Canım 7. Haftaya girdim ben .duyulur evet.benim vajinal ultrasonla baktı kalp atışına.Kacinci haftadasin ben 6+6da gidecegim duyulurmu acaba kalp atislari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 7. Haftaya girdim ben .duyulur evet.benim vajinal ultrasonla baktı kalp atışına.Kacinci haftadasin ben 6+6da gidecegim duyulurmu acaba kalp atislari
Neden vajinal ustten cikmadi mi kalp atişiCanım 7. Haftaya girdim ben .duyulur evet.benim vajinal ultrasonla baktı kalp atışına.
Canım bende bir sayfa öncesinde tam bunu yazdım...benimde 0.0029 cıktı tsh degerim..bende yarın dahiliyeye gidicem..bunu ihmal etmemek lazımMerhaba arkadaşlar,
Aç karnına kan verip hormonlarına bakılan var mi acaba benim tiroid hormonum 0.040 çıkmış ama düşük dedi biraz doktor yarın dahiliyeye gideceğim çok korkuyorum bir sorun olur mu diye
Evet canım ama yüksekliği daha büyük sorun oluyormus düşüklük öyle sorun Olmuyor galiba devlet hastanesine aldım randevu ama bakalım beğenmezsem başka doktora gideceğim 11.30 da randevum yarın haberleşelim senin kaç daCanım bende bir sayfa öncesinde tam bunu yazdım...benimde 0.0029 cıktı tsh degerim..bende yarın dahiliyeye gidicem..bunu ihmal etmemek lazım
Merhaba arkadaşlar,
Aç karnına kan verip hormonlarına bakılan var mi acaba benim tiroid hormonum 0.040 çıkmış ama düşük dedi biraz doktor yarın dahiliyeye gideceğim çok korkuyorum bir sorun olur mu diye
Hangi hastane canım...benimde 10.30 daEvet canım ama yüksekliği daha büyük sorun oluyormus düşüklük öyle sorun Olmuyor galiba devlet hastanesine aldım randevu ama bakalım beğenmezsem başka doktora gideceğim 11.30 da randevum yarın haberleşelim senin kaç da
Dahiliye ye yarın randevu aldım eğer sonuç çıkmazsa ordan özele gideceğim hemen korkuyorum ya birşey olursa diyeBen de aç karnına yaptırıyorum tsh ı doktorum öyle diyor. Endokrine git hemen müdahale ederler
Şehir hastanesine aldım canımHangi hastane canım...benimde 10.30 da![]()
Hemen doktora git ya da ara canım hiç mi ulaşamadın proluton depot iğnesi yaptır bir tane, kanama ille kötü birşey olduğu anlamına gelmiyor benim de 26 saat durmaksızın kanamıştı ama sorun olmadıCanım demin banyoda avuç içi kadar pıhtısız parlak kan geldi çok korkuyorum galiba düşecek yarın doktora gidicem bakalım neler oluyo
İlk haftalarda düşüyor gebelikten dolayı demişti doktorum ki benim normalde yüksekti sonra toparlıyor hızlıca, doktorun yönlendirir zaten en güzel şekilde endişelenmeDahiliye ye yarın randevu aldım eğer sonuç çıkmazsa ordan özele gideceğim hemen korkuyorum ya birşey olursa diye
Öyle mi aman çok şükür öyle olsun canım yaİlk haftalarda düşüyor gebelikten dolayı demişti doktorum ki benim normalde yüksekti sonra toparlıyor hızlıca, doktorun yönlendirir zaten en güzel şekilde endişelenme
Kızlar bizim neden listemiz yok en baş sayfada? Öteki konularda hep liste yapılmış ve güzel duruyor. Bulunduğumuz şehirler falan yazılı olsa, doktor vs konusunda yakınımızdakilerden daha detaylı bilgi alabilirdik.![]()
Bizde yapalım ama nasıl yapılacakEvet onu bende farkettimdoğum tarihleri cinsiyet hepsini yazmışlar ne güzel bizde yok...
Bizde yapalım ama nasıl yapılacak![]()
Merhaba, burada bulantısı olmayan bir sürü anne adayı var siz böyle yazınca endişeleniyoruz. İyi niyetle yazdığınızı biliyorum ama hormonlardan kaynaklı herşeyi kafaya takıyor insan. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
12.hafta don canım iskelet sistemi artık tamamlanıyo.Kızlar merhaba, birşey sormak istiyorum. Dr folik asiti ne zaman kesin dedi size? Bide benim elimdeki folik asit bitmek üzere marla önerisi olan var mı?
Son yazmaya çalıştım ben folidoce kullanıyorum.12.hafta don canım iskelet sistemi artık tamamlanıyo.