Geçmiş olsun canım Allah kimseyi evlatla sınamasın kızların da seninleAllah razı olsun kızlar
Çok şükür bugün daha iyiyim aktif kanama kesildi peçeteye geliyor sadece yemek ve tuvalet dışı kalkmak yasak bundan sonrası yatarak geçicek
Rabbim bana üç tane melek vermiş kuzularımın üçüde kız çok şükür çok güzeller her biri ayrı yeri tepikliyor sağlıkları gayet iyi
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın düşmanıma bile evlat acısı vermesin
Çok teşekkür ederim hepinize
Bugün çıktık hastaneden evdeyim progestan iğneye başladık tekrar ayrıca fitil olarak da devam
Hala lavaboya gittikçe peçeteye geliyor inşallah oda biter rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
kızlar sizde de dayanılmaz baş ağrısı var mı? varsa neler yaptınız
hergün parol içmek istemiyorum ama dayanılmaz hale geldi artık
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba arkadaşlar beni de aranıza alırsanız sevinirim. ♥
Bugün kese görüldü, bebek inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.
Sizler hamilelik döneminde vitamin testi yaptırdınız mi ? Aldığınız vitaminler var mı ?
Bana doktor teste gerek yok dedi ve bir tane ilaç verdi, bunu kullan yeter dedi.
Kızlar saklıyor genelde :) ama benim ortama bin 20 haftada gördük erkek olmasına rağmen :)Kizlar bugun cinsiyet için doktora gittim, bi türlü göstermedisımsıkı kapatti bacaklarini sanki görmeyelim diye özellikle
Kızlar saklıyor genelde :) ama benim ortama bin 20 haftada gördük erkek olmasına rağmen :)
Bazen göstermiyor. Pipisi de biraz küçüktü. Emin olamadılar o zamana kadar. 20. Haftada yaklaşık 20 dakika uğraştılar görmek icin. Küçük oğlumda 12. Haftada kontrol sırasında doktorum pat diye ‘bu arada erkek’ dedi. Çok şaşırmıştımAaa o kadar gec olabiliyor mu ? Benim 16. Haftada randevum var tekrar inşallah görürüz o zaman
Benimde bugün transfer gunumdu 12 gün nasıl geçecek bilmiyorum
İns dizilere filmlere sardım ama iğnelerin acisi geçse bide
Ben progestan iğneyi 14.haftada bıraktımYeni gördum mesajınızı ciddemisiniz 3 ay iğne olmaya devam mı doktor bana olumlu sonuç aldıktan sonra duruma göre iğneyi bırakabilirsin dedi hele o jel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?