2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
ben hastane çantama koyacaklarımı yazayım size. özel hastanede doğum yapacağım. önceki doğumumdan nelere ihtiyaç duyabileceğimi biliyorum aynı hastane oldupu için.

bebek için
3-4 set kıyafet(alt üst takım, iç zıbın, çıtçıtlı body,tulum,eldiven,şapka vs)
2 penye, 1 pazen battaniye
15 adet bez
ıslak mendil
emzik
3 adet ağız bezi
mama
biberon ya da şırınga

anne için
2 gecelik 1 pijama takımı
hırka ya da sabahlık
2 adet emzirme sütyeni
çorap
depend
göğüs pedi
göğüs ucu kremi
tarak
diş fırçası ve macunu
terlik
yüz havlusu
ıslak mendil
havlu peçete
duruma göre süt sağma makinası(ilk doğumumda hastane vermişti ama pandemi sebepli verilip verilmediğini bilmiyorum)
hastaneye gelirken giydiğim kıyafeti çıkarken de giyeceğim için extra koymuyorum.

şunan aklımdakiler bunlar.

Canım ben şu siyah uzun kolluyu aldım. Diğerini de beğendim ama henüz almadım, ben hep alttan tshirt ümü kaldırıp emziririm düğmeli de olsa yine alttan kaldıracağım için için benim için sorun değil aslında düğmeli olması olayı. Benim aldığım siyahın kısa kollusu da vardı bi karıştır istersen lcw nın sitesini
Bakayım canım teşekkür ederim lcw bana hep çok büyük geliyor hamile elbiselerinin s bedeni de çok büyük 9 ayda bile büyük olurdu terziye götürüp daralttım bedenler nasıl acaba xs alsam Nasıl olur acaba 58 kiloyum 🤔
Benim bulunduğum şehirde lcw küçük hamile reyonunda çok birşey yok o yüzden bakamıyorum sen gelince yaz bakalım bedenleri nasıl

hastane için özel bir hazırlığım yok. aynı şekilde eve de ziyaretçi kabul etmeyeceğim ama şu set çok uygun geldi bana. bunu sipariş ettim. sonrası için lazım olur😊

Eklentiler

• Screenshot_20200823_163353_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20200823_163353_com.instagram.android.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 60
ben hastane çantama koyacaklarımı yazayım size. özel hastanede doğum yapacağım. önceki doğumumdan nelere ihtiyaç duyabileceğimi biliyorum aynı hastane oldupu için.

bebek için
3-4 set kıyafet(alt üst takım, iç zıbın, çıtçıtlı body,tulum,eldiven,şapka vs)
2 penye, 1 pazen battaniye
15 adet bez
ıslak mendil
emzik
3 adet ağız bezi
mama
biberon ya da şırınga

anne için
2 gecelik 1 pijama takımı
hırka ya da sabahlık
2 adet emzirme sütyeni
çorap
depend
göğüs pedi
göğüs ucu kremi
tarak
diş fırçası ve macunu
terlik
yüz havlusu
ıslak mendil
havlu peçete
duruma göre süt sağma makinası(ilk doğumumda hastane vermişti ama pandemi sebepli verilip verilmediğini bilmiyorum)
hastaneye gelirken giydiğim kıyafeti çıkarken de giyeceğim için extra koymuyorum.

şunan aklımdakiler bunlar.
Ayrıntılı güzel bir liste olmuş Ellerine sağlık🙏🏻 birşey sorcam ben de yıkama ütüleme bitirdim ama bir aksilik olmazsa doğuma 7-8 hafta var bavula koysam havasızlıktan kokmaz mi 🧐 Bezi Dependi falan da şimdiden açmayayım dedim dolabımda bir rafı gideceklere ayırdım acil birşey olursa koyarım hemen diye siz nasıl yaptınız önceden herşeyi koyup kapatıyor musunuz 😊

hastane için özel bir hazırlığım yok. aynı şekilde eve de ziyaretçi kabul etmeyeceğim ama şu set çok uygun geldi bana. bunu sipariş ettim. sonrası için lazım olur😊
Ben de özel bir hazırlık yapmadım ablam sağolsun buna benzer ördü ama onu da süreç böyle giderse hastaneye götürmem evdeki kapısına asarım diye düşünüyorum güzel günlerde kullan canım 🥰

M mertur cok geçmiş olsun müsait oldukça haberdar et bizi bak evde iş yapmayınca olabiliyormuş o yüzden kendini hiç mi hiç suçlama olacağı varmış demekki sağ Salim eve döneceksin yine 🙏🏻

Canım neler koydun?
Kendim için; iki tane pijama takımı, sabahlık, çorap, patik, terlik, emzirme sütyeni, üç tane alt çamaşır, iki atlet, göğüs pedi, depend
Bebek için ; İki takım hastane çıkışı biri 5li biri 8li ekstradan bir tane uzun kollu bir tane kısa kollu body koyduk bir tanede alt üst takım, çorap, penye battaniye, nohut battaniye, müslin, ağız mendili, bebek bezi, ıslak mendil, bebek pamuğu, emzik, biberon, minik bepanthol pişik kremi, alt açma örtüsü
(Bir tane body, hastane çıkışının alt üst takımı, şapkası, eldiveni, penye battaniye ve iki tane bez koyduk keseye hemşireye vermeleri için)
Kendime gecelik alacağım sadece eksik o kaldı sanırım. Görümcem geçen sene doğum yaptı beraber hazırladık eksik bişey yoktur inşallah 🐣

Ayrıntılı güzel bir liste olmuş Ellerine sağlık🙏🏻 birşey sorcam ben de yıkama ütüleme bitirdim ama bir aksilik olmazsa doğuma 7-8 hafta var bavula koysam havasızlıktan kokmaz mi 🧐 Bezi Dependi falan da şimdiden açmayayım dedim dolabımda bir rafı gideceklere ayırdım acil birşey olursa koyarım hemen diye siz nasıl yaptınız önceden herşeyi koyup kapatıyor musunuz 😊
ağzı açık kalıyor ama herşeyi koyuyorum. dependi paketiyle koyuyorum.

Kendim için; iki tane pijama takımı, sabahlık, çorap, patik, terlik, emzirme sütyeni, üç tane alt çamaşır, iki atlet, göğüs pedi, depend
Bebek için ; İki takım hastane çıkışı biri 5li biri 8li ekstradan bir tane uzun kollu bir tane kısa kollu body koyduk bir tanede alt üst takım, çorap, penye battaniye, nohut battaniye, müslin, ağız mendili, bebek bezi, ıslak mendil, bebek pamuğu, emzik, biberon, minik bepanthol pişik kremi, alt açma örtüsü
(Bir tane body, hastane çıkışının alt üst takımı, şapkası, eldiveni, penye battaniye ve iki tane bez koyduk keseye hemşireye vermeleri için)
Kendime gecelik alacağım sadece eksik o kaldı sanırım. Görümcem geçen sene doğum yaptı beraber hazırladık eksik bişey yoktur inşallah 🐣
dependi koyunca alt iç çamaşırına gerek olmuyor😁bebek bezi gibi çünkü

Bakayım canım teşekkür ederim lcw bana hep çok büyük geliyor hamile elbiselerinin s bedeni de çok büyük 9 ayda bile büyük olurdu terziye götürüp daralttım bedenler nasıl acaba xs alsam Nasıl olur acaba 58 kiloyum 🤔
Benim bulunduğum şehirde lcw küçük hamile reyonunda çok birşey yok o yüzden bakamıyorum sen gelince yaz bakalım bedenleri nasıl
Canım ben 62 kiloyum bi önceki lcw takımım hamile göbeğimle S beden tam olmuştu ama omuzlar az kastı. O yüzden M beden aldım bu sefer, s yi mağazaya iade ettim. Bizim burdaki mağazada da çeşit yok.hamile kıyafeti segmentinde, bana da 36 bedenler vs bi tık büyük oluyo. Ama bunlar normal pijama özel olarak hamişler için değil S olabilir bence.

Erken dogum riskim var canim doktor sürekli yat demisti en son gittigimde hersey yolunda desede yinede korkuyorum yoksa yürümek gercekten cok iyi geliyordu
Gecmis olsun canim cogu kisimizde de erken dogum riski var yahu ama herkes zmani gelince dogurcak insallah ama yurumek gercekten cok iyi geliyor banada am saglik olsun az kaldi sbretcez

Gecmis olsun canim cogu kisimizde de erken dogum riski var yahu ama herkes zmani gelince dogurcak insallah ama yurumek gercekten cok iyi geliyor banada am saglik olsun az kaldi sbretcez
Benim de erken doğum riskim var ama hala anlamadım neden var😂

Back
X