- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Kelebeeek1987
-
İnşAllah yerleşme kanamasıdır canımKendini dinleme canım herkesin hamilelik süreci farklı işliyor sonuçta.başkalarının yaşadığı belirtileri ille bizde yaşıycaz diye birşey yok spnuçta.bu arada benim kanamam oldu bakalım biraz bekliycem regl mi değil mi diye.yani 18 inde olmam gerekiyordu ama bazen böyle olabiliyor.bakalım yoğunlaşırsa regl oldum demektir
İnşallah canım ama sanmıyorum aynı regl olacakmış gibiyim.hiç bi fark yok.bak yine istemeden başkalarıyla kıyaslıyorum kendimiİnşAllah yerleşme kanamasıdır canım
İnşAllah yerleşme kanamasıdır canım
Bekle bakalım belki de kesilir kanama canım ALLAH tan ümit kesilmezİnşallah canım ama sanmıyorum aynı regl olacakmış gibiyim.hiç bi fark yok.bak yine istemeden başkalarıyla kıyaslıyorum kendimi
Amiin canım inşallah kesilirBekle bakalım belki de kesilir kanama canım ALLAH tan ümit kesilmez
Ovülasyonumdan 2 gün sonra akıntım kan gibi geldi kuzumCanıım Sbl571 sen de hiç kanama oldu mu?yerleşme kanaması
Tamam canım benim çok sağol ben öle bişey yaşamadım benimki muhtemelen rehlOvülasyonumdan 2 gün sonra akıntım kan gibi geldi kuzum
Hayırlısı olsun kuzum üzme kendini daha yenisin RABBİM nasip eder inşallah ben 9 ay bekledimTamam canım benim çok sağol ben öle bişey yaşamadım benimki muhtemelen rehl
Daha yenisin moralini bozup birsey kafaya takma canımSelam kızlar bende 2020 de hamile kalmak isteyenlerdenim 18 aylık evliyim Temmuzdan beri çok çabalıyorum ama henüz hamile kalamadım bat 19 Ocak . Bugün test yaptım negatif çıktı çok üzgünüm bilmiyorum olmadı yine heralde
Bende hiç korunmadım hatta 2 hafta önce acaba sıkıntı mı var deyip doktora gittim yumurtalık için progesteron testi yaptı hiç sıkıntı yok dedi doktor nasip kısmet kafama bende çok takardım her ay test yapardım benden sonra evlenen ler suan 6 aylık hamileler aşırı moralim bozuluyordu kafaya takmıcam dedim 2 ay sonra yani bugun hamile oldugu mu öğrendim canımCnm biz hiç korunmadık ama olmuyor kaç defa yumurtlama takibi yaptırdım düzenli şekilde uyduk doktorun dediklerine o yüzden bilmiyorum beklemekten başka çare yok ama
Hayırlı olsun çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahBende hiç korunmadım hatta 2 hafta önce acaba sıkıntı mı var deyip doktora gittim yumurtalık için progesteron testi yaptı hiç sıkıntı yok dedi doktor nasip kısmet kafama bende çok takardım her ay test yapardım benden sonra evlenen ler suan 6 aylık hamileler aşırı moralim bozuluyordu kafaya takmıcam dedim 2 ay sonra yani bugun hamile oldugu mu öğrendim canım
Amin canım amin inşallah RABBİM sizlerde bu heyecanı tatdırır en kısa ve sağlıklı birşekildeHayırlı olsun çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah
Progesteron testi nedir acaba bende araştırma içerisindeyimBende hiç korunmadım hatta 2 hafta önce acaba sıkıntı mı var deyip doktora gittim yumurtalık için progesteron testi yaptı hiç sıkıntı yok dedi doktor nasip kısmet kafama bende çok takardım her ay test yapardım benden sonra evlenen ler suan 6 aylık hamileler aşırı moralim bozuluyordu kafaya takmıcam dedim 2 ay sonra yani bugun hamile oldugu mu öğrendim canım
Aminnn inşallah kuzum en kısa zamanda inşallah sabırda tükeniyor artık yoksaAmin canım amin inşallah RABBİM sizlerde bu heyecanı tatdırır en kısa ve sağlıklı birşekilde ❤
Yumurtalıkların kalitesi nasıl ilerlediği kist varmı miyom varmı bunlar çıkıyor canım progesteron testindeProgesteron testi nedir acaba bende araştırma içerisindeyim
Doktora gittin miProgesteron testi nedir acaba bende araştırma içerisindeyim
Doktora gittiysen herhangi bir sıkıntın cıktımı adet düzensizliği var mıAminnn inşallah kuzum en kısa zamanda inşallah sabırda tükeniyor artık yoksa
Adetim çok düzenli doktora gittim birkaç defa hormon testi temiz çıktı doktor bir sorun yok dedi eşimde gitti onda da bir sorun yokDoktora gittiysen herhangi bir sıkıntın cıktımı adet düzensizliği var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?