2020 de Hamile Kalmak İsteyenler:)

İnşAllah yerleşme kanamasıdır canım

Selam kızlar bende 2020 de hamile kalmak isteyenlerdenim 18 aylık evliyim Temmuzdan beri çok çabalıyorum ama henüz hamile kalamadım bat 19 Ocak . Bugün test yaptım negatif çıktı çok üzgünüm bilmiyorum olmadı yine heralde

Daha yenisin moralini bozup birsey kafaya takma canım

Cnm biz hiç korunmadık ama olmuyor kaç defa yumurtlama takibi yaptırdım düzenli şekilde uyduk doktorun dediklerine o yüzden bilmiyorum beklemekten başka çare yok ama

Cnm biz hiç korunmadık ama olmuyor kaç defa yumurtlama takibi yaptırdım düzenli şekilde uyduk doktorun dediklerine o yüzden bilmiyorum beklemekten başka çare yok ama
Bende hiç korunmadım hatta 2 hafta önce acaba sıkıntı mı var deyip doktora gittim yumurtalık için progesteron testi yaptı hiç sıkıntı yok dedi doktor nasip kısmet kafama bende çok takardım her ay test yapardım benden sonra evlenen ler suan 6 aylık hamileler aşırı moralim bozuluyordu kafaya takmıcam dedim 2 ay sonra yani bugun hamile oldugu mu öğrendim canım

Hayırlı olsun çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah

Progesteron testi nedir acaba bende araştırma içerisindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…