2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Monorol galiba vermiş sana canım bana tahlil sonucumu watsaptan yazdı cok mu hiç bilmiyorum sanırım antibiyotik vrrdiğine göre çok. Allah hepimizinkini korusun

Kizlar geçmiş olsun öncelikle inşallah hemen iyilesirsiniz. Benim bu hafta 10. Haftam, estrofem ve prolutexi bıraktım. Yavaş yavas da oksapar ve progestani birakicam insallah. Bi dahaki randevum 22sinde, o zamana kadar nasil beklicem bilmiyorum bizim durumumuzdaki anneler hep acabalarla yasiyor galiba. 22sinde 12 hafta olucak insallah, ikili tarama yapalim dedi doktorum, ikili tarama yaptiran var mi ? Insallah bisey cikmaz, ama tüp bebeklerde anomoli daha fazla oluyor diyolar. Insallah sehir efsanesidir

Sağol canım benim ikili test 17 temmuzda şuan 11+1deyiz kötü bişey düsünmemeye calısıyorum aklıma getirmiyorum hiç sende getirme hayırlısı olsun diyelim. Ben crinon jel kullanıyordum 9.haftada bıraktırmıştı dr. Şuan folik, troid ilacı ve yeni basladıgım antibiyotik var bitek.

Insallah saglikli bebislerimiz olur canım

Ben yaptırdım canm ultrasonda bir sıkıntı görülmedi ense kalınlığı normal burun kemiği oluşmuş kan verdim bekliyorum hafta içi çıkacak inşallah sonucu ben öyle birşey olacağını sanmıyorum canım uydurmadır bence sağlıkta hastalıkta rabbimin vereceği birşey tüp bebek normal diye ayrılacağını düşünmüyorum gönlünü ferah tut

Gözün aydın canim darisi basimiza öyledir di mi? Bence de öyledir

Merhabalar. Ben değil kızkardeşim tüp bebek yaptıracaktı. 8 tane yumurtasını anestezi ile almışlar laboratuvar ortamına alıp işlem yapılıyormuş 6 yumurtası sağlam kalmış 2 sini dondurmuşlar. Yani 4 yumurtayla devam etmişler. Sonra tüp bebek merkezinden arayıp 4 yumurtanız yine canlı diye her gün bilgi veriyorlarmış. En son aradıklarında 6 yumurtanız oluştu deyince kızkardeşimin eşi şüphelenmiş bizi mi kandırıyorlar 4 olan yumurta nasıl ürer diye. 2 bin lira vermişlerdi. Transfer için 6 bin lirayı da vereceklerdi. Şimdi işlem askıya alındı. Arkadaşlar böyle bişey olabilir mi?

Hiç duymadım böyle bişey. Dondurma işlemini kaçıncı gün yaptılar. Bizde dondurduk ama 6 tane 5. Gün oluştu. Aynı anda 2şer 2 şer dondurduk. Bir ay sonra transfer olmam gerekti çünkü. Sonra iki tanesini çözdürüp transfer yaptık. 1500 tl dondurma 1500 tl çözdürme ücreti verdik. Ankara da bir merkezde. Olayın aslını öğrenin derim. Biraz değişik ilerlemiş herşey.

Sağol canım bir soralım bakalım teşekkür ederim

Canim merhaba yazdiklarini okudum da benim ilk testim 478 cikti sonra 1290 senin minnos tek mi ikiz mi benim de yuksek gelince sasirdim

Canim merhaba yazdiklarini okudum da benim ilk testim 478 cikti sonra 1290 senin minnos tek mi ikiz mi benim de yuksek gelince sasirdim
Değer belli etmez canım benim 344 1040 dı tek sağlıklı olsun bizim olsun düşünme supriz olsun tadını çıkar hamileliğin

Bebekler iyi çok şükür canım ama benim bulantı çok ağır geçiyor
Çoğul gebelikte daha yoğun geçiyormuş. Bende perişan olmuştum. Kusmuyorsan bulantıya dişimizi sıkıcaz artık. Ama kusuyorsan çok fazla doktorunla konuş canım. Ben iki hafta kustum sonunda serum taktım. Yavaş yavaş hafifliyor benimki. Akşamları çok yoğun oluyor onda da uyuyarak atlatıyorum

Kusmalarımda oldu canım serum takıldı hap verildi çok zorda kalınca hap alıyorum sabah ve gece çok şiddetli oluyor uyumaya çalışıyorum bende

Kusmalarımda oldu canım serum takıldı hap verildi çok zorda kalınca hap alıyorum sabah ve gece çok şiddetli oluyor uyumaya çalışıyorum bende
Allah yardımcımız olsun canım benim. İşte hep bahsederler cennet annelerin ayakların altında diye. İnsan yaşamadan anlamıyormuş. Daha ilk 3 ayda bile hak verdim. Güzel günler gelecek. Son aylarda zor oluyor diyorlar ama bir arkadaşımla konuştum. Kustuğum zamanlar kadar hiçbir anı zor değildi dedi. Yani hayırlısıyla şu bulantı kusma işini atlatırsak sonrası daha güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…