2020 de Hamile Kalmak İsteyenler:)

Sağol canım benim ben hala şoklardayıım kendime gelemiyorum inşallah Rabbim en tez zamanda hayırlısıyla bu güzel haberi almayı nasip etsin sanada tüm arkadaşlarıma da
Ricaederim kuzum seni çok iyi anlıyorum bende öyle olmuştum kızımı ilk öğrendiğimde idrar testinde görmüştüm çizgi silikti yoktur falan demistim kanda batırıp doktor gebesin deyince şok gecirmistim mutluluktan ozaman 15 yaşındaydım onunda verdiği korku heyecan sevinç çok karmaşıktı ama harikaydı ❤amin kuzum insallah inşallah Amin ❤ tekrar o duyguyu tatmak çok istiyorum ❤❤

Sağool canım benim Allah ım en kısa zamanda tekrar tattırsın inşallahkızın kaç yaşında oldu sağlıklı bir ömrüolsun ne kadar küçükmüşsün

Sağool canım benim Allah ım en kısa zamanda tekrar tattırsın inşallahkızın kaç yaşında oldu sağlıklı bir ömrüolsun ne kadar küçükmüşsün
Amin kuzum insallah ricaederim ❤
Kizim 6 yaşında ben 22 16 da kucağıma aldım 8 aylık doğdu normal doğumla
Çok sağol kuzum insallah Aminnn evet kucukdum kaçarak evlendim ❤

Hayirli olsun canim benimmcok guzel haberler by
Hayieli olsun canim benimcok sevindim varmiydi ozel yaptigin kur falan

Bat ne oluyor arkadas lar duydum ama bilmiyorum

Gözünüz aydın sağlıkla büyür inşallah bebeğiniz benim de batım 23 ocak bir belirtim yok ama, belirti hissetmiş miydiniz öğrenene kadar K Kelebeeek1987

2016 dan beri her yila bu umutla basliyorum umarim bu yil o yildir benim bat 23 ocak bi umut bekliyorum bakalim ne olacak. İsteyen herkese saglikla nasip olsun insallah

Amin kuzum insallah ricaederim ❤
Kizim 6 yaşında ben 22 16 da kucağıma aldım 8 aylık doğdu normal doğumla
Çok sağol kuzum insallah Aminnn evet kucukdum kaçarak evlendim ❤
Haay maşallah Allah uzun ömürler versin inşallah ne güzel normal doğumda yapmışsınbaya hızlıymış sen canıım

Insallah bende bekliyorum daha regl olmadim zaten duzensiz ama test yaptim negatif bakalim hayirlisi
Hımm anladım canım ben bat a 4 gün kala yaptığımda çooook silik çıkmıştı.bu sabah yani 4 gün sonra bat günü yapınca hemen çıktıinşallah sen de hayırlısıyla pozitifi görürsün

Insallah canim benim dualarini bekliyorumhamilelerin dualari kabul olurmus Allahim herkesleri sevindirsin kucaklarini doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…