2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Canim belki de 12. Haftaya geldiğin icin ağrıların geçmiştir bi anda ayni sekilde bulantin da. Bence cumayı bekleme doktora git, icin rahatlasin en azından

Her zaman aynı sertlik olmuyor mesela bir gün şiş sert bir karın hissederken ertesi günü normal göbek tarzı yumuşacık bir karın oluyor belki bulantılar bitmiştir mesela benım hiç olmadı. Benimde belim vs ağrır ama ayda yılda bir gün sonra hiç yokmuş gibi bunlara takılma gün gün birbirini tutmuyor için ferah olsun benım tüm gunlerim hamile değilmiş gibi bomboş geçiyor hiç vücudum belirti vermiyor

EVet gece eşimde dedi gidelim doktora diye ama cesaret edemedim ne zormuş
İstersen bir acile git bebeğini görüp rahatlarsın bir sıkıntı yoktur canm suan karnına dokunarak bebeği hissedemezsin ki ben 14+2 yim hissedemedim hiç bizim bebişler hareket edene kadar hamilelik ultrasonda görünür durumda

Sen hemşiresin bi steteskopla kalp seslerini dinle o zaman çok rahatlarsın. Bende hissetmediğim oldu ama çok şükür iyiler.

Benim bulantılar tam gaz devam
Çarşamba günü kontrolüm vardı çok şükür hepsi iyi ama cinsiyet için çok zor dedi drum hepsi birbirini örtüyor belki ayrıntılıda görebiliriz dedi
Benim için hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar zamanında doğsunlarda rabbimden dileğim bu

Karşınızda oğluşumm
Diğeri göstermedi doktor ne yaptı etti göstermedi 12. Haftadam
Hayırlı olsun bende ikizlerimden birinin cinsiyetini 12. Haftada öğrendim diğerini 20 li haftalarda ancak öğrenebildim göstermemişti :)

Yok canım evdeyim doktorumla konuştum sıkıntı Yok olacak arada böyle şeyler dedi benimde içim rahatladı biraz Cuma’yı beklemeye karar verdik. Bulantımda tekrar başladı zaten bugün

Bulanti olsa bi dert olmasa bi dert hepimiz zaman zaman endişelere kapılıyoruz, hormonlar da cok etkili bunda bence. Icimizi ferah tutalim saglikla gelsin bebislerimiz insallah

Kizlar karniniz belli olmaya başladı mi ? 11. Haftam bitiyor bu hafta. Haftanin basindan beri karnim belli olmaya basladi, siskinlik sandim ama baya baya belli ediyor kendini

Kizlar karniniz belli olmaya başladı mi ? 11. Haftam bitiyor bu hafta. Haftanin basindan beri karnim belli olmaya basladi, siskinlik sandim ama baya baya belli ediyor kendini
Ben 14+2 yim dün anca biraz sert hissettim karnımı önceki gün çok rahattı ama öyle belirgin hamile göbeği belli olmadı kilo artışı vs ona göre belli olması kişiden kişiye değişiyordur

Ben 14+2 yim dün anca biraz sert hissettim karnımı önceki gün çok rahattı ama öyle belirgin hamile göbeği belli olmadı kilo artışı vs ona göre belli olması kişiden kişiye değişiyordur

500-600 gram aldim simdiye kadar, benim yapim itibariyle göbeğim hep çıkık duruyodu, ondan belki de

500-600 gram aldim simdiye kadar, benim yapim itibariyle göbeğim hep çıkık duruyodu, ondan belki de
Bende önce verdim sonra 500 gr aldım benımde göbek hafif vardı o yuzden de hemen belli olmaz benım belkide yani muhakkak şişkinlik sertliği 14 haftadan sonra oluyor ama hala göbüş duruyor yani bir iniyor bir şiş bebiş karnı durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…