Bende bunu merak ediyorum aldım ama ya gece yatarken vereyim ya da krizleri 4,5 gibi geliyor o zaman vereyimKuzum hemen etkisini gösteriyormu? Bazen benimkilerde hiç durmuyor hemen etkisini gösteriyorsa alıcam 1 2 saate etkisini gösteriyorsa zaten krizler de 2 saat sürüyor ona göre alayım..
Bizimkinde gösteriyor canım mesela az önce çok ağladı gaz sancısı için. Verdim sakinleşti hep damla sonrası sakinleşiyorKuzum hemen etkisini gösteriyormu? Bazen benimkilerde hiç durmuyor hemen etkisini gösteriyorsa alıcam 1 2 saate etkisini gösteriyorsa zaten krizler de 2 saat sürüyor ona göre alayım..
Yaa iyiymiş bende alayım ozamanBizimkinde gösteriyor canım mesela az önce çok ağladı gaz sancısı için. Verdim sakinleşti hep damla sonrası sakinleşiyor
Bebeğimin ilk kitabı diye bi seri var zeka kartlarında var siyah beyaz şekillerEvet ya gözleri dikiyor markajından çıkana kadar. Tam bir meme canavarı.
Hmm teşekkür ederim ben de deneyeyim onu bakayim. Belki kitabı bile vardır.
Kızıyor kızmaz mi hiçHahah yerim yakızıyo da seninki az değil Benim de pijamamın köşesini felan kemiriyor o heyecanla. Saf gibi süt içiyor sanıyor dişleri olsa pijamayı yicek
Evet gördüm dışarı çıkmaya cesaret ettiğim bir gün ebebekten alı cam sanırımBebeğimin ilk kitabı diye bi seri var zeka kartlarında var siyah beyaz şekiller
Yok kız uysal olur mu hiç sinirlenince şapka eldiven bırakmıyor eldiven gidince de tırnaklıyor hep beni. Altını değişince sinirlense bezi bi tarafa pantolonu diğer tarafa atıyor. Kız olsa cadaloz dicem de o lafın erkek versiyonunu bulamadımKızıyor kızmaz mi hiçYanaklarını şişiriyor bir kızınca çok komik oluyor Yavrum ya seninki uysal demek ki maşallah ne gelirse kabulü
Evet gördüm dışarı çıkmaya cesaret ettiğim bir gün ebebekten alı cam sanırım
Ah şimdiki gençler çok saygısız deseneYok kız uysal olur mu hiç sinirlenince şapka eldiven bırakmıyor eldiven gidince de tırnaklıyor hep beni. Altını değişince sinirlense bezi bi tarafa pantolonu diğer tarafa atıyor. Kız olsa cadaloz dicem de o lafın erkek versiyonunu bulamadımaçken de o o değil pijamayı bile kemiriyor
Aaa bizimki de aynı babası oldu. Başta bana benziyodu biraz, sonra kayınpedere benziyordu şimdi aynı babasıAh şimdiki gençler çok saygısız desene
Ama en güzel şey de emerken gözlerimin içine bakması.Bitiriyor insanı sapsallar
Benim ufaklik da aynı babası oldu ya. Babasının bebeklik fotoğrafının aynısı
Damla değil şurup veriyoruz biz. Toplam 12 13 ml veriyoruz gün içine yayıyoruzBende eczaneden aldım günde kaç kere kac damla veriyorsunuz damlayı
Harvey nurse şurup bende işe yarıyor ama hemen değil. Ertesi gün daha net görmüştüm faydasınıKuzum hemen etkisini gösteriyormu? Bazen benimkilerde hiç durmuyor hemen etkisini gösteriyorsa alıcam 1 2 saate etkisini gösteriyorsa zaten krizler de 2 saat sürüyor ona göre alayım..
Yeşillik salata vs yedin miKızlar bebeklerinizin kakası hala sarımsımı bizim bugun yeşildi anlamadım
Kızlar biz sabah aksam 5er damla verdik rahatladı baya eczacı günde 3 kere 5 damla demiş ben cok olmasın dedim önce azla başladım ama baya etki etti hemen 2 gündür krize girmedi hiçBende bunu merak ediyorum aldım ama ya gece yatarken vereyim ya da krizleri 4,5 gibi geliyor o zaman vereyim
Uyku düzenimiz yok fön makinesi sesi olmadan uyumuyor ama diğer günlere göre daha daha t uyuyor tabi sürekli ağlayarak uyanıyordu gazı varkenYeşillik salata vs yedin mi
Cogu zamn sarı arada Bi yeşilimsi oluyorKızlar bebeklerinizin kakası hala sarımsımı bizim bugun yeşildi anlamadım
Valla bende rahatladım günde 2 kere gaz cıkarabilen cocuk smdi sürekli bırtlatıyorYaa iyiymiş bende alayım ozaman
Ikınma var tabi bi de. İnşallah harvey düzene sokar. Bizimki de memede uyuyo çekince uyanıyoUyku düzenimiz yok fön makinesi sesi olmadan uyumuyor ama diğer günlere göre daha daha t uyuyor tabi sürekli ağlayarak uyanıyordu gazı varken
Ayy bizimkide tren sesi evde eski bir telefon var ondan açıyoruz uyuyana kadar kafam tren oluyoUyku düzenimiz yok fön makinesi sesi olmadan uyumuyor ama diğer günlere göre daha daha t uyuyor tabi sürekli ağlayarak uyanıyordu gazı varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?