• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selamlar
2 hafta önce 7+2de kalp atışı duymuştuk 2 hafta sonra gel demişti doktorum.
Bugün 9+2deydik ve 8+3de kalbi durmus bebeğimin. Resmen fotoğrafta kafası ayakları göz çukuru vardı öyle tontisti ki bebeğim bayıldım fotoğraftan 😔
Yarın oprsyn olcgm siz hamile arkadaşlar sağlıcakla kucağınza alın inşallah 🤲🏽
Başınız sağ olsun, Allah sabır versin cennette karşılaşın meleğin 🫂

Aaa fetal dna nerede yaptırdı acaba çok merak ettim
eurofins. ama çıkmama olasılığı varmış 7-7 yada 5-5 bakıyorlarmış kromozomlara(sanırım tüm şirketler bu şekilde bakıyor) ve bir çok çeşidi oluyormuş sanırım bu sendromların. arkadaşımızınkini görebilmek için 3-3 bakmaları gerektiğini söylemiş oradaki yetkililer artık ne kadar doğru bilmiyorum ama detaylı ultrasonda buradaki en bilinen ve önerilen birisine gitmişti o da çocuktaki olmayan damarı görememiş mesela :/

Kızlar selamlar
Bugün 9+2deydik ve 8+3de kalbi durmus bebeğimin. Resmen fotoğrafta kafası ayakları göz çukuru vardı öyle tontisti ki bebeğim bayıldım fotoğraftan 😔
Selam canım başın sağolsun cok üzüldüm Allah sabırlar versin tekrarını yaşatmasın inşallah 🤲 tez zamanda sağlıklı şekilde tekrar gebelik nasip etsin inşallah 🤲 Amin 🤲

Kızlar selamlar
Allah sabir versin rabbim sağlıklı hamilelik sağlıklı bebis nasip etsin size de💕

Kızlar tüm günüm gaz sancısıyla geçince korktum başka bisey mi var diye doktora gittim çok şükür gunuyle uyumlu sağlıklıymış, yediklerimden oldu sanırım daha dikkatli olucam bundan sonra🥲

eurofins. ama çıkmama olasılığı varmış 7-7 yada 5-5 bakıyorlarmış kromozomlara(sanırım tüm şirketler bu şekilde bakıyor) ve bir çok çeşidi oluyormuş sanırım bu sendromların. arkadaşımızınkini görebilmek için 3-3 bakmaları gerektiğini söylemiş oradaki yetkililer artık ne kadar doğru bilmiyorum ama detaylı ultrasonda buradaki en bilinen ve önerilen birisine gitmişti o da çocuktaki olmayan damarı görememiş mesela :/
Çok şaşırdım ya cidden çok geçmiş olsun arkadaşınız için. Bilgi verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederimm

Kivircikist Kivircikist önemli bir sendrom ve önceden bilinmesinin önemli olmasının sebebi şu (bi arkadaşımızın başına geldiği için biliyorum). bu sendromda çocuk kalp anomalileri ve timüs bezi anomalileri ile dünyaya geliyor. yani takip açısından önemli doğumdan sonra özel takip ve kalp ameliyatı olması gerekiyor. bu arada arkadaşımızın sendromu ve kalp anomalileri fetal dna da ve detaylı ultrasonda gözükmemişti.
Bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum çok teşekkür ederim ❤️

Merhaba kızlar. 9 hafta 5 günlük hamileyim. 4 gün önce kanamam olunca progesteron hap verdi dr. Kullanıyorum ilacı ve tevekkül ediyorum. Ama kanama bugün yine oldu bi tık daha fazla şekilde birde regl ağrısı gibi ağrı var. Bulantım her gün çok olur bugün sıfır. Yarın dr uma gideceğim ama benzer durum yaşayan var mı?
Nasılsınız? Doktorla görüştünüz mü?

Kızlar selamlar progestan kullanıp yan etki yaşayan var mı? Ben de halsizlik oluyor, sürekli yorgun hissediyorum.
Benim progestandan önce neredeyse hiçbir belirtim yoktu. Kullanmaya başladıktan sonra bende de halsizlik oldu. Erkenden uyuyakalıyorum. Sadece 1 kere kahverengi akıntım oldu bir daha olmadı, kanama alanı vs yok ama doktor inatla kullandırıyor, hiç anlamadım….

Kızlar bende bugün fetal dna için kan verdim. Heyecan başladı günler nasıl geçecek bilmiyorum😂 bende panaroma plus orta paketi yaptırdım. bir de ense kalınlığı 2 mm kısmına sınırda dedi kanımı alan hemşire. O biraz canımı sıktı umarım hepimizin sonuçları tertemiz gelir 🙏🏻

Kızlar bende bugün fetal dna için kan verdim. Heyecan başladı günler nasıl geçecek bilmiyorum😂 bende panaroma plus orta paketi yaptırdım. bir de ense kalınlığı 2 mm kısmına sınırda dedi kanımı alan hemşire. O biraz canımı sıktı umarım hepimizin sonuçları tertemiz gelir 🙏🏻
Kuzum kötü düşünme sakıın 2mm kötü değil ki 3mm üstünde risk artıyor sakın öyle düşünüp canını sıkma bebişin içerde büyüyor. Hadi bakalıım inşallah tertemiz çıkar sonuçların 🥹🥰

Back
X