Kuzum hemen etkisini gösteriyormu? Bazen benimkilerde hiç durmuyor hemen etkisini gösteriyorsa alıcam 1 2 saate etkisini gösteriyorsa zaten krizler de 2 saat sürüyor ona göre alayım..
Kuzum hemen etkisini gösteriyormu? Bazen benimkilerde hiç durmuyor hemen etkisini gösteriyorsa alıcam 1 2 saate etkisini gösteriyorsa zaten krizler de 2 saat sürüyor ona göre alayım..
Hahah yerim ya kızıyo da seninki az değil Benim de pijamamın köşesini felan kemiriyor o heyecanla. Saf gibi süt içiyor sanıyor dişleri olsa pijamayı yicek
Yok kız uysal olur mu hiç sinirlenince şapka eldiven bırakmıyor eldiven gidince de tırnaklıyor hep beni. Altını değişince sinirlense bezi bi tarafa pantolonu diğer tarafa atıyor. Kız olsa cadaloz dicem de o lafın erkek versiyonunu bulamadım açken de o o değil pijamayı bile kemiriyor
Yok kız uysal olur mu hiç sinirlenince şapka eldiven bırakmıyor eldiven gidince de tırnaklıyor hep beni. Altını değişince sinirlense bezi bi tarafa pantolonu diğer tarafa atıyor. Kız olsa cadaloz dicem de o lafın erkek versiyonunu bulamadım açken de o o değil pijamayı bile kemiriyor
Ah şimdiki gençler çok saygısız desene
Ama en güzel şey de emerken gözlerimin içine bakması. Bitiriyor insanı sapsallar
Benim ufaklik da aynı babası oldu ya. Babasının bebeklik fotoğrafının aynısı
Ah şimdiki gençler çok saygısız desene
Ama en güzel şey de emerken gözlerimin içine bakması. Bitiriyor insanı sapsallar
Benim ufaklik da aynı babası oldu ya. Babasının bebeklik fotoğrafının aynısı
Kızlar biz sabah aksam 5er damla verdik rahatladı baya eczacı günde 3 kere 5 damla demiş ben cok olmasın dedim önce azla başladım ama baya etki etti hemen 2 gündür krize girmedi hiç
Valla bende rahatladım günde 2 kere gaz cıkarabilen cocuk smdi sürekli bırtlatıyor gaz doluymus valla ve hepsi içindeymiş bende niye bu kdr bağırıyor diyordum