- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Oyy oyy işte bu cok kötü ya hiç bilmeseydın daha ıyıydıMrb kizlar bende 17.haftadayım 12 haftalikken erkeğe benzetti doktor 14 haftalikkende kiz dedi hala içimde şüphe var gene mi degisirki diye
Ay hadi inşallahcok isterim bir kızım olsun bugün devlet hast gideceğim bakalım söyleyecek mi bıraz ısrarcı olcam 14+5 im
Yok canm söylemedi bizim cihazlar o kadar gelişmiş değil güzel bir cihaz olsa hemen söylerim ama suan söylersem yanılabilirim dedi net gözükmez bunlarda dedi elim boş döndüm ama bugün özele gideceğim 1 saat sonra bakalımNe yaptin
Yok canm söylemedi bizim cihazlar o kadar gelişmiş değil güzel bir cihaz olsa hemen söylerim ama suan söylersem yanılabilirim dedi net gözükmez bunlarda dedi elim boş döndüm ama bugün özele gideceğim 1 saat sonra bakalım
Yaa Gerçekten ikiside evlat ama insan bilmek istiyor artık alışveriş yapmak istiyorum minik minik kıyafetler alayım ona göre hayaller kurayım istiyorÖgrenecem kaçiş yok diyorsun yaniama insan gercekten merak ediyor oglum veya kizim diye sevmek istiyor. Benimde bikac gun sonra kontrolum var insallah cinsiyeti aynidir bana haber ver kontrolden sonra mutlaka
Gözün aydın canımArkadaşlar tecrübeleriniz yazarsanız 3. Gün embiryosu 12. Gün bugün test yaptırdım 22.3 çıktı nasıl
Walla neye gore dedigini bilmiyrm bi erkek bebek gibi dedi snra ki gittigmde kiz dedi 3 hafta once gitmiştim bilmiyrm ne zmaan gidermOyy oyy işte bu cok kötü ya hiç bilmeseydın daha ıyıydıneye göre dedi canm mesela aa gördüm bak şurası kız bölgesi veya erkek falan diye gösterdi mi birdahaki kontrolün ne zaman insan çatlıyor valla meraktan ben hiç öğrenemedim tahmin bile yok
Benim ikizlerden birine de erkek dediler değişir mi acaba 12. Haftamda dedi kafamda deli sorularMrb kizlar bende 17.haftadayım 12 haftalikken erkeğe benzetti doktor 14 haftalikkende kiz dedi hala içimde şüphe var gene mi degisirki diye
Bende birazdan gıdeceğim cinsiyet için bakalm heyecanlıyımWalla neye gore dedigini bilmiyrm bi erkek bebek gibi dedi snra ki gittigmde kiz dedi 3 hafta once gitmiştim bilmiyrm ne zmaan giderm
Yaa Gerçekten ikiside evlat ama insan bilmek istiyor artık alışveriş yapmak istiyorum minik minik kıyafetler alayım ona göre hayaller kurayım istiyorbeklesem 16.haftayı bir şey kalmadı ama ne bileyim insan heves ediyor aynıdır aynıdır güzel biryer deneyımlı doktorsa sııkıntı olmaz haber vereceğimm sabırsızlanıyorum gideyım diye insallah bugün nazlı günü değildir bebişimin de gösterir
Merhaba benimde 3. Gün embriyo su 12. Gün dü dün bende test yaptırdım 56.53 çıktı yarın tekrar kan vericez değerlerin artması lazım inşallah artar sizin tekmi çiftmiArkadaşlar tecrübeleriniz yazarsanız 3. Gün embiryosu 12. Gün bugün test yaptırdım 22.3 çıktı nasıl
transfer öncesi tsh normal olup da test gününde benim gibi fırlayan var mı kızlar? Hipotiroid hastasıyım
kullanıyorum canım 10 senedir haşimato hipotiroid var bende, anlamaıdğım şey daha 10 gün önce 1 di tsh... nası bu kdr ani yükselebilir başka bi yerde tekrar yaptırıcamIlaç kullanmiyormusun ?
Bende ilaclari kullanirken fırladi doktor dozunu arttirdi
Tek benim canımMerhaba benimde 3. Gün embriyo su 12. Gün dü dün bende test yaptırdım 56.53 çıktı yarın tekrar kan vericez değerlerin artması lazım inşallah artar sizin tekmi çiftmi
İnşallah değerlerimiz artar da bebişlerimiz büyürTek benim canım
Gittim canm çikolatada yedim hareketliydi ve doktor erkeğe benziyor dediÇiko falan ye oyle git diyorlar
Amin inşallah canım benimİnşallah değerlerimiz artar da bebişlerimiz büyür
kullanıyorum canım 10 senedir haşimato hipotiroid var bende, anlamaıdğım şey daha 10 gün önce 1 di tsh... nası bu kdr ani yükselebilir başka bi yerde tekrar yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?