Bebek bezinde alerji olma olasılığı da var ya hepsi çöpe giderseAl al içinde kalmasın zıbından zarar gelmez coğu zaten yazılı ayıcıklı düz vs yeşil sarı kırmızı gri bu renkler iki cinsiyetede gider al doya doya bak ohhben aldım bir paket sleppy 80 li 2 pakette ebebek kendi bezi bir alana ikinci indirimliydi (50×2 paket)bunu arkadaşım önermişti cok memnundu kampanya vardı aldım koydum kenarı ikiside yenidoğan ablama sordum 150 160 adet kullanılıyor dedi 1.5 ayda doğuma yakında 1 2 paket iki numara alırım tamaamm✌
Doktor başka bir sebeb görmüş olmalı yoksahem iğne hem asprin kullanmanı istemezdiCanım benim pıhtılaşma sorunum yok ama drum yinede kullanmamı istiyor günde bir iğne bir tane aspirin doğuma kadar
9 yaşında bir kızım var oda tüp bebek onda da sonuna kadar kullandım
Ocak ayında 9haftalık bebeğimin kalbi durdu onda da kullanıyordum
Şimdi sana ne desem bilemedim
O zaman ben bir doktoruma danışayım bir aspirini bebeğim için her gün yutarım tabıkı pıhtılaşma olmadanda içilebiliyorsa demekCanım benim pıhtılaşma sorunum yok ama drum yinede kullanmamı istiyor günde bir iğne bir tane aspirin doğuma kadar
9 yaşında bir kızım var oda tüp bebek onda da sonuna kadar kullandım
Ocak ayında 9haftalık bebeğimin kalbi durdu onda da kullanıyordum
Şimdi sana ne desem bilemedim
Ben sleppy de hiç görmedim pişik alerji vs diğer markadanda duymadım oldu ki sıkıntı var veririm başkasına kullanırBebek bezinde alerji olma olasılığı da var ya hepsi çöpe giderse
Benim arkadaşın bebeğinin primaya alerjisi varmış markasını değiştirdi pişik bitmişBen sleppy de hiç görmedim pişik alerji vs diğer markadanda duymadım oldu ki sıkıntı var veririm başkasına kullanır
Muhakkak canım onların bir bildiği vardır açıkcası hiç umrumda değil yeterki sağlıkla kucağıma alabileyimDoktor başka bir sebeb görmüş olmalı yoksahem iğne hem asprin kullanmanı istemezdi
Sor canım bizim bilmediğimiz bir sürü sebep biliyor onlar için rahat etmiş olurO zaman ben bir doktoruma danışayım bir aspirini bebeğim için her gün yutarım tabıkı pıhtılaşma olmadanda içilebiliyorsa demek
Olabilir tabi o zamanda alınca insan en az 50 li 80 li vs alıyor ziyan olacaksa o zamanda Olur bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz diyelim ama stok düşünüyorsan bunu göze almalısınBenim arkadaşın bebeğinin primaya alerjisi varmış markasını değiştirdi pişik bitmiş
Canım stok yapma şakın. Alerji durumu gelişebiliyormuş bazı bebeklerde. O yüzden elinde kalırsa çok zarara girersin.Benim de içim gidiyorherşeyi alasım geliyor bi cinsiyetleri belli olsun
Bebek bezi stoğu yapıcam ben en çok
Benimde korkum o hatta en büyük korkumCanım stok yapma şakın. Alerji durumu gelişebiliyormuş bazı bebeklerde. O yüzden elinde kalırsa çok zarara girersin.
Tek eksiğimiz bez olsun boşver her an marketlerde var. Ama elindekiler boşa giderse üzülürsün. Onun yerine bebişlere daha çok eşya alırdınBenimde korkum o hatta en büyük korkum
Gözün aydınSlm kızlar bizde dün kalp atışını duyduk çok güzel bir duyguymuş Allah ım herkese nasip etsin insallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız
Bazen hiç belirti olmaz canım gönlünü ferah tut inşallah Bebişin seninleInşallah buraya araniza katılmak nasip olur. Transferim 4. Günü hiç belirti yok sadece bekliyorum korku içinde. Tedavinin en zor dönemi bu 12 günü
2 gündür deli gibi baş ağrısı çekiyorum geçmek bilmiyor bir anda başladı uyudum uyandım tık yok aynı devam. Bende muayene oldum yogun enfeksiyonum varmış onun için fitil verdi doktor aslında geçen hafta kullanmıştım işe yaramamış demekSelam kızlar uzun zamandır yoktumm bulantılar migren ağrısı serumlar derken 11. Haftadayız. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı şimdi başıma antibiyotik başladım.. sizde de baş ağrıları sık oluyor mu ?
Yaaa çok geçmiş olsun canım bana da parol serum verdiler geçnedi dr idrar yolu enf.olabilir dedi cidden öyle çıktı demek o da baş ağrısı yapıyor bana antibiyotik verdi korkarak içiyorum ama içmesem daha kötü2 gündür deli gibi baş ağrısı çekiyorum geçmek bilmiyor bir anda başladı uyudum uyandım tık yok aynı devam. Bende muayene oldum yogun enfeksiyonum varmış onun için fitil verdi doktor aslında geçen hafta kullanmıştım işe yaramamış demek
Korkuyorum valla birşey olacak diye vajınal enfeksiyon kötüYaaa çok geçmiş olsun canım bana da parol serum verdiler geçnedi dr idrar yolu enf.olabilir dedi cidden öyle çıktı demek o da baş ağrısı yapıyor bana antibiyotik verdi korkarak içiyorum ama içmesem daha kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?