- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
3.gün dışardaydım dinlenerek yürüdüm çarşıya vs gittiğim yerlerde uzun süreli oturdum dinlendim ani hareket etmedim arabaya bindim eşim kullanıyordu daha sonra hatta kendim bile kullandım iğne olmak için sağlık ocağına gidiyordum bir kaç kez yürüdüm ancak çok sıcaktı mecbur araba kullanmak zorundaydım çok şükür birşey olmadı düzenli kahvaltı öğle akşam yemeği sebze meyve kuru yemiş süt ürünleri ekstra ananas kabak cekirdeği dut kurusu yedim 5 6 günden sonra baya evimi toplar yemek yapar durumdaydım 3 4 gün yine kendi eşyalarımı vs topluyordm ama yemek yapmadım cok ayakta kalıp yorulmadm temizlik asla cokta yatma evin içinde sık sık dolanKızlar birşey soracam size bu sürede ne yediniz içtiniz dışarı çıkıp arabaya bindiniz mi yada çalışmaya devam ettiniz mi cidden eşim beni daraltiyor onu yeme buraya gitme yat sürekli hava sıcak çok daraldım doktora sordum alakası yok günlük rutin hayatına dön dedi
Kızlar birşey soracam size bu sürede ne yediniz içtiniz dışarı çıkıp arabaya bindiniz mi yada çalışmaya devam ettiniz mi cidden eşim beni daraltiyor onu yeme buraya gitme yat sürekli hava sıcak çok daraldım doktora sordum alakası yok günlük rutin hayatına dön dedi
Merhaba canım bende 15+4 teyim sanki ufak seyirmeler oluyor gibi acaba tekmemi diyorum ama herkes hissetmezsin diyorKizlar bebis hareketini ilk kacinci haftada hissetiniz? Ben 14. Haftadayim bikac gündür hafif seyirme gibi bisey hissediyorum bebis olabilir mi acaba
Merhaba canım tabi ki çok dikkatli olmak lazım fakat kendini dinleme ağır işten kaçın o kadar transferden sonra 4 gün yattım ama durmadan tabi ki yatmadım evin içinde kendi işlerimi ağır olmadan gördüm yemek içmek işlenmiş gıdalardan uzak durmaya çalıştım cipsti abue cuburdu geri kalan sebze et vs normal yememe devam ettim zaten benim 6.günü belli oldu alerjiyle kasıntıyla hast gittim kanda çıktı sonrasında normal hayata geri döndüm benim şansım calısmıyorum işten ayrılmıatım cogunlul evde olmam ama illa dısarı cıkıyordum 4.katta oturuyorum merdiven inip cıkıyordum o bile yeterKızlar birşey soracam size bu sürede ne yediniz içtiniz dışarı çıkıp arabaya bindiniz mi yada çalışmaya devam ettiniz mi cidden eşim beni daraltiyor onu yeme buraya gitme yat sürekli hava sıcak çok daraldım doktora sordum alakası yok günlük rutin hayatına dön dedi
Selamlar kızlar nasılsınız ? Ben şiddetli baş ağrıları ile hala boğuşuyorum. Simdi 2 3 gündür yine kasık ve karnımda batma yasıyorum solda idrar yolu enfeksiyonu acısı gibi yine dr a sormadan monorol içtim önleyim diye bubsaatte yazmak istemedim. Sol karında boşlul acısı gibi batma yasayan oldu mu hiç bacağımı kendime çekince daha çok oluyor idrarda yanma yok aslında ama sol karında ara ara acı oluyor bakalım monorol iyi gelcek mi
canım benim ağrı değil de hafif batma oluyor dr da kas ağrısı gibi yada rahmi hissediyorsundur tarzı bişey dedi bayramdan sonra yine gideceğim içim rahat etsin diye bol su içiyorumNe yaptin canim geçti mi ağrıların ? Yeni gördüm mesajini
Ay maşallah 19 haftalık olmussun rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah kuzularınaHayırlı bayramlar arkadaşlar
Bizim bayram hastanede geçiyor kanamam ara Ara hala devam ediyor
Çok şükür bebekler iyi gayet güzel kilo almış büyümüşler
Ama rahim ağzına yakın olan bebeğin eşinden dolayı oluyormuş kanama sızıntı var orda dedi Dr şimdilik çok sıkıntı değilmiş ama çoğalırsa rabbim korusun kötü olabilir dedi
Tuvalet dışı kalkmak yasak ama kimsem de yok çok zor oluyor rabbim kimseye muhtaç etmesin inşallah
Merhaba canım banada cok yeniydi öyle demişti kalp atışı var gözüküyor ancak dinletemem demişti sıkıntı etme içini ferah tutKızlar selamlar, benim 5+3teydi son kontrolüm bi dahaki de cuma günü, son kontrolde kalp atışını görüyorum ama daha dinlemek için erken demişti. İçimi bi korku kapladı ya duyamazsam diye zaman geçmek bilmiyo sanki beklemek ne zormuş
teşekkür ederim canım inşallah yolunda gider her şey:) annelik daha şimdiden endişeler silsilesi:))Merhaba canım banada cok yeniydi öyle demişti kalp atışı var gözüküyor ancak dinletemem demişti sıkıntı etme içini ferah tut5+3 zaten çok yeni daha dinletmesi için. Benim 6.haftaydı 7ye giriyorduk bunu dediğinde.
Gözün aydın canımMerhaba kızlar bu gün kalp atışımızı duyduk çok şükür. Merkez 15 gün sonra tekrar çağırdı. Artık rahat bir nefes alabilirim sanırım
Teşekkür ederimGözün aydın canım
gözünaydın:) senle hep aynı gidiyor kontrollerimiz benim de yarın kalp atışı için randevum... umarım ben de güzel haber vereiblirim:)Merhaba kızlar bu gün kalp atışımızı duyduk çok şükür. Merkez 15 gün sonra tekrar çağırdı. Artık rahat bir nefes alabilirim sanırım
Darısı başına o halde :)gözünaydın:) senle hep aynı gidiyor kontrollerimiz benim de yarın kalp atışı için randevum... umarım ben de güzel haber vereiblirim:)
Hayırlı olsun canım, çok sevindim darısı başımıza inşlhMerhaba kızlar bu gün kalp atışımızı duyduk çok şükür. Merkez 15 gün sonra tekrar çağırdı. Artık rahat bir nefes alabilirim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?