- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Kelebeeek1987
-
Ricaederim kuzum seni çok iyi anlıyorum bende öyle olmuştum kızımı ilk öğrendiğimde idrar testinde görmüştüm çizgi silikti yoktur falan demistim kanda batırıp doktor gebesin deyince şok gecirmistim mutluluktan ozaman 15 yaşındaydım onunda verdiği korku heyecan sevinç çok karmaşıktı ama harikaydıSağol canım benim ben hala şoklardayıım kendime gelemiyoruminşallah Rabbim en tez zamanda hayırlısıyla bu güzel haberi almayı nasip etsin sanada tüm arkadaşlarıma da
Sağool canım benim Allah ım en kısa zamanda tekrar tattırsın inşallahRicaederim kuzum seni çok iyi anlıyorum bende öyle olmuştum kızımı ilk öğrendiğimde idrar testinde görmüştüm çizgi silikti yoktur falan demistim kanda batırıp doktor gebesin deyince şok gecirmistim mutluluktan ozaman 15 yaşındaydım onunda verdiği korku heyecan sevinç çok karmaşıktı ama harikaydı❤amin kuzum insallah inşallah Amin ❤ tekrar o duyguyu tatmak çok istiyorum ❤❤
Amin kuzum insallah ricaederim ❤Sağool canım benim Allah ım en kısa zamanda tekrar tattırsın inşallahkızın kaç yaşında oldu sağlıklı bir ömrüolsun ne kadar küçükmüşsün
Hayirli olsun canim benimmKıııızlaaaar galiba ben şok geçiriyorum bi mucize yaşadıım9 saatlik otobüs yolculuğundan sonra saat 6 da evime vardım.baba evine gitmiştim.eşim karşıladı beni aldı.yol boyunca içim içimi kemirdi çünkü hala adet gelmemişti.acaba mı dedim?çünkü aynı adet olacakmış gibi hissediyordum..neysee hemen tuvalete koştum önce ovulasyon testi yaptım kopkoyu 2 kırmızı çizgi şok oldum onu görünce hemen cesaretlendim hamilelik testi yaptım ve çift çizgii hala inanamıyorum.bugün eşimin doğum günü üstelik o daha valizlerle uğraşırken bırak şimdi onları deyip sarıldım ve hamileyim dedim inşallah sağlıklı bir hamileliktir tabi.hem çok şükür ettim hem de isteyen siz arkadaşlarım için çok dua ettim durum bu kızlaaar
Hayieli olsun canim benimKıııızlaaaar galiba ben şok geçiriyorum bi mucize yaşadıım9 saatlik otobüs yolculuğundan sonra saat 6 da evime vardım.baba evine gitmiştim.eşim karşıladı beni aldı.yol boyunca içim içimi kemirdi çünkü hala adet gelmemişti.acaba mı dedim?çünkü aynı adet olacakmış gibi hissediyordum..neysee hemen tuvalete koştum önce ovulasyon testi yaptım kopkoyu 2 kırmızı çizgi şok oldum onu görünce hemen cesaretlendim hamilelik testi yaptım ve çift çizgii hala inanamıyorum.bugün eşimin doğum günü üstelik o daha valizlerle uğraşırken bırak şimdi onları deyip sarıldım ve hamileyim dedim inşallah sağlıklı bir hamileliktir tabi.hem çok şükür ettim hem de isteyen siz arkadaşlarım için çok dua ettim durum bu kızlaaar
Beklenen adwt tarihi canimBat ne oluyor arkadas lar duydum ama bilmiyorum
2016 dan beri her yila bu umutla basliyorum umarim bu yil o yildirMerhaba Arkadaşlar:)Ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım.2020 de Anne olmayı çok istiyorum.Benim gibi 2020 de hamile kalıp anne olmayı isteyen tüm arkadaşlarla burada buluşmak bu heyecanlı süreci birlikte yaşamak istedimBirbirimizin deneyimlerinden yararlanalım birbirimize moral verip destek olalım.Hadi buyruun gelin:)Benim bat 18 ocak ve şuan heyecan ve stres içinde kıvranıyorum.kimseyle de bu durumu paylaşmadım var mı benim durumumda olan?
Haay maşallah Allah uzun ömürler versin inşallahAmin kuzum insallah ricaederim ❤
Kizim 6 yaşında ben 22 16 da kucağıma aldım 8 aylık doğdu normal doğumla❤
Çok sağol kuzum insallah Aminnn❤ evet kucukdum kaçarak evlendim ❤
Çok teşekkür ederim canım benim hiö bişey yapmadım Rabbim hemen nasip etti çok şükürHayirli olsun canim benimmcok guzel haberler by
Hayieli olsun canim benimcok sevindim varmiydi ozel yaptigin kur falan
Çok teşekkür ederim aynı adet olacakmış gibş hissetim onun dışında çok ay boyunca şişkinlik oldu.Rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin inşallahGözünüz aydın sağlıkla büyür inşallah bebeğinizbenim de batım 23 ocak bir belirtim yok ama, belirti hissetmiş miydiniz öğrenene kadar K Kelebeeek1987
Yoktu canıım ilk denememizdi çok şükür rabbim nasip inşallah sizin de güzel haberlerinizi alalımHayirli olsun canim benimmcok guzel haberler by
Hayieli olsun canim benimcok sevindim varmiydi ozel yaptigin kur falan
Canıım en tez zamanda hayırlısıyla Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah2016 dan beri her yila bu umutla basliyorum umarim bu yil o yildirbenim bat 23 ocak bi umut bekliyorum bakalim ne olacak. İsteyen herkese saglikla nasip olsun insallah
Insallah iyi dusun iyi olsun. Allah bizede nasip etsin yakin zamandaÇok teşekkür ederim canım benim hiö bişey yapmadım Rabbim hemen nasip etti çok şükürdaha kontrole gitmedik tabi inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Insallah bende bekliyorum daha regl olmadim zaten duzensiz ama test yaptim negatif bakalim hayirlisiYoktu canıım ilk denememizdi çok şükür rabbim nasip inşallah sizin de güzel haberlerinizi alalım
Hımm anladım canım ben bat a 4 gün kala yaptığımda çooook silik çıkmıştı.bu sabah yani 4 gün sonra bat günü yapınca hemen çıktıInsallah bende bekliyorum daha regl olmadim zaten duzensiz ama test yaptim negatif bakalim hayirlisi
Insallah canim benim dualarini bekliyorumHımm anladım canım ben bat a 4 gün kala yaptığımda çooook silik çıkmıştı.bu sabah yani 4 gün sonra bat günü yapınca hemen çıktıinşallah sen de hayırlısıyla pozitifi görürsün
Cok sagol canim zaman gecmiyor beklemekten yorulduk gercektenCanıım en tez zamanda hayırlısıyla Rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin inşallahhayırlı haberelerini bekliyoruz
İnşallah canım benim bu sabaha kadar ben de öleydim seni çok iyi anlıyorum inşallah güzel haberlerini bekliyorumCok sagol canim zaman gecmiyor beklemekten yorulduk gercektenumarim güzel şeyler yazabilirim buraya
Merak etme canım hep dualarımdasınız Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınInsallah canim benim dualarini bekliyorumhamilelerin dualari kabul olurmus Allahim herkesleri sevindirsin kucaklarini doldursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?