2020 de doğum yapacak tüp bebek hamişleri gelin berber gün sayalım🤗

Kızlar beşik ne almayı düşünüyorsunuz park beşik mi hasır beşik mi büyüyen beşik mi
Benim bir tane park beşik var en büyük boyundan evimde küçük üç taneyi asla sığdıramam üçüde onda uzunca bir süre yatar sonra ranza alırım kızımın odasına inşallah
Üç tane ana kucağı almayı düşünüyorum kızımda da çok kullanmıştım

Benim bir tane park beşik var en büyük boyundan evimde küçük üç taneyi asla sığdıramam üçüde onda uzunca bir süre yatar sonra ranza alırım kızımın odasına inşallah
Üç tane ana kucağı almayı düşünüyorum kızımda da çok kullanmıştım
senin işin daha zor Allah yardımcın olsun her şey 3 tane 🤲🤲🤲 her şeyi tek bebek için yapmışlar bizi hiç düşünmemişler

Çok yer kaplıyor diyorlar ikiz için iyi değilmiş
Ayy ikizse bilemem ama park yataklarda boyutları değişiyor şayet öyle düşünüyorsan ve uzun kullansın diyorsan onlarında büyüklerinden alman gerekecek 😊 sepet beşikse cok cok az kullanılıyor coğu bebek 6.ayı zor görüyor büyüyen beşiklerinde farklı boy olanlar var kimisi boyut olarak daha büyükken kimisi daha normal boyutlarda 😊

Ayy ikizse bilemem ama park yataklarda boyutları değişiyor şayet öyle düşünüyorsan ve uzun kullansın diyorsan onlarında büyüklerinden alman gerekecek 😊 sepet beşikse cok cok az kullanılıyor coğu bebek 6.ayı zor görüyor büyüyen beşiklerinde farklı boy olanlar var kimisi boyut olarak daha büyükken kimisi daha normal boyutlarda 😊
Ayrıntılı için randevu aldın mı canım

Kızlar sonuç negatif 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. İkiside farklı doktordu. Bu süreçte hep olumlu şeyler dediler çok iyi çok iyi 11 yumurta toplandı 6 embriyo oluştu iki tanesi transfer yapıldı. Bu sürede hep degerlerim iyiydi yok kadin önemli bizim için deyip durdular esimde problem vardı sperm kalitesi düşüktü ama 0 değildi olumsuz bir vakka yada ameliyat yoktu ya ben kötü doktorlara denk geldim yada hastane iyi değildi anlamış değilim psikolojim tamamen mahvoldu eşimle şuan konuşmuyoruz

Kızlar sonuç negatif 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım. İkiside farklı doktordu. Bu süreçte hep olumlu şeyler dediler çok iyi çok iyi 11 yumurta toplandı 6 embriyo oluştu iki tanesi transfer yapıldı. Bu sürede hep degerlerim iyiydi yok kadin önemli bizim için deyip durdular esimde problem vardı sperm kalitesi düşüktü ama 0 değildi olumsuz bir vakka yada ameliyat yoktu ya ben kötü doktorlara denk geldim yada hastane iyi değildi anlamış değilim psikolojim tamamen mahvoldu eşimle şuan konuşmuyoruz
Canım nasip değilmiş demekki ama pes etme lütfen. Bende 2. Tüp bebek denememde hamile kaldım. Doğru zaman gelince Rabbim nasip ediyor. Benim anlamadığım eşinle neden konuşmuyorsunuz ?

Çok üzgünüm korkudan kimse şuan bana yaklasamiyor psikolojim yerle bir oldu hala canımın yandığına mi yanayım dünya para döktüğüme mi yanayim tarif edilemez duygular içindeyim bütün altinlarimi sattım elde avucta kalmadığı gibi bide borclandim

Kızlar beşik ne almayı düşünüyorsunuz park beşik mi hasır beşik mi büyüyen beşik mi
Ben oğluma tahta beşik almıştım en 60 cm olandan ama minicikken bile sığamadı içine kundak yapmadığımdan. Sonra park yatak aldım büyüğünden o çok iyi oldu baya kullandım şimdi ikizlerim olcak onları da anne yanında park yatağa yatırmayı düşünüyorum ikisi sığar herhalde baya bi süre ayrıca oda da hazırlıycam inşallah ona da büyüyen beşik alcam ama büyüyen beşikte kaç yaşa kadar yatılır bilemiyorum

Allah verir Allah alır sakın isyan etme sakın kullardan bulma herkes bir aracı bir zamanı var demek ki şu an çok şükür Allah'a verdi ama öncesinden neler yaşadığımı ben bilirim üstelik sorun bendeydi eşimde değil hiç bir zaman isyan etme eşinin durumunda olmak istemezdin buna emin ol

Ben oğluma tahta beşik almıştım en 60 cm olandan ama minicikken bile sığamadı içine kundak yapmadığımdan. Sonra park yatak aldım büyüğünden o çok iyi oldu baya kullandım şimdi ikizlerim olcak onları da anne yanında park yatağa yatırmayı düşünüyorum ikisi sığar herhalde baya bi süre ayrıca oda da hazırlıycam inşallah ona da büyüyen beşik alcam ama büyüyen beşikte kaç yaşa kadar yatılır bilemiyorum
Herkes park beşik çok kullanışlı ve başka beşiğe hiç ihtiyacımız olmadı diyor kullananlar daha iyi bilir diye bende park beşik alıcam

Merhaba arkadaslar öncelikle insallah Sag salim kucagina alirsin bebislerinizi.arkadaslar Ben 2013 yilinda tuo Bebek yaptim.bir oglum oldu.2 emriyo dondurduk. Sonrasinda kendiliginden bir kizim oldu. Yurt disinda yasiyorum.hastane aradi embriyolar dondurmaya devam edelimmi dedi doktorum iptal dedi.gelip ugrasmaniza degmez.ben vicdanen rahat edemiyorum.sonucta onlar bir can.cok uzun oldu arkadaslar.

Hangi hastanede yaptırdınız tavsiye edeceğiniz doktor hastane varmı tekrardan araştırma yapıyorum doktorumdan memnun değilim

Back
X