İnşallah canım rabbim kucağımıza almayıda nasip ederAllah yardımcımız olsun canım benim. İşte hep bahsederler cennet annelerin ayakların altında diye. İnsan yaşamadan anlamıyormuş. Daha ilk 3 ayda bile hak verdim. Güzel günler gelecek. Son aylarda zor oluyor diyorlar ama bir arkadaşımla konuştum. Kustuğum zamanlar kadar hiçbir anı zor değildi dedi. Yani hayırlısıyla şu bulantı kusma işini atlatırsak sonrası daha güzel olacak inşallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir ve ağrılarında çabuk geçer. Bende çok tatile gitmek istiyorum. En son Ocak’ta gitmiştim. Çokta bunaldım. Ama eşim çok hashas davranıyo bu sene tatil Deniz uzun yol herşeyi yasakladı. Tatilinin tadını çıkar benim yerime de gez lütfenSelam iyi geceler kızlar nasılsınız ? Benim bgn antibiyotik bitti ağrılar bitmediyarın ikili test ultrason var tekrar tahlil alcak inş şu enfeksiyon bitmiştir. 20 si tatile gideceğiz bu dönemde tatile gidecek olan yada tatilde olan var mı ?
Çok sagol canım benim dr da bugünkü kontrole baglı dedi cok sükür iyi cıktı ultrason ölçümü kan 9 gün sonra çıkacakmış 2 li test sonucu. Ayvalığa gideceğiz 5 saat gidebilirsin dedi ama biz de pimpiriğiz tabiCanım çok geçmiş olsun inşallah geçmiştir ve ağrılarında çabuk geçer. Bende çok tatile gitmek istiyorum. En son Ocak’ta gitmiştim. Çokta bunaldım. Ama eşim çok hashas davranıyo bu sene tatil Deniz uzun yol herşeyi yasakladı. Tatilinin tadını çıkar benim yerime de gez lütfen
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım Rabbim hepizin evlatlarını sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin inşaAllah
Yaa hadi hayırlısı canımcımÇok sagol canım benim dr da bugünkü kontrole baglı dedi cok sükür iyi cıktı ultrason ölçümü kan 9 gün sonra çıkacakmış 2 li test sonucu. Ayvalığa gideceğiz 5 saat gidebilirsin dedi ama biz de pimpiriğiz tabibu arada cok ısrar ettim cinsiyet söyledi kesin olmamakla beraber kız dedi bakalım hayırlısı
Aynen canım bende öyle yürücem bakalım hadi hayırlısı olsun az kalmışYaa hadi hayırlısı canımcımyolda sürekli mola verip arabadan inip yürümeye dikkat et. Saat başı 10-15 dk inip yürü pıhtı atmaması için uzun yolda yürümek çok önemliymiş. Bizde 26snda cinsiyet öğrenicez az kaldı
Hayırlı olsunmerhabalar bende hamis oldugumu pazartesi gunu netlestirenlerdenim :)) simdi benim merakim kac gunluk :))) internette cok arastirdim bazi yerlerde son adet diyor bazi yerlerde transfer diyor :)) hangisi acaba?
tesekkurler cok sagol...Hayırlı olsun
Tüp bebekte olsa adetten hesaplanıyor canım
Son adet tarihi canımmerhabalar bende hamis oldugumu pazartesi gunu netlestirenlerdenim :)) simdi benim merakim kac gunluk :))) internette cok arastirdim bazi yerlerde son adet diyor bazi yerlerde transfer diyor :)) hangisi acaba?
Yaaa hayırlı olsun rabbim sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar bende 4.cu tup bebek denememde pozitifi gordum çok şukur. 10.gun kan değerim 346 12.gun kan degerim 881 di. Doktorum 10 gun sonra ultrason yaptır dedi ama zaman geçmek bilmior herhelde ultrasonla gormeden içim rahat etmicek.
Saol canım bnmYaaa hayırlı olsun rabbim sağlıklı hamilelik geçirip bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Benım belli değilCinsiyeti belli olan hamiş yok mu hiçç
Bu arada 11+3 deyim bugünKızlar iki gündür aklıma takılan bişey var. Benim bütün belirtilerim neredeyse birden kesildi. Bulantılarım hafifledi. Ağzımda ki metalik tat geçti. Kasıklarım belim ağrırdı ara ara, sertleşir büyüdüğünü hissederdim. İki gündür sanki karnımın içi bomboş. Korkmaya başladım. Geceleri kalkıp elimi karnıma koyuyorum acaba bi yerde portakal gibi duruyor mu diye ama Yok yok. Kafayı yiycem doktora da Cuma gitçem. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda. Eşimde bende çok korktuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?