- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
Bizimkide almıyor emzik o yüzden zor uyuyor 1 saat salla babam salla memede uyutayım diyorum sonra gaz alayım derken uyanıyor bgn kiraz emzik aldım ama onuda tutmadıtutuyor geri bırakıyor öle uzun uzun emmiyor malesef
Tabi ki uyumadı. Sallıyorum şu an hala uyumadı ben uyudum o uyumadı5 dk sonra durum bildirimi bekliyorum
Ondanda baba olmaz ozaman sen tek basına yapmadınki coxugu senin nasıl sorumlulugun varsa cocuguna karsı onunda var cok kolay zannedigor heralde cocuk bakmayı bigün bırakıp gidiceksin bakalım bakabilcekmi yanlıs anlama ama merhamet vicdan olucak ya eşlerde senin o hallerini görünce anlatınca üzülcek nebileyim sende haklısın yaptıkların yasadıkların kolay degil evlilik fedakarlık istiyormuş yeri geldiğinde eşim kalkıyor sabaha kadar ben uyuyorm bazen ben kaldırmıyorm onu dinlendiriyorumYa benm psikolojimi bozdu gercekten cok agır konusuyor kendimi sorguluyorum benden anne olmazmıs en basından beri zoruma gidiyormus benm yaptıgımı bakıcı getirsen oda yaparmıs ekstra bsy yapmıyor muşum bu tarz konusma lar adam beni unuttu resmen.. En son afedersin iz napım Baska totomu mu yırtayım dicem ama oda yırtıldı ZTen daha napım dedimcok sinir oluyorum bu konusma lar yeni dogum yapmıs biri için cok agır daha herseye karısmasını filan geciyorum yani
27ekimde başvurduk. 19kasımda alma aşamasına geldiBenimki hala basvuru asamasinda gorunuyor. Ne kadar surede sonuclandi?
Bende sallıyorm sinir oldum artıkTabi ki uyumadı. Sallıyorum şu an hala uyumadı ben uyudum o uyumadı
Bende dün gece benim etkisiz elemanı evden kovasım geldi anasının yanına çok gözüme batıyiValla sana hayranım masallah deyim de senn yerinde olsam 3 tane bebe yaparım boy boy takılırlaray bende anlasma yapcam artık cok yoruluyorum Bi gün ben Bi gün eşim baksın ben böle söylenince kötü anne oluyorum benm koca sıkıntılı cocuk olunca Baska biri cıktı içinden yakında boşamazsam iyi en son dün gece kovdum evden gitmedi
doğum sonrası 5sene içerisinde alabiliyorsun. eşin kamuda mı?Benimde esim adina isyeri basvurusunu yapti 1ay oldu hala edevlette hic gozukmuyor bile acaba basvurumu yapmayi unuttular ne kadar suresi var acaba
Neee 5 çocukmuSenin keyif anlayışın diğer ikiliye ceviz fındık kırmak mısana 5 çocuğun olsa da koymaz canım ben kahvemi aldım müziğimi açtım kitabımı da aldım koltuğa yayıldım baktım uykum geliyor foruma bakayım dedim yatağa gitmeden bendeki keyif anlayışı da bu o yüzden bana bir çocuk bile fazla
Bnmki uyudu ama bgn erken uyanacak kesin fazla emmeden uyudu sükür besiği ayagım la sallıyorum telde yazıscam diye ayagım koptuTabi ki uyumadı. Sallıyorum şu an hala uyumadı ben uyudum o uyumadı
Ya benm eşimde cok düşünceli vicdanlı biri yardım da eder etmeyede çalısıyor aslında ama cocuk konusunda p. Kunu cıkardı He bakmaya cslısıyor ama beceremiyorda daha altını bile değişemedi kucagına alır susturamaz Bi gaz alıyo işte kayda değer bende tanıyamıyorum bu kdrını beklemiyordum asırı stresliyim onun yüzünden bide cocuk kucagımda kavga ediyoruz o sekilde cunkü cenesi hiç kapanmıyor benide çirkefleştirdi böle giderse sonumuz hayır olsunOndanda baba olmaz ozaman sen tek basına yapmadınki coxugu senin nasıl sorumlulugun varsa cocuguna karsı onunda var cok kolay zannedigor heralde cocuk bakmayı bigün bırakıp gidiceksin bakalım bakabilcekmi yanlıs anlama ama merhamet vicdan olucak ya eşlerde senin o hallerini görünce anlatınca üzülcek nebileyim sende haklısın yaptıkların yasadıkların kolay degil evlilik fedakarlık istiyormuş yeri geldiğinde eşim kalkıyor sabaha kadar ben uyuyorm bazen ben kaldırmıyorm onu dinlendiriyorum
Benimki daha bebekleri tutamıyor dün bana verirken nerdeyse düşürecekti sakar şakirr..Oh ne güzel komikler cidden bugün eşim ben yemek yerken bebeği oyalıyordu durmadı bi baktım almış ayağında sallıyor 10 dakika olmadı off bacaklarım ağrıdı diyorbize annelik gücü mü geliyor ne
Valla ben kovdum da gitmiyorlar ki nereye gidecek anasın olsa anasınada gitmez önünde tartısmak bile istemiyo anası üzülürmüş böle seylere bak bak biz üzülmğyomuyuzBende dün gece benim etkisiz elemanı evden kovasım geldi anasının yanına çok gözüme batıyi
Ya benm psikolojimi bozdu gercekten cok agır konusuyor kendimi sorguluyorum benden anne olmazmıs en basından beri zoruma gidiyormus benm yaptıgımı bakıcı getirsen oda yaparmıs ekstra bsy yapmıyor muşum bu tarz konusma lar adam beni unuttu resmen.. En son afedersin iz napım Baska totomu mu yırtayım dicem ama oda yırtıldı ZTen daha napım dedimcok sinir oluyorum bu konusma lar yeni dogum yapmıs biri için cok agır daha herseye karısmasını filan geciyorum yani
Aa iyiymiş bana 50 gün sonra dediler27ekimde başvurduk. 19kasımda alma aşamasına geldi
bana da öle demişlerdi de e devlette ödeme durumunda görünce sordum dün için alabilirsiniz dedilerAa iyiymiş bana 50 gün sonra dediler
Pöhhh kendisi baksın o zaman bebwk acıkınca ver kucağına al doyur de bakim napıcakYa benm psikolojimi bozdu gercekten cok agır konusuyor kendimi sorguluyorum benden anne olmazmıs en basından beri zoruma gidiyormus benm yaptıgımı bakıcı getirsen oda yaparmıs ekstra bsy yapmıyor muşum bu tarz konusma lar adam beni unuttu resmen.. En son afedersin iz napım Baska totomu mu yırtayım dicem ama oda yırtıldı ZTen daha napım dedimcok sinir oluyorum bu konusma lar yeni dogum yapmıs biri için cok agır daha herseye karısmasını filan geciyorum yani
Tabi kiUyudumu canım
Tabi ki uyumadı lütfen hakaret kabul ederimUyudumu canım
Memesi olsa sütü olsa bakarmıs... Buna ne derler tahmin edersiniz işte 5 dkka tutsa bu meme arıyor bu aç bilmem ne susturamıyor ama lafa gelince herseyi bilirPöhhh kendisi baksın o zaman bebwk acıkınca ver kucağına al doyur de bakim napıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?