- 8 Nisan 2011
- 2.025
- 2.057
- 333
Sağa daha yakın gorunuyor dolayisiyla solda yani erkek benceHadi bana da söyleyin bakalım, cinsiyeti nedir
Vajinal ultrason görüntüsü bu
Yalnız telefonu sağa çevirip bakın ben düz çektim ama buraya yan yuklendi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağa daha yakın gorunuyor dolayisiyla solda yani erkek benceHadi bana da söyleyin bakalım, cinsiyeti nedir
Vajinal ultrason görüntüsü bu
Yalnız telefonu sağa çevirip bakın ben düz çektim ama buraya yan yuklendi
Hakkımızda hayırlısıSağa daha yakın gorunuyor dolayisiyla solda yani erkek bence![]()
Şu an ben de merak ettim içinde minnacık bir susam tanesi gibi bişey gozukuyor bi dahaki kontrolde insallah o da buyumus kalbi atiyor olur
Hakkımızda hayırlısıben şu an cinsiyetten çok diğer keseyi merak ediyorum.
Daha cinsiyete gelemedim
![]()
Evet ya belli belirsiz bir nokta var, sancı ya da kanama , lekelenme gibi olumsuz birşey de yok Allah'a şükür. Bakalım sürprizin sürprizi yumurtam ne hale gelecek cumartesiyeŞu an ben de merak ettim içinde minnacık bir susam tanesi gibi bişey gozukuyor bi dahaki kontrolde insallah o da buyumus kalbi atiyor olur![]()
Hoşgeldin canım hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler inştesekkur ederim 7+2 yim bugun itibariyle
Maşallah canımHanımlar merhaba :) bende dün bebeğimi gördüm hepinize nasip olsun inşallah :)
Bence kız gibi Canım tabi yinede rabbim hayırlısini versin inşallahBuna göre sizce ne cinsiyeti minnoşumun.vajinal usg fotosu bu
Canim bebeğini kiza benzentim benRamzi metodu diye bir sey var bebegin kesedeki vajinal ya da karindan fotosuna gore yorumlaniyor. Ben baktim erkek gozukuyor :) %85 dogruluk payi varmis ornek olarak atayim kendiminkini. Vajinal usg ile cekilmis bir foto ve kesede sağa yerlesmis. Bu aslinda solda oldugu anlamina geliyormus. Solda olanlar da erkek oluyormus.
Kaç haftalik cekildi bence erkek buBenimki sanki tam ortada canım yanılıyormuyum..
Kaç haftalik burda canimEki Görüntüle 2598653
Kız o zaman benimki hadi bakalım.
Kaç haftalikBuna göre sizce ne cinsiyeti minnoşumun.vajinal usg fotosu bu
Bende ayni durum halsiz bitkin surekli uyku hali baş donmesi ayni zmaanda kasiklarim ara ara ağrilar bebişler sağlikli olsunda değerMrb hamiş anneler bitmek bilmeyen bulanti kusma ve rutin islerimi yapamayacak kadar halsizligimle hasta gibi geciriyorum gebeligimi... Ozellikle saat 14e kadar hep yatiyorum diyebilirim. Bebisle ilgili bi sorun yok. Degerlerim tahlil sonuclarim cok iyi.ama buna ragmen bendeki durum bu.İki kilo da verdim.Siz nasilsiniz...
Hoşgeldin canım hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler inş![]()
Bence kız gibi Canım tabi yinede rabbim hayırlısini versin inşallah
Benim sabahları sadece kasıklarım şiş oluyor regl dönemi gibi ama akşam resmen kocaman bir karınGünaydın kızlar mesajları gec okuduğum için bende coguna cvb yazmakta gecikiyor umbu arada 8+5oldum bende karnım cıktı ama bu neyin karnı bilemiyorum cok hafif vardı ZTen bide her gören kız filan diyor ben erkek hissediyorum ama gönlüm de kızdan yana
sizinde cıktımı böle pantolonlarım cok dar oldugu için düğme acık geziyorum artık
![]()
Canım beta herkeste farklı oluyo adete 2 kala bende 12.09 adet günü 66.35 adetten 3 gün sonra da 335 olmuştu hatta adeti geciktiği halde 20 25 betası olan da var o döllenmeyle ve fazla mı yoksa az mı hormon salgılıyo ondana kaynaklıKızlar 130 sonrası 297 çıktı.evet 2 katından fazla ama ilerleme yavaş gitmiyor mu? Ben gecikme sonrası fırlamış bir değer bekliyordum.var mi benim gibi olan?:)