- 6 Mayıs 2018
- 1.483
- 1.671
- 63
- 33
Tamam çok teşekkür ederim inşallah bir an önce geçer ya. Çok zor bir durum meme saati gelmesin diye bakıyorum artıkCanım hangisinin iyi geldiğini deneyerek bulacaksın TEk TEk dene bakalımtabikide emzirebilirsin bundan sonra yara iyileşse de emme sonrası meme ucunu sütünle sil bebeğin tükürük salgısı da yaraya sebep oluyor kalkan tam tersi göğüs pedi ya da südyene göre hava almasını sağlar bir de krem falan sürünce emmesi güzel oluyor yoksa tüm kıyafetler krem oluyor
Lansinoh la kalkanı bi arada kullanma ben de oyle yapıyordum iyileşmiyor krem surunce acık bırak en iyi sutunu surme geldi bana acıkta bırakıyorum birde sagma bosaltmıyor simdi en cok onu emzirmen lzm yarada varya mastit vs olmasın ben acıya dayanamayınca kolumu ısırıyorumKızlar çok yardımınıza ihtiyacım varIki gün üst üste sol göğsümü saymak zorunda kaldım çok şiştiği için. Ondan sonra gogus ucumda bir yara oldu. Sagmaya yordum ben de.
Canım inanılmaz acıyor. Emzirme saati gelecek diye soğuk yerler döküyorum. Ne yapmam gerekiyor ya. Gümüş kalkan var ve ek olarak lansinoh krem sürüyorum. Işkence gibi. Hep sağ memeyi de kullanamam o zaman şişiyor iyice yaralı olan. Lütfen bir çözüm söyleyin ya mahvoluyorum.
Hanımlar merhaba,ben 35 haftalık hamileyim.Aralık anneei olacağım inşallah buraya yazmamın sebebi.Doğum yapmış anneler olarak deneyimlerinizi paylaşır mısınız? ister istemez heyecan yanında korku stres ve tedirginlilte var Sezeryan zor mu belden aşağı anestezi mi iyi yoksa komple bayıltılmak mı?Normal doğum nasıl bir deneyim?Aklımda deli sorular
Evet ama devlet iscisi gibi bisey memur degil tam olarak canim
Genel anestezi sezeryan oldum cok rahattı hiç sorun yasamadım cok sukur ilk gun zor oluyor sadece biraz agrı sersemlik vs ertesi gun normale donmustumHanımlar merhaba,ben 35 haftalık hamileyim.Aralık anneei olacağım inşallah buraya yazmamın sebebi.Doğum yapmış anneler olarak deneyimlerinizi paylaşır mısınız? ister istemez heyecan yanında korku stres ve tedirginlilte var Sezeryan zor mu belden aşağı anestezi mi iyi yoksa komple bayıltılmak mı?Normal doğum nasıl bir deneyim?Aklımda deli sorular
Kızlar çok yardımınıza ihtiyacım varIki gün üst üste sol göğsümü saymak zorunda kaldım çok şiştiği için. Ondan sonra gogus ucumda bir yara oldu. Sagmaya yordum ben de.
Canım inanılmaz acıyor. Emzirme saati gelecek diye soğuk yerler döküyorum. Ne yapmam gerekiyor ya. Gümüş kalkan var ve ek olarak lansinoh krem sürüyorum. Işkence gibi. Hep sağ memeyi de kullanamam o zaman şişiyor iyice yaralı olan. Lütfen bir çözüm söyleyin ya mahvoluyorum.
Benimde esim adina isyeri basvurusunu yapti 1ay oldu hala edevlette hic gozukmuyor bile acaba basvurumu yapmayi unuttular ne kadar suresi var acaba
Her gece 1 buçuk 5 buçuk arası böyleyiz gündüz de mışıl mışıl uyuyo uyku arası besliyorum. Gece ile gündüzün yerini değiştirebilirsem büyük işler başarıcamCanım tam olarak aynısı 2 den bu yana
Aynen walla lohusalık bitti sanıyor ilk basta da yaptı smdi de yapıyor bende ilk zaman göre alıstım ama hala tam değil nöle herseyde kısıtlanmak biraz alt üst etti beni sanırım bide öle üstüme geldikçe dahada gıcıklasıyorum inş bendede gecer
Biz kıyamıyoruz ama onlar bize kıyıyor benimki halen normal mesaide calisiyor ama hicbir is yapmiyor azcik cocuk tutuyor kolum agridi diyor alıştı ben herseyi yapiyorum gecede kaldirmiyorum ise gidiyor diye hatta aglarda uykusu bölünür diye oturma odasina gidiyoruz
Bende sürekli işçi diye geçiyorum. Daha kadroda bile değilmişiz meğersemah keşke diplomaya göre memurluk verseler yine
Avent dha iyi ama lansinohta iş görürAvent pompa mi lansinoh pompa mi? Avent (eski model) kullandim ve memnun kaldim ama lansinoh onun yari fiyati. Kararsizim.
Ben artık oturarak uyuyorum emzirme yastığından destek alarak kucağımda da bebeğimi uyutuyorum yoksa yatağa koy al koy al emzir koy sinirlerim bozuluyor . Arada bir uykum çok yoksa tolere edebileceksem yatağına koyuyorum ama en fazla yarım saat sürüyor durması yine senin minik 4 saat uyumuş neysekiKorkunç bi geceydi. Kolumda uyudu bıraktım uyandı. Yerinde uyutmaya çalıştım dalamadı. Saat 3 te uyudu sürekli inledi ses çıkardı uyuyamadım. Geri de 7 de kalktı
Bende oyle hayal kuruyodum umdugum gibi olmadıHer gece 1 buçuk 5 buçuk arası böyleyiz gündüz de mışıl mışıl uyuyo uyku arası besliyorum. Gece ile gündüzün yerini değiştirebilirsem büyük işler başarıcam
Ciddi misin ? O zaman senin süt fazlaBen 6 saat beklesem mastit olurum
Sut miktarı emzirmeyle artar diyorlar bebek uyaracakki artsın ben gece uyandırıp emzirince ertesi gun daha cok sutum oluyor doktor gogusler akıllanıyo ihtiyaca gore uretiyor diyo sen surekli 6 saat tutuyorsan ondan dolmuyor olabilirCiddi misin ? O zaman senin süt fazlabenim göğüsler ancak dolmuş oluyor.
Kızlar azda olsa bu şekilde oğluma daha mama vermeden doyurmaya çalışıyorum gerçi aç olsa çocuk ağlar uyumaz dimi ? Birde sütümüz hep bu şekilde mi devam edecek yoksa azalıp veya artacak mı ? Çünkü artık bebeklerimiz daha çok süte ihtiyaç duymaya başlıyorlar süt miktarı bu şekilde kalırsa takviye gerekecek.
Avent cok pahali. O yuzden emin olamiyorum.Avent dha iyi ama lansinohta iş görür
Yok sadece gece 5-6 saat emzirmiyorum o sürede uyuyorum eşim uyanıp bebeği besliyor yoksa hiç uykumu alamıyorum. Gündüz de nerdeyse 1 saat arayla emziriyorum oğlum sürekli emmek istiyor emzirip bırakıyorum geri meme istiyor o yüzden gündüz hiç süt birikmiyor.Sut miktarı emzirmeyle artar diyorlar bebek uyaracakki artsın ben gece uyandırıp emzirince ertesi gun daha cok sutum oluyor doktor gogusler akıllanıyo ihtiyaca gore uretiyor diyo sen surekli 6 saat tutuyorsan ondan dolmuyor olabilir
4 saat ama o 4 saatte de saat başı uyandı. Korkuyorum kucağımda uyurken bir şey olur diyeBen artık oturarak uyuyorum emzirme yastığından destek alarak kucağımda da bebeğimi uyutuyorum yoksa yatağa koy al koy al emzir koy sinirlerim bozuluyor . Arada bir uykum çok yoksa tolere edebileceksem yatağına koyuyorum ama en fazla yarım saat sürüyor durması yine senin minik 4 saat uyumuş neyseki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?