2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gerçekten yarıyormu bende alayım ya nerden aldınız benimde sütüm azaldı bebeklerde az olunca emmek istemiyor sütüm hepten gidecek diye korkuyorum
Ben bizim bakkaldan aldım tatlım vefa bozasıydı.Yanlış hatırlamıyosam A101 dede görmüştüm.

İlk okuyunca pişirmek için balkona koydum sandım kafama gelbörek yaktım aynı gün iki kez ama şimdi inat ettim kızı babaya bıraktım hava almaya çıktım çıkmadan 10 kez uyandı ama pes etmedim ben kazandım hissetti resmen

Dün gece oğlum acıkınca 6 gibi uyanıp ağlamaya başladı eşim hemen oğlumu yataktan alıp salona götürdü sonra yavaşça yatak odasının kapısını kapattı ben uyanmayayım diye oğluma anneyi uyandırmayalım diyor ama ben uyanıktım iş kalır üzerime diye gözü açmıyordum
Eşimin hakkını yemek istemiyorum doyurmak hariç bebekle benden daha çok ilgileniyor ama eşimde çok dır dırcı ya benden daha çok trip yapan birisi

Kesinlikle babalar da lohusalık yaşıyor kafalarında

Teşekkür ederim canım bende alayım evde yapılırmı diye tarifine baktım da maya lazımmış birde 2, 3 gün sürer yapması
Evet yapılyor anneannem yapardı biz küçükken ben bugün mayalıycam bakalım becerebilecekmiyim şişesi 16 tl pahalı değil pek ama yinede taktım kafaya yaparım diye.

Sen yeni evlisin zamanla alışıcan dinliyomuş gibi yap başka şeyler düşün arada evet he he falan deki dinlemiyosun sanmasın zamanla bıkıp bırakır.Tepki alınmayan davranışlar zamanla sönüyo.

Ben yara döneminde her emzirmeden sonra birini sürdüm kantaron yağıyla lansinohun kreminin bir de philipsin hava alan kalkanını kullandim hem hava aliyor hem nemli kaldığı için yumuşak kalıyor hem bir yere yapışmıyor göğüs ucu. bir de şuan içinde toplanan sütü gün sonuna kadar biriktirip akşam eşime veriyorum bikac saat bebekle ilgileniyor ve o sütü kullaniyor bi reset atmış oluyorum ben de bikac saat kaygısız uyuyabiliyorum. Yani iyi ki almışım dediğim şeylerin başında oldu

Sen yeni evlisin zamanla alışıcan dinliyomuş gibi yap başka şeyler düşün arada evet he he falan deki dinlemiyosun sanmasın zamanla bıkıp bırakır.Tepki alınmayan davranışlar zamanla sönüyo.
Ay ben 2 yıllık evliyim gerçi 13 yıldır birlikteyiz de ben bayağıdır dinliyormuş gibi yapıyorum artık yemiyor başından savmak için tamam deme bana diyor

Ben dolandım kuaföre gittim aktara da uğradım kız güzelce uyumuş maşallah arada pışpışladım o sayede uyudu diyor eşim uyurken bir de video cekmiş uykuda kaka yaparken bol sesli gören de o yaptırdı sanır nasıl mutlu gerçi uyanınca 10-15 kez alttan pırt yaptırdı hakkını yemeyeyim nereden biriktirdiyse o kadar gazı içinde kuzum kiraz çekirdeğiyle uyutunca hem uzun uyuyor hem kalkınca bayağı gaz çıkartıyor kızlar belki size de faydası olur

Bütün tahlillerim temiz çıktı..karacigerde de birşey yok..bir tek idrar kaldı ona baktırcam bi ara ama doktorun demesine göre stres diyor farkında degilsin ama agır etkilenmişsin vücut tepki vermiş diyor..üzüntüye bağlıymış yani
Covid evdeki bebegi etkiledi mi acaba ?
Bir gün ateşlendi ama hemen düştü ateşi .onun dışında huzursuz oldu bir kaç gün başka da bir belirti görmedim
Kızlar bozayı kim söylemişti hatırlamıyorum ama Allah razı olsun bikaç gündür sütüm az gibiydi dün akşam 1 bardak boza üstüne 1 litre su içtim sütüm arttı.
Ya süt olsun diye içtim o bozayı zorla ama
Allahım yarabbim nasıl içiyonuz yaa çok fena bişeymiş..zaten işe de yaramadı bende gram süt yapmadı

Ben bu halde kocayı boşamaya çalışıyorum bende kovmuştum markete gitmiş benim çok sevdiğim bi tatlı var ondan almış getirdi beraber yedik
Senin koca cennetlik kız iyi bulmuşsun bu devirde valla sen benden de fenasın bende biraz cekilmesi zorumdur alttan almam pek ama oda alttan almıyor sonunda yine gönül almaya gelen o oluyor ama

Yaz yaz sohbetin güzel ben zevkle okuyorum sorun değil aslında zaten bende tüm sorumluluğu alıp herseyi yalamaya calısan biri değilim tam tersi ona yaptırmaya çalıstıgım için kaçtıgımı düşünüyor işte

Aman boşver bazen benimki de diyor sürekli bana iş kitliyorsun ayakta olmaya korkuyorum valla gece tek alamıyorum diye altını kaka yapınca diye kaldırıyordum içten içe ben uyanıksam o da uyansın diyordum yalan yok yapamadığımdan değilbaktım sabah alıp gidiyor uyutuyor beni ellemiyorum artık ama iki üç gün kız da üzerime bol pırtlı kakalar yapınca mecbur kaldırdım kız babayı istiyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…