2020 de Hamile Kalmak İsteyenler:)

Tatlı heyecanlar bunlar kuzum kendimde bile bu kadar sevinmemiştim biran önce kan tahlili yap gidişatlara bundan sonra dikkat et kuzum
Tamam canım Allah nasip ederse yarın sağlık ocağına gidip kan tahlilimi yaptırıcam.1 hafta sonra kadın doğum doktoruna gidicem inşallah.doktor seçmek ve bulmak çok zor biz memleket dışında yabancı bir şehirde yaşıyoruz.bakalım doktora nasıl karar vericez.sen kalp atışını duydun mu canım

Ee sonuç güzelmiş kötü bir neden bulunamamış sevindirici bir durum bu inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın canım

Bende eşimin mesleğinden dolayı şehir şehir geziyorum ama çok şükür şuan durduğum şehirde buldum doktoru kalp atışına daha var kuzum 1.5 ay olunca oluyormuş

Bende eşimin mesleğinden dolayı şehir şehir geziyorum ama çok şükür şuan durduğum şehirde buldum doktoru kalp atışına daha var kuzum 1.5 ay olunca oluyormuş
Aynı durumdayız canım bizim de bulunduğumuz yerde ne kadar kalacağımız net değil.doktorunu bulmana sevimdim.inşallah ben de iyi bir doktor bulabilirim. Şimdi senin kaç haftalık oldu 4.5-5haftada kese görünmüyor muydu

Tebrik ederim :) sağlıkla ilerlesin inşallah

Arkadaşlar merhaba bende uzun süredir hamilelik bekliyorum ama tık yok bu ay merional kullandım ve 14 ünde ovitrelle vurundum bugun 8.gün göğüs ağrım hiç geçmek bilmedi taş gibi sert birde kasık ağrım var bat 10 gün var daha sizce bu neden olabilir bilgi verir misiniz

Merhaba canım Allah hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin. Erken hamilelik belirtilerine benziyor.ama daha bat a çok varmış.test yapsan çıkmaz herhalde.ben bat a 4 gün kala yapmıştım o zaman hayal gibi varla yok arasında bişey çıkmıştı.çok umutlanmamıştım.bat günü tekrarlayınca testi hemen çıkmıştı.istersen biraz daha sabret ki hayal kırıklığı yaşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…