- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
İnşallah rahat geçer bundan sonraki sürecin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar bu gün kalp atışımızı duyduk çok şükür. Merkez 15 gün sonra tekrar çağırdı. Artık rahat bir nefes alabilirim sanırım
Teşekkür ederim canım allah hepimize sağlıklı bir süreç nasip etsinİnşallah rahat geçer bundan sonraki sürecin hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin
İlk 3 ay riskli olduğu icin biz düşünmüyoruz. Hatta son 3 ay da ayni şekilde risk oluşturuyor. İkinci tirimester a kadar sabredeceğiz yapacak bir şey yok.kızlar bu dönemde cinsel iliski yasak değil dedi doktorum ama biz gene de korkudan yakınlasmıyoruz... sizde durumlar nasıl? transfer sonrası sonucu alana kdr yasaktı sadece bizim. sonrasında bişey demedi biz de sormadık hiç
aynen ikinci trimesterda da karnımız hafiften büyüyeceği için yapasımız da gelmez zaten benceİlk 3 ay riskli olduğu icin biz düşünmüyoruz. Hatta son 3 ay da ayni şekilde risk oluşturuyor. İkinci tirimester a kadar sabredeceğiz yapacak bir şey yok.
Kaşık pozisyonu uygulayacağız mecbur. Ben daha önceki gebeliklerimde öyle yapmıştımaynen ikinci trimesterda da karnımız hafiften büyüyeceği için yapasımız da gelmez zaten bencesağlıkla doğsunlar da hiç yapmasak da önemli değil...
Canım merhaba benimde ayın 20 sinde kontrolüm var. 14uncu haftada cinsiyet söylemediler. Inş bu sefer gittiğimde öğrenebilirim. Benim bebeklerimde tek yumurta ikizi. Bir sürü riske rağmen bu haftaya kadar gelebildik çok şükürKızlar bayadır yazamıyorum. Nasıl gidiyor Bebişlerle hayat. Benim çok şükür bulantılarım yaklaşık 1 hafta önce bitti. 15+0 Dayız bugün. 4 aylık olduk ama göbüş hiç ikiz göbüşü gibi değil sanırım iç organlarımı yeyip yerine geçiyorlarmakat bölgemde baskı, kasıklarımda ve belimde ağrı hissediyorum 3 gündür. 23ünde kontrolümüz var. Kalbimi bozmak istemediğimden kontrol tarihimi bekliyorum. Ve henüz tekmeleri falan hissetmiyorum sanırım erken hala. Bu arada indirim takip ediyorum e bebekten falan. Yavaş yavaş eksikleri elzem ihtiyaçları almaya başladım. Banyo seti, kıyafet vs. Kızım ve oğlumla öpüyoruz sizleri ve bebişleri
Evet canım buna da şükür ama sonrası da önemli pek tabi. Çoğul olunca erken Doğum riski falan korkutuyor insanı ama Allah büyük elimizden geleni yapıcaz gerisi taktiri ilahiCanım merhaba benimde ayın 20 sinde kontrolüm var. 14uncu haftada cinsiyet söylemediler. Inş bu sefer gittiğimde öğrenebilirim. Benim bebeklerimde tek yumurta ikizi. Bir sürü riske rağmen bu haftaya kadar gelebildik çok şükür
Ben çok istememe rağmen henüz bir şey almadım çünkü korkuyorum 28 doldurursak inşallah o zaman alırımHerkese iyi akşamlar alışveriişler başladı mı nasıl gidiyor listeler yapıldı mı nerden başlanıyor bakalım
3 üz zor tabı rabbım kolaylık versın o gunlere gelınce gonul rahatlıgıyla yap alışveriş inşallahBen çok istememe rağmen henüz bir şey almadım çünkü korkuyorum 28 doldurursak inşallah o zaman alırım
Kızımdan kalanlarda var çok bişey almam heralde
Amin canım inşallah3 üz zor tabı rabbım kolaylık versın o gunlere gelınce gonul rahatlıgıyla yap alışveriş inşallah
Bende bi yandan korkuyorum bir yandan almadan duramıyorum. Biraz kıyafet, battaniye, banyo seti falan aldım. Bende erken Doğum yapmaktan çok korkuyorum. Sanırım bu ara hormonal olarak hashasım. Çok tedirginim oluyorum. Nasıl taşıycam iki bebeği karnımda, çok zorlanıcam mı, sonrasında beni ne bekliyor. Sanırım lohusa olmadan lohusa depresyonuna giriyorumHerkese iyi akşamlar alışveriişler başladı mı nasıl gidiyor listeler yapıldı mı nerden başlanıyor bakalım
Vallahi onlardan bize sıra gelmeyecek. İnşallah sağ Salim kucağımıza alalım da sonrası için Allah büyük eksikler alınır bir şekildeBenimde bir yanım al diyor bir yanım bekle kanamam olmasaydı aslında başlardım üç tane olunca anca biter eksikleri ama bekliycem malisef
Rabbim nasip eder de kucağıma alırsam Zıbınım ilk dönem çok var sonraki aylara alırım
Şimdilik lazım olan hem ince hem kalın battaniye banyo havlusu hastane çıkışı banyo küveti falan
Park yatağın en büyük boyundan beşik var üçünede uzunca bir zaman yeter
Bende başladım almaya cok kıyafet almıyorum hepsinden 2 3 takım zıbın cokça aldım 10 tane falan hastane cıkışı tamam küvet vs onlarda tamam banyo bakım ve giysi ihtiyaçlarını 2 aya bitirirsem sonra kendime geçeceğimBende bi yandan korkuyorum bir yandan almadan duramıyorum. Biraz kıyafet, battaniye, banyo seti falan aldım. Bende erken Doğum yapmaktan çok korkuyorum. Sanırım bu ara hormonal olarak hashasım. Çok tedirginim oluyorum. Nasıl taşıycam iki bebeği karnımda, çok zorlanıcam mı, sonrasında beni ne bekliyor. Sanırım lohusa olmadan lohusa depresyonuna giriyorum
baya nazlıymış senin bıdıkKizlar 16. Hafta bugun kontrolum vardi yine goremedik cinsiyetini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?