hepinize oluyodur bunlar yuzunden bebegim benden ayrilmaz demi
Haklisin galiba savasci kahramanlarBizim çocuklar mücadeleci cocuklar, öyle ufak seyler onlarn gözünü korkutamaz canim merak etme
Oy maşallah sağlıkla büyüsünlerİkizlerimizi gördüükkk bugüngayet sağlıklılar
Rabbim onlara sağlık sanada güç kuvvet versin canım hayırlısıyla sağlıkla hepsini kucağına alırsın inşallahSelam kızlar nasılsınız
Benim dün perinatoloji Dr kontrolüm vardı çapa tıp fakültesinde Dr hemen 13. Haftaya birinin kalbini durdurmak için gün yazdırıyordu hemde bana hiç sormadan acayip sinirlerim bozuldu asla dedim rabbim bana onları nasip ettiyse bir bildiği var hiç birine kıyamam okadar güzeller ki bakmaya bile kıyamazken insan atan bir kalbi nasıl durdurur aklım almıyor
O kadar birşey olmaz canım ben kendim araba kullanıyorm refleks dur kalk ani bizzat ben yapıyorum oyle böcek kondu korktum falan hıc bırsey olmaz gönlünü ferah tut kayınvalidem de kaynım maç izlerken gol attı takım kaynım bağırdı hemen uyarıyor kız korkacak bırsey olacak dıye rabbim vermiş canm korur elbette Allah a emanetlerKizlar ben cok mu abartiyorm bilmiyorm ama esim araba kullanirken yapilan ani araba hareketlernden yada uzerime bocek konunca falan korkuyorm biraz refleks yapiyorum ama sonra cok pisman oluyorum. Bunlar hayatin icinde olagan seyler hepinize oluyodur bunlar yuzunden bebegim benden ayrilmaz demi
Onemli degil canim o kadardan bir sey olmaz. Ben az once 7 saat arabada yol geldim. Misil misil uyudum yolda :) koye gelip dut agacini gorunce de unuttum uzandim bir dunya dut yedim agactan. Sanmiyorum bir sey olacagini rahat ol.Kizlar ben cok mu abartiyorm bilmiyorm ama esim araba kullanirken yapilan ani araba hareketlernden yada uzerime bocek konunca falan korkuyorm biraz refleks yapiyorum ama sonra cok pisman oluyorum. Bunlar hayatin icinde olagan seyler hepinize oluyodur bunlar yuzunden bebegim benden ayrilmaz demi
Kizlar transferin ilk günlerinden beri vücut sıcaklığımda artış hissediyorum, bazen daha az bazen daha çok. Ateş şeklinde değil, yani ateşim falan yok. Ilaclardan olabilecegini okumustum, sizd2 de var mi boyle bir durum ?
Benim de oyle. Esim diyor usuyeceksin uzerini ort ben diyorum yok sicagim.
Simdi bir kitap okuyorum hafta hafta vucudumuzda neler oluyor anlatiyor. Vucudumuzdaki kan uretimi artiyor kalbimiz de daha hizli atiyor. Bu yuzden vucut isisi artiyormus. Hatta dogumdan once ortalama normalden 2 kg fazla kan oluyormus vucutta.
Kizlar transferin ilk günlerinden beri vücut sıcaklığımda artış hissediyorum, bazen daha az bazen daha çok. Ateş şeklinde değil, yani ateşim falan yok. Ilaclardan olabilecegini okumustum, sizd2 de var mi boyle bir durum ?
Benim de oyle. Esim diyor usuyeceksin uzerini ort ben diyorum yok sicagim.
Simdi bir kitap okuyorum hafta hafta vucudumuzda neler oluyor anlatiyor. Vucudumuzdaki kan uretimi artiyor kalbimiz de daha hizli atiyor. Bu yuzden vucut isisi artiyormus. Hatta dogumdan once ortalama normalden 2 kg fazla kan oluyormus vucutta.
Canım aynı gün transferimiz. Cuma doktora gittik. Vajinal keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız dedi. Tahminimce vajinal kesin duyarsınızKizlar benim son adet tarihimin ilk günü 2 mayisti, 17 mayista 5. Gün embriyosu transfer edildi. 27 mayista beta 105, 29 mayısta 230 çıktı. Doktorum bana bayramdan sonraki hafta gidersin kese gormeye dedi. 7 haziran eşimin doğum günü, ben o gün gitmek istiyorum sizce kes görünür mü? Kalp atışı duyulur mu ? Su an kac haftalik olduğunu da bilmiyorumbir uygulamada 5+4 diyor digerinde 4+3
Canım aynı gün transferimiz. Cuma doktora gittik. Vajinal keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız dedi. Tahminimce vajinal kesin duyarsınız
Canım aynı gün transferimiz. Cuma doktora gittik. Vajinal keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışlarını duyarız dedi. Tahminimce vajinal kesin duyarsınız
Canım daha çok küçük 2 hafta sonra net oturtalım dedi haftasını ama son adet tarihim 8 Mayıs benim. Onunla uyumlu olmadığı kesin daha büyük dedi. 4-5 haftalık gibi. Ağrı konusunda benim de farklı Farklı anlamlandıramadığım ağrılarım oldu bu çok normal. Vücudunda ki mucizevi değişimi hissediyorsun tadını çıkarPeki kac haftalik dedi bebis doktor size ?
Canım daha çok küçük 2 hafta sonra net oturtalım dedi haftasını ama son adet tarihim 8 Mayıs benim. Onunla uyumlu olmadığı kesin daha büyük dedi. 4-5 haftalık gibi. Ağrı konusunda benim de farklı Farklı anlamlandıramadığım ağrılarım oldu bu çok normal. Vücudunda ki mucizevi değişimi hissediyorsun tadını çıkar
Canım benim güzel günler göreceğiz içini ferah tutCok sag ol Miaolacim icimi rahatlatiyorsun
Canım benim güzel günler göreceğiz içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?