- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
Toksoplazma ve cmv yi sekizinci haftada istedi, rubella hıv falan onları tedaviden önce istemişti anlamadım ki canım ben de ya :/Neden bunları hamileyken istedi drun canım
Ben bu testleri tedaviye başlamadan önce yaptırmıştım ama sonuçları hatırlamıyorum drum dosyama koymuştu
Yarın kontrolüm var. Bir aydır görmüyorum bebeciklerimi. Çok merak ediyoruz bizde. Henüz hareketlerini de hissetmiyorum ben. 16. Haftayız. Arada karnımda farklı şeyler oluyo ama anlamlandıramıyorum. Hareket gibi değil de rahmin büyümesine bağlı gibi. Bakalım yarın yazarım size bebeciklerin durumunu. Bu Arada e ebebekte banyo seti indirimde. 124 tl. Ben aldım kızlar çok beğendim isterseniz bakınHanımlar bebişlerin boyu kilosu ne durumda benım doktorum ilk defa 18+0 da gittiğim zaman kilosunu söyledi ondan önce hiç ölçülmemişti sanırımönceden uzunluğu net çıkardı şimdi büyüdü diye boyunu tam ölçemiyorlar galiba uyluk kemiğii ölçüp ona göre boyu hesaplıyorlar benım oğlum 18+0 da 214 gr çıktı doktorundan bu yönde bilgi alan varsa bebişler nasıl bakalım sağlıkla gelsin hepsi
Canım burdan sana söylesek seni yanıltmış oluruz. Doktoruna danışsan iyi edersin. Bende gebeliğin 8. Haftası baktırdım. Sadece brucella bağışıklığım pozitifti. Onun dışında tüm testler negatifti. Senin durumun neyi ifade ediyor doktoruna danış bence.Toksoplazma ve cmv yi sekizinci haftada istedi, rubella hıv falan onları tedaviden önce istemişti anlamadım ki canım ben de ya :/
Bende tamamen hareket değil pıt pıt hissediyorum ama eskiye nazaran daha net daha öncede oluyordu ama çok nadir ve demen gibi anlamlandıramıyordum acaba o mu değil mi arasında kalıyordum şimdide dışarıdan belli olsun dıye beklıyorumYarın kontrolüm var. Bir aydır görmüyorum bebeciklerimi. Çok merak ediyoruz bizde. Henüz hareketlerini de hissetmiyorum ben. 16. Haftayız. Arada karnımda farklı şeyler oluyo ama anlamlandıramıyorum. Hareket gibi değil de rahmin büyümesine bağlı gibi. Bakalım yarın yazarım size bebeciklerin durumunu. Bu Arada e ebebekte banyo seti indirimde. 124 tl. Ben aldım kızlar çok beğendim isterseniz bakın
İnşallah canım hepimizin bebişi sağlıkla gelsin , büyüsünBende tamamen hareket değil pıt pıt hissediyorum ama eskiye nazaran daha net daha öncede oluyordu ama çok nadir ve demen gibi anlamlandıramıyordum acaba o mu değil mi arasında kalıyordum şimdide dışarıdan belli olsun dıye beklıyorumeşimde hissetmek istiyor bakalım.. Sende güzel güzel gör bebişleri sağlıkla büyüsünler
Ben ikizlere gebeyim 16+5 teki muayenemde kızımın 186 oğlumun 182 gram olduğunu öğrendim. Doktorum normal dedi bakalım inşallah 2000 leri görürürzHanımlar bebişlerin boyu kilosu ne durumda benım doktorum ilk defa 18+0 da gittiğim zaman kilosunu söyledi ondan önce hiç ölçülmemişti sanırımönceden uzunluğu net çıkardı şimdi büyüdü diye boyunu tam ölçemiyorlar galiba uyluk kemiğii ölçüp ona göre boyu hesaplıyorlar benım oğlum 18+0 da 214 gr çıktı doktorundan bu yönde bilgi alan varsa bebişler nasıl bakalım sağlıkla gelsin hepsi
İkisi de negatifse evet bu anlama geliyor. Enfeksiyon yok daha önce de geçirmemişsin benim ıgg pozitifti farketmeden geçirmişimTOKSOPLAZMA İGG negatif İGM negatif kızlar bu sonuç ne demek bilen var mı, doktorla konusamadım henüz. yani benim anladğım bağışlıklığım yok toksoplazmaya dimi...
peki senin cmv igg nasıldı canım? benim igg pozitif ama igm istememiş doktor... gerek yok dedi ama aklıma takıldı ya şuan geçiriyorsam diyeİkisi de negatifse evet bu anlama geliyor. Enfeksiyon yok daha önce de geçirmemişsin benim ıgg pozitifti farketmeden geçirmişim
Ay inşallah sağlıkla tamamlarız su gebelik dönemini de bebişler kucaklarda konusmakta nasip olurBen ikizlere gebeyim 16+5 teki muayenemde kızımın 186 oğlumun 182 gram olduğunu öğrendim. Doktorum normal dedi bakalım inşallah 2000 leri görürürz
Özel hastanede yaptırdığım testte igm sınırda çıktı enfeksiyonu geçiriyormuşum gibi bi algı oluştu bizde ve doktorda tabi araştırma hastanesinde tekrarlatmamı istedi öyle de yaptım bu sefer igm negatif çıktı ama igg pozitifti hastalığın ne zaman geçirildiğine dair de bi test varmış onu da yaptırdım genelikten en az 4 ay önce geçirmiş ve atlatmış olduğumu öğrendim de rahatladıkpeki senin cmv igg nasıldı canım? benim igg pozitif ama igm istememiş doktor... gerek yok dedi ama aklıma takıldı ya şuan geçiriyorsam diye
Bunlar gebe kalınmadan önce yapılan testler aslında hazırlık aşamasında olanlar için rubella toxo filan ama benim doktor hamile kalınca yapmayı akıl etti maalesef. O yüzden engeksiyon fozitif çıkonca labr hatasından dolayı endişe yaşadım baya sana da yapmıştır dontorun illaki sorun olmadığı için paylaşmamıştırBu testler ne için hanımlar benım baya uzak olduğum konular herhangi bir rahatsızlığınız vs.mi var yoksa doktorlar rutin bakıyorda benim mi bilgim yok merak ettim açıkcası bilgilendirirseniz sevinirim
Selam güzel hamişler
Bugün yine kontrol vardı kızlarım iyi çok şükür
Lekelenme devam ama Dr çok sorun değil yatmaya devam ettiğin süre sonuna kadar gidebiliriz dedi inşallah öyle olur
B12 ve d vitamini düşük çıktı onun için yeni ilaçlar ekledi
Kısmetse pazartesi de ayrıntılı ultrasonumuz var
Benim üçüz olduğu için çapa tıp fakültesinde perinatoloji bölümünde de takiplerim oluyor orda bakılacak canımAyrintili ultrasona nerede gidiceksin canim ? Özelden mi randevu aldin ?
Benim drum 8.haftada bıraktırdıslm kızlar, dondurulmuş embriyo ile hamile olanlar estrofem e kacinci haftaya kadar devam ettiniz?
slm kızlar, dondurulmuş embriyo ile hamile olanlar estrofem e kacinci haftaya kadar devam ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?