- 21 Şubat 2020
- 1.707
- 2.660
- 63
- 43
Arzu hanımda sorun yoktu canım hatta gayet memnun kaldım çok tatlı bir bayan az önce görüştüm hatta telefonda tahlillerimi değerlendirdi..sorun jimerdeydi tahlil ücretlerinde yani o yüzden tekrar saglik ocagina gidip tahlillerimi orda yaptirdim..700 tl tahlil ücretimi olur AllasennAnlamadım arzu hanımda ne sorun vardı. Genelde memnun herkes o bayandan. Valla ben de aile hekimime pek güveniyordum ama yaptı beni hemen covid.
Biz o kıvamı bulmak için 5 mama değiştirdikKızlar sizin bebislerde böyle ishal gibi sıvı kakami yapiyor bir sesli yapıyor dksinda kiyafetine geciyor sulu oldugu icin normal mi bilemedim biz 33 günlük olduk ne zaman düzelecek
verme ateş düşürücü. aşı sonrası ateş olursa ver. vücut aşı içindekilerle savaşmayı öğrenmeli. önermiyor birçok doktor aşı öncesiHemşire bana gelmeden 1 saat önce calpol ver gel dedi birde birgun once banyo yaptir dedi birkac gun banyo yapmayacak dedi agrisi ve atesi olur dedi
bizimki de ishal gibi ama taneli hepKızlar sizin bebislerde böyle ishal gibi sıvı kakami yapiyor bir sesli yapıyor dksinda kiyafetine geciyor sulu oldugu icin normal mi bilemedim biz 33 günlük olduk ne zaman düzelecek
Çok uçma bebek acıktıBende bıraktım bi kaç saat önce şuan göklerde kartalgibiyim
Ya sana yazacaktım tek nasıl gitti diye pofff yorucu olmuş sanırım
Vallahi sıyırmamak için zor tutuyorum kendimi dün saat 10 da yemek yedi oda 3 kere sofraya oturup kalktım oğlum traş olmuştu onu babası gelşnce yıkadı tüm gün öyle durdu kuzum..Allah kolaylik versin canim biz tekiyle zor bas ediyoruz sen ikiyle
Benimkide beni havada kaptıÇok uçma bebek acıktıbenimkiler hoop anne nereye daha karpuz kesecektik dediler de geri döndüm
Bu arada aptamil prosyneo mama bize iyi geldi bu sabah ikisi birden kakasını yaptı ve şükürler olsun katı değildi zeytinyağıda kullanmadım kaç gündür..
Bende aynıyım cok useniyorum ama sagmamız lzm bos gogus daha cabuk doluyor sut uretimi icin uyarmıs oluyoruzBu arada kızlar yanlış mı yapıyorum bilmiyorum gece alarm da kursam kalkamıyorum 6 saat boyunca göğüslerim o şekilde bekliyor uyanınca hemen sağıyorum. Normalde 3 saate bi kalkıp sağmak istiyorum ama yorgunluktan bayılmış gibi uyuyunca uyanamıyorum. 3 saatte bi sağarak aldığım süt miktarıyla 5-6 saatte alacağım sür miktarı arasında fark olur mu acaba ? Bu göğüsler kaç saatte max seviyesinde doluyor acabaZaten günde bi defa buzluğa süt atabiliyorum 3 saatte bi kalkabilsem daha fazla süt miktarı olur muydu ki ? Tahminlerinizi alayım hatunlar
Basın sağolsun mekanı cennet olsunBu benim de çok sinirimi bozuyor ya. Bebeğim doğdu bir şey yapamadık, 40i çıktı yapamadık ve sünnet olduk yine yapamıyoruz. Böyle minik parti davet tarzı bir şey yapası geliyor insanın. Bir kutlama yani. Içimde kaldı cidden.
Hadi bunları geçtim. Dün ananemi kaybettik, cenazesine gidemedim.
Düzelsin artık her şey.
Normal şişlik iniyor 2 güne.Sünnet anneleri benim oğlum da dün sünnet oldu bugün sanki pipisi birazcık şiş gibi normal mi inecek mi doktoru aramalı mıyım sizce sonuçta bir işlem gördü normal gibi de geliyor değil gibi de geliyor kafayı yicem
Bizin de 34 gün oldu aynı sekilde sesli ve ishal gibi anne sütü olduğu için sanırımKızlar sizin bebislerde böyle ishal gibi sıvı kakami yapiyor bir sesli yapıyor dksinda kiyafetine geciyor sulu oldugu icin normal mi bilemedim biz 33 günlük olduk ne zaman düzelecek
O neymiş öyle 700 tl. Ben de geçmezse arzu hanıma giderim diyordum ama tahlilleri duyunca vazgeçsem mi diye düşündüm. Dün akşamdan beri antibiyotik alıyorum ama bugün düne göre daha kötüyüm sanki. Neyim var bir belli olsa. Sana ne dediler? Dorun neymişArzu hanımda sorun yoktu canım hatta gayet memnun kaldım çok tatlı bir bayan az önce görüştüm hatta telefonda tahlillerimi değerlendirdi..sorun jimerdeydi tahlil ücretlerinde yani o yüzden tekrar saglik ocagina gidip tahlillerimi orda yaptirdim..700 tl tahlil ücretimi olur Allasennhepsini yaptirdim dün bedava
Covid evdeki bebegi etkiledi mi acaba ?Kız altın düştü bu ara aslında tam sırası ama bu firüs elimizi kolumuzu bağlıyo iştebi kerecik bişi olmaz dedim getirdiği çeyrek covid testine gitti kadının gelen gideni götürdü daha da istemem
BEnimkiside ayni ya ayy diyorum ya memem olsa agzinda yanmistim diye biraz daha cekse emzikten sut getirecek resmenBenimki emziği yanlızca sancısı varken alıyor..ama nasıl emiyor o anda keşke görseniz... sanki birşeyden hıncını alır gibi çiğniyor o an memem olsa ağzında vay haline dehşet içinde izliyorum emişini
Her emdiginde kusuyor ya hemen kusuyo ya da daha sonra anlamadım ben ya gazına iyi geliyor sanki bu seferde kakasını yapamıyor çok zorlanıyor
Kızlar sizin bebislerde böyle ishal gibi sıvı kakami yapiyor bir sesli yapıyor dksinda kiyafetine geciyor sulu oldugu icin normal mi bilemedim biz 33 günlük olduk ne zaman düzelecek
Herkesin ki aynıysa normal sanirim 40.mizda gidecegiz doktorumuzada sırtından çıkıyor kakasiGayet normal bizimki de ishal gibi yapıyor. Bir gün doktora denk geldi, kakayi da görmüş olduk hayet normal dedi.
Bence ek gıdaya geçişte katılaşır.
Sevindim canim korkuyordum acaba ishal mi diyeGeçen kontrolde bize doktorumuz sarı ve cıvık olmasını isteriz gayet normal dedi yani canım bize o şekilde olmasını
Benimkide oylr canim 40miz çıkınca gidecegiz doktora onda sorucam bekliyorum tesk ederim bilgiler icin arada mama veriyorum ondada ayni benim sutumle alakasi yok ona sevindimBenimkide cok sesli yapiyor be su gibi cogu zaman beline kadar oluyor ve esyalarida batiriyor doktora soyledim.ishal.olmasi icin 6 kez ve uzeri olmali dedi zaten sivi aliyor normal suli olmasi dedi ama ilk zamanlar bu kadar su gibi degildi yani cok iyi hatirliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?