Bizimki sonuna kadar yasak canımKizlar cinsellikle ilgili doktoruna danışan oldu mu ?ilk 3 ay yasak olduğunu biliyorum, Sonrasinda da yasak mi biliyor musunuz ? Yanlis bisey yapmak istemem açıkcasi
Üçüz olduğu içinTüp bebek oldugu icin mi üçüz olduğu için mi ?
Üçüz olduğu için
Ben danışmadım ama tüp bebek kağıdında transfer sonuclanana kadar yasak diyordu bebek 2 aylık kadardıı herhalde birliktelik oldu zaten 6. 7. hafta hep lekelenme kanama geçti olmamıştı. Geçenlerde ilk defa kanamam oldu birliktelik sonrası sulu pembe sonra damarlı birşey geldi doktora gittim birşey yok 12.haftanın içindeydim sonra geçti. Acilde doktor nazik davranın ya da hiç olmayacak dedi. Halbuki afedersin insanın aklı bebeğinde oluyor zaten eskisi gibi rahat olmuyor insan. Lekelenme vs sıkıntın yoksa bence sorun değil normal gebelik dönemi gibiyiz artıkAnladım canim
Ben danışmadım ama tüp bebek kağıdında transfer sonuclanana kadar yasak diyordu bebek 2 aylık kadardıı herhalde birliktelik oldu zaten 6. 7. hafta hep lekelenme kanama geçti olmamıştı. Geçenlerde ilk defa kanamam oldu birliktelik sonrası sulu pembe sonra damarlı birşey geldi doktora gittim birşey yok 12.haftanın içindeydim sonra geçti. Acilde doktor nazik davranın ya da hiç olmayacak dedi. Halbuki afedersin insanın aklı bebeğinde oluyor zaten eskisi gibi rahat olmuyor insan. Lekelenme vs sıkıntın yoksa bence sorun değil normal gebelik dönemi gibiyiz artık
Canım bizede doktor ilk 3 ay yasakladı. Bence ikiz olduğu için çünkü normal seyreden gebelikte yasaklanmıyor. Muhtemelen son 3 ayda erken Doğum riski açısından yasaklayacak. Sen bence doktoruna danış bir sonraki kontrolünde. Belki rahim ağzı kalınlığına göre söyler bişey. Yani bir kriteri vardır illa ki.Kizlar cinsellikle ilgili doktoruna danışan oldu mu ?ilk 3 ay yasak olduğunu biliyorum, Sonrasinda da yasak mi biliyor musunuz ? Yanlis bisey yapmak istemem açıkcasi
Evet oldu benim oglum olucak nasipse peki senin belli oldu mu cinsiyet
Evet oldu benim oglum olucak nasipse peki senin belli oldu mu cinsiyet❤
Allah bağışlasın canım inşallah sağ salim gelsinler bebislerimiz hareketlenme başladımı senin bide karnın belirginmiYaaabenimm deee hayirlisiyla insallahhhh saglikla alalim kucagimiza
Allah bağışlasın canım inşallah sağ salim gelsinler bebislerimiz hareketlenme başladımı senin bide karnın belirginmi
Bizde ikiz olduğu için doğuma kadar yasak doktor biz sormadan söylediKizlar cinsellikle ilgili doktoruna danışan oldu mu ?ilk 3 ay yasak olduğunu biliyorum, Sonrasinda da yasak mi biliyor musunuz ? Yanlis bisey yapmak istemem açıkcasi
Evet canım arast.hast.acil e gıttım doğumhane 7 24 acık orda baktılar ah dıyemedim işteTesekkur ederim canim. Acile mi gittin kanaman olunca ? Deseydin doktora senden daha çok düşünüyoruz emin ol diye
Benım belli olmadı doktor doktor geziyorm bırı söylesin diye
Bende 10. Haftadan beri segirmeler hissediyorum ara ara ama şuan gaz gibi tuhaf oynamalar oluyor içimde sanırım bebiş o gaz olsa çıkardı heralde diye düşünüyorumBenim gobegim hep vardi canim ama evet belirginlesti herkes hamilesin galiba diye giriyor soze.
Hareketlenme de 13.haftada hissettim. Çok yorulmuştum birde cok acikmiştim. Sorduklarimdan aldigim cevaba gore bebek yon degistirmiş.
Cunku resmen icimde iki kez kaydi balik gibi. Bidaha da olmadi
Sende durumlar nasl
Benım belli olmadı doktor doktor geziyorm bırı söylesin diye
Bende 10. Haftadan beri segirmeler hissediyorum ara ara ama şuan gaz gibi tuhaf oynamalar oluyor içimde sanırım bebiş o gaz olsa çıkardı heralde diye düşünüyorumbenimde baya belirginleşti sivri duruyor artık hamile göbeği oldu ilk başlarda şişkinlik gibiydi ama şuan bariz hamile göbeği az değil 5. Aya girdim çıksın artık
Ay hadi inşallahKız olabilir erkekse erken soyluyorlar canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?