2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tamam çok teşekkür ederim inşallah bir an önce geçer ya. Çok zor bir durum meme saati gelmesin diye bakıyorum artık

Lansinoh la kalkanı bi arada kullanma ben de oyle yapıyordum iyileşmiyor krem surunce acık bırak en iyi sutunu surme geldi bana acıkta bırakıyorum birde sagma bosaltmıyor simdi en cok onu emzirmen lzm yarada varya mastit vs olmasın ben acıya dayanamayınca kolumu ısırıyorum yeri tekmeliyorum emdikce azalıyor acı

Ben normal doğum isterken sezaryen yapmak zorunda kaldım. Hepten uyumak istemedim bebeğimin ilk anını göreyim diye. Ama yine de uyumuşum. Insan göreyim diye belden aşağısını uyulturuo sonrada uyur mu ya
Doğuma güle oynaya girdim. Hiç doğum korkusu olmadı . Sezaryen olduğu içşn Tabi. ( Ama sen istiyorsan ve uygunsa vücudun sağlığın, normal doğum tabiki daha iyi bence.) sezaryede Tabi sonrasında bir iki hafta zorlanıyorsun Ama o da kişiden kişiden göre değişiyor.
Bakacak yarsım edecek birilerin var mı? Yoksa da bulmaya çalış. Ilk zamanlar şart. Bi de korseni hazırla. Ben yanlış almılım. Tekrar büyüğünü almak zorunda kaldım.

Genel anestezi sezeryan oldum cok rahattı hiç sorun yasamadım cok sukur ilk gun zor oluyor sadece biraz agrı sersemlik vs ertesi gun normale donmustum

Kuzum madecasol diye bi krem var çok iyi geliyor yaralara. Bildiğim kadarıyla lanisoh yara iyileştirici değil yara olmasnı önleyici bi krem. Yani yanlış bilmiyorsam yarayı iyi edecek bir yapısı yok.
Bir de kalkan konusuna gelirsek ben avent in plastik kslkanlarını kullanıyorım, hem hava alıyor, hem acımasınu engelliyor.

Göğüs yarası inabılmaz acıtıyor, Bende çığlık ata ata, dilimi dilimi sıka sıka emziriyordum

Umarım faydam olmuştur

Ben adama uyuz oluyodum resmen yaa duzelir insallah seninki de

Kiyicaksin valla ben bazen gece gazini almak icin uyandiriyorum cok rahata alistirmamak lazim

Bende sürekli işçi diye geçiyorum. Daha kadroda bile değilmişiz meğersem ah keşke diplomaya göre memurluk verseler yine

Esimde ayni sekilde gozukuyor sizin kurum mu basvurdu odeme icin

Ben anlamıyorum gazını çıkarıyor ıkınıyor ağlıyor iki gündür kaka yapmadı gözler kulak çubuğu denedim diyorum ama sizin bebeklerde kulak çubuğu icine giriyor mu makat darlığı falan mı var acaba

Korkunç bi geceydi. Kolumda uyudu bıraktım uyandı. Yerinde uyutmaya çalıştım dalamadı. Saat 3 te uyudu sürekli inledi ses çıkardı uyuyamadım. Geri de 7 de kalktı
Ben artık oturarak uyuyorum emzirme yastığından destek alarak kucağımda da bebeğimi uyutuyorum yoksa yatağa koy al koy al emzir koy sinirlerim bozuluyor . Arada bir uykum çok yoksa tolere edebileceksem yatağına koyuyorum ama en fazla yarım saat sürüyor durması yine senin minik 4 saat uyumuş neyseki

Her gece 1 buçuk 5 buçuk arası böyleyiz gündüz de mışıl mışıl uyuyo uyku arası besliyorum. Gece ile gündüzün yerini değiştirebilirsem büyük işler başarıcam
Bende oyle hayal kuruyodum umdugum gibi olmadı gece uzun uyuyunca gunduz memeye yapısık yaşıyo mhvoluyo gogusler yine gece zorla uyandırmaya basladım

Ben 6 saat beklesem mastit olurum
Ciddi misin ? O zaman senin süt fazla benim göğüsler ancak dolmuş oluyor.
Kızlar azda olsa bu şekilde oğluma daha mama vermeden doyurmaya çalışıyorum gerçi aç olsa çocuk ağlar uyumaz dimi ? Birde sütümüz hep bu şekilde mi devam edecek yoksa azalıp veya artacak mı ? Çünkü artık bebeklerimiz daha çok süte ihtiyaç duymaya başlıyorlar süt miktarı bu şekilde kalırsa takviye gerekecek.

Son düzenleme:
Sut miktarı emzirmeyle artar diyorlar bebek uyaracakki artsın ben gece uyandırıp emzirince ertesi gun daha cok sutum oluyor doktor gogusler akıllanıyo ihtiyaca gore uretiyor diyo sen surekli 6 saat tutuyorsan ondan dolmuyor olabilir

Sut miktarı emzirmeyle artar diyorlar bebek uyaracakki artsın ben gece uyandırıp emzirince ertesi gun daha cok sutum oluyor doktor gogusler akıllanıyo ihtiyaca gore uretiyor diyo sen surekli 6 saat tutuyorsan ondan dolmuyor olabilir
Yok sadece gece 5-6 saat emzirmiyorum o sürede uyuyorum eşim uyanıp bebeği besliyor yoksa hiç uykumu alamıyorum. Gündüz de nerdeyse 1 saat arayla emziriyorum oğlum sürekli emmek istiyor emzirip bırakıyorum geri meme istiyor o yüzden gündüz hiç süt birikmiyor.

4 saat ama o 4 saatte de saat başı uyandı. Korkuyorum kucağımda uyurken bir şey olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…