Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyüyen beşikKızlar beşik ne almayı düşünüyorsunuz park beşik mi hasır beşik mi büyüyen beşik mi
Kızlar beşik ne almayı düşünüyorsunuz park beşik mi hasır beşik mi büyüyen beşik mi
Çok yer kaplıyor diyorlar ikiz için iyi değilmişBüyüyen beşik![]()
Memnun muydun beşiğinden kullanışlımıydı dezavantajları var mıydıBenim bitane var su an tahta bebek karyolasi. Bi de anne yani almak istiyorum ama park yatak olanlardan mi alsam karar veremedim
Benim bir tane park beşik var en büyük boyundan evimde küçük üç taneyi asla sığdıramam üçüde onda uzunca bir süre yatar sonra ranza alırım kızımın odasına inşallahKızlar beşik ne almayı düşünüyorsunuz park beşik mi hasır beşik mi büyüyen beşik mi
senin işin daha zor Allah yardımcın olsun her şey 3 taneBenim bir tane park beşik var en büyük boyundan evimde küçük üç taneyi asla sığdıramam üçüde onda uzunca bir süre yatar sonra ranza alırım kızımın odasına inşallah
Üç tane ana kucağı almayı düşünüyorum kızımda da çok kullanmıştım
Ayy ikizse bilemem ama park yataklarda boyutları değişiyor şayet öyle düşünüyorsan ve uzun kullansın diyorsan onlarında büyüklerinden alman gerekecekÇok yer kaplıyor diyorlar ikiz için iyi değilmiş
Memnun muydun beşiğinden kullanışlımıydı dezavantajları var mıydı
Aynen öyle canımsenin işin daha zor Allah yardımcın olsun her şey 3 taneher şeyi tek bebek için yapmışlar bizi hiç düşünmemişler
Ayrıntılı için randevu aldın mı canımAyy ikizse bilemem ama park yataklarda boyutları değişiyor şayet öyle düşünüyorsan ve uzun kullansın diyorsan onlarında büyüklerinden alman gerekeceksepet beşikse cok cok az kullanılıyor coğu bebek 6.ayı zor görüyor büyüyen beşiklerinde farklı boy olanlar var kimisi boyut olarak daha büyükken kimisi daha normal boyutlarda
![]()
Evet canm ben bolu ya yakınım orda araştırma hast. YaptıracağımAyrıntılı için randevu aldın mı canım
Canım nasip değilmiş demekki ama pes etme lütfen. Bende 2. Tüp bebek denememde hamile kaldım. Doğru zaman gelince Rabbim nasip ediyor. Benim anlamadığım eşinle neden konuşmuyorsunuz ?Kızlar sonuç negatif 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. İkiside farklı doktordu. Bu süreçte hep olumlu şeyler dediler çok iyi çok iyi 11 yumurta toplandı 6 embriyo oluştu iki tanesi transfer yapıldı. Bu sürede hep degerlerim iyiydi yok kadin önemli bizim için deyip durdular esimde problem vardı sperm kalitesi düşüktü ama 0 değildi olumsuz bir vakka yada ameliyat yoktu ya ben kötü doktorlara denk geldim yada hastane iyi değildi anlamış değilim psikolojim tamamen mahvoldu eşimle şuan konuşmuyoruz
Ben oğluma tahta beşik almıştım en 60 cm olandan ama minicikken bile sığamadı içine kundak yapmadığımdan. Sonra park yatak aldım büyüğünden o çok iyi oldu baya kullandım şimdi ikizlerim olcak onları da anne yanında park yatağa yatırmayı düşünüyorum ikisi sığar herhalde baya bi süre ayrıca oda da hazırlıycam inşallah ona da büyüyen beşik alcam ama büyüyen beşikte kaç yaşa kadar yatılır bilemiyorumKızlar beşik ne almayı düşünüyorsunuz park beşik mi hasır beşik mi büyüyen beşik mi
Allah verir Allah alır sakın isyan etme sakın kullardan bulma herkes bir aracı bir zamanı var demek ki şu an çok şükür Allah'a verdi ama öncesinden neler yaşadığımı ben bilirim üstelik sorun bendeydi eşimde değil hiç bir zaman isyan etme eşinin durumunda olmak istemezdin buna emin olKızlar sonuç negatif 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. İkiside farklı doktordu. Bu süreçte hep olumlu şeyler dediler çok iyi çok iyi 11 yumurta toplandı 6 embriyo oluştu iki tanesi transfer yapıldı. Bu sürede hep degerlerim iyiydi yok kadin önemli bizim için deyip durdular esimde problem vardı sperm kalitesi düşüktü ama 0 değildi olumsuz bir vakka yada ameliyat yoktu ya ben kötü doktorlara denk geldim yada hastane iyi değildi anlamış değilim psikolojim tamamen mahvoldu eşimle şuan konuşmuyoruz
Herkes park beşik çok kullanışlı ve başka beşiğe hiç ihtiyacımız olmadı diyor kullananlar daha iyi bilir diye bende park beşik alıcamBen oğluma tahta beşik almıştım en 60 cm olandan ama minicikken bile sığamadı içine kundak yapmadığımdan. Sonra park yatak aldım büyüğünden o çok iyi oldu baya kullandım şimdi ikizlerim olcak onları da anne yanında park yatağa yatırmayı düşünüyorum ikisi sığar herhalde baya bi süre ayrıca oda da hazırlıycam inşallah ona da büyüyen beşik alcam ama büyüyen beşikte kaç yaşa kadar yatılır bilemiyorum