2020 de Hamile Kalmak İsteyenler:)

Haklısın canım benim en garantisi bat inşallah o zamana kadar dayanabilirim tabiii.zaten çıkan çizgi hayal gibi incecik bişeydi ondanda güvenemiyorum hiç

merhaba kızlar benim adetim 15 ocak dı geçtı bir gün ara ara kasık agrım var birde öğürüyorum ama istifra etmiyorum sabahları oluyor bu genellikle 3 sabahdır yasıyorum belime eyilip kalkınca bazen agrı giriyor ayak bileklerimede ovulasyon testi denedm yumurtlama gunune kadar yumurtlama gununu denk getrıdım catladıgı gun denedm yıne oncesindede denemstm sizce hamıle kalma sansım varmı ?

Adetiniz geçmiş gebelik testi yaparsanız sonucu hemen alırsınız inşallah hamilesinizdir

Merhaba canım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda sen de biz de bebişlerimize kavuşuruzo zaman baya erken adet oldun 25 ine 10 gün var daha yerleşme kanaması olmasın?
Bilmiyorum ki çok ağrılı geçiriyorum yerleşme kanaması nasıl oluyormuş normal adet günümden 3 gün önce oldum evet

Haklısın canım benim en garantisi bat inşallah o zamana kadar dayanabilirim tabiii.zaten çıkan çizgi hayal gibi incecik bişeydi ondanda güvenemiyorum hiç
Dayan kuzum icinde suphe kalmasin erken yapmak kotu oluyor
Inşallah bebisin seninledir

Kıııızlaaaar galiba ben şok geçiriyorum bi mucize yaşadıım9 saatlik otobüs yolculuğundan sonra saat 6 da evime vardım.baba evine gitmiştim.eşim karşıladı beni aldı.yol boyunca içim içimi kemirdi çünkü hala adet gelmemişti.acaba mı dedim?çünkü aynı adet olacakmış gibi hissediyordum..neysee hemen tuvalete koştum önce ovulasyon testi yaptım kopkoyu 2 kırmızı çizgi şok oldum onu görünce hemen cesaretlendim hamilelik testi yaptım ve çift çizgii hala inanamıyorum.bugün eşimin doğum günü üstelik o daha valizlerle uğraşırken bırak şimdi onları deyip sarıldım ve hamileyim dedim inşallah sağlıklı bir hamileliktir tabi.hem çok şükür ettim hem de isteyen siz arkadaşlarım için çok dua ettimdurum bu kızlaaar
Kuzum ne zaman cıktı çizgi test kurumuş gibi duruyor eğer ilk 10 dakka içinde çıkmadıysa kuruma çizgisi olabilir
Az kalmış kuzum yarın yapsan çıkar mutlaka inşallah vardır kuzum hayırlısı olsun güzel haberini bekliyorum
Ozaman kalsin kuzum bat gunu yaparsın ❤ Amin kuzucum ❤

Eklentiler

• 20200118_063231.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 44
Kuzum çok çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağ salim gelsin rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere Allah ragzi olsun kuzum

Kuzum çok çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağ salim gelsin rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere Allah ragzi olsun kuzum
Sağol canım benim ben hala şoklardayıım kendime gelemiyorum inşallah Rabbim en tez zamanda hayırlısıyla bu güzel haberi almayı nasip etsin sanada tüm arkadaşlarıma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…